Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Še en Slovenec, ki bo živel na romantičnem tropskem otočku na Filipinih

Aleksander Pokovec in njegova žena Melariel

Aleksander Pokovec in njegova žena Melariel

 

Z Aleksandrom Pokovcem sva se spoznala na seminarjih podjetja Lisac&Lisac, kjer sva oba nastopala v vlogi predavatelja. Zanimivo, da je odrasel v isti vasi, kot jaz – v Šentlovrencu na Dolenjskem.

Prepričan sem, da se boste Aleksandra morda še najbolj zapomnili po tem, da ima izjemno lepo 33 let mlajšo ženo s Filipinov in dveletnega sina Marka, iz prvega zakona ima pa še 29 letnega sina Roberta.

Aleksander Pokovec je uspešen podjetnik, ki že 25 let vodi podjetje za razvoj kadrov Video center. V svoji zbirki ima več kot 500 izobraževalnih programov za osebni in poslovni razvoj.

Aleksander je pred približno 20 leti razvil edinstveno delavnico z naslovom Tehnike reševanja problemov. Na tej delavnici uči in s svojim življenjem tudi dokazuje, da je možno v življenju doseči praktično vse, kar si želiš, če si za to pridobiš ustrezno znanje in če si se pripravljen za to res potruditi. Vse, kar uči, tudi živi in to pri njem še posebno cenim.

Nihče ni imun na probleme in tudi njemu je ločitev po 20 letih zakona kar dobro postavila življenje na glavo. Vendar sam pravi, da bo večno hvaležen človeku, ki mu je speljal prvo ženo, saj se lahko prav njemu zahvali za sedanje srečno življenje in vse te čudovite načrte za selitev na Filipine. Zgodbo o tem, kako je njegov največji življenjski problem postal osnova za največjo srečo, lahko pogledate na You Tubu – Formula za reševanje problemov.

Zakaj se seli na Filipine? Filipini so izjemno lepa dežela s 7.107 otoki, življenje tam je nekajkrat cenejše kot pri nas, ljudje so izjemno pozitivni in prijazni. Več o Aleksandru in življenju na Filipinih lahko preberete v članku, ki je bil objavljen v reviji Moje Finance z naslovom Prodajam vse svoje premoženje; selim se na Filipine.

Aleksander Pokovec in njegova žena Melariel živita v Ljubljani. Še letos se nameravata preseliti na Filipine, čim prodata hišo na izjemno lepi lokaciji pod Rožnikom v Šiški.

Za prodajo hiše sta naredila spletno stran Dve hiši za ceno ene in FB profil z enakim imenom, na kateri je popolnoma vse, kar bi lahko zanimalo potencialnega kupca: slike hiše posnete iz helikopterja, tlorisi nadstropij in slike notranjosti, na spletni strani pa je predstavljena tudi bližnja in daljna okolica.

Aleksander Pokovec na Filipinih vidi veliko poslovnih priložnosti. V prihodnosti misli na lepih lokacijah graditi hiše in jih prodajati tujcem.

O Aleksandru bi lahko napisal še marsikaj. Je oseba s katero se človek z veseljem pogovarja o življenju in neštetih možnostih, ki se nam ponujajo. Druži naju ljubezen do potovanj in spoznavanja novih dežel, ljudstev običajev ter vsega kar spada zraven. Od njega se lahko veliko naučiš tako na poslovnem, kot na zasebnem področju. Res sem vesel, da ga poznam!

Kadar grem k njemu, si vedno z veseljem vzamem čas za ogled številnih knjig ter video in audio izobraževalnih programov.

Čeprav ga bom pogrešal, mu želim, da čim prej proda hišo in se čim prej odseli na Filipine. Tako bom tudi jaz imel en razlog več, da še večkrat obiščem Filipine.  Mimogrede naj še povem, da se letalsko karto da dobiti že od 370€ dalje.

 

Melariel Pokovec

Melariel Pokovec

 
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Še en Slovenec, ki bo živel na romantičnem tropskem otočku na Filipinih
5 (100%) 2 votes