Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Spremljajte nas tudi preko
   
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Brezplačna eknjiga: Kako narediti spletno stran in z njo zaslužiti

Želiš zaslužiti dodatnih 100, 200,.. 500 ali več evrov? V času interneta je možno tudi brez denarnega vložka lepo zaslužiti. Izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo brezplačno 24 stransko e-knjigo Kako narediti spletno stran in z njo zaslužiti.

Naj povemo, da to ni mrežni marketing, nič vam ni potrebno prodajati, nobenega siliti v ta posel,… Edino kar boste morali delati, je dajanje vsebine na spletno stran in urejanje le-te.

 

Ime

Priimek

E-mail

Sporočilo (ni obvezno)

 V primeru, da vam obrazec ne deluje, nam pišite na tomaz@gorec.si

 

Če se želite naučiti, kako izdelati dobičkonosno spletno stran, predlagam da na www.zasluzek.org/naredi-spletno-stran, spremljate konkreten primer iz prakse.

E-knjigo vam bomo poslali na elektronski naslov, ki ste ga vnesli v kontaktni obrazec, in sicer najkasneje v roku dveh (2) delovnih dni.

Eknjiga je brezplačno na voljo vsem, ki izpolnijo zgornji obrazec. Z izpolnitvijo zgornjega obrazca se strinjate, da se naročite tudi na brezplačne e novice spletne strani Zasluzek.org.

 

 
21 komentarjev na “Brezplačna eknjiga: Kako narediti spletno stran in z njo zaslužiti”

 • Matija:

  Tomaž hvala za brezplačno knjigo. Odličen vodič kako narediti spletno stran in z njo zaslužiti. Sem naredil kar nekaj popravkov na svoji strani, ki si jih opisal v knjigi. Toplo priporočam vsem, ki želite s svojo stranjo zaslužiti kakšen dodaten euro.

 • Odlična e knjiga katero bi moral prebrati vsak, ki se ukvarja ali pa se misli ukvarjati z internetnim zaslužkom. Vse informacije na enem mestu, ki jih potrebujemo za zaslužek na internetu pa še zastonj. Hvala Tomaž

 • Tomaž, hvala, fajn si zbral vse informacije, ki so trenutno aktualne!

 • Tomaž najprej hvala za poslano e-knjigo. Ravnokar sem jo prebral in lahko pohvalim, da je vsebina zajela bistvo. Torej kratko, jedrnato in razumljivo. Sicer je na milijone takih in drugačnih e-knjig na to temo (v sloveščini bore malo), vendar mi je tvoja všeč zaradi “enostavnosti”. Kar tako naprej. Pohvalno. Vsakemu, ki s spletno stranjo želi zaslužiti vsaj za strošek gostovanja in registracijo/podaljšanja domene, priporočam, da si prebere to e-knjigo in ne obupa, kajti za to je potreben čas 😉

 • Lenart:

  Tomaž tudi sam se zahvaljujem za e-knjigo. Z veseljem sem jo prebral in moje mnenje je, da je dobra osnova za precej bolj poglobljeno publikacijo. Vidi se, da je pisana precej na hitro. A vseeno menim, da je vsebina kvalitetna. Popraviti bi moral nekaj slovničnih napak. Med vsebino pa najbolj kličeta po popravkih del povezan z izbiro primerne spletne domene in del z razlago o monetiziranju spletne strani. Sam bi dodal še dva ali tri načine, ki niso tako nepredvidljivi kot prva dva (AdSense & Amazon). Ob tem ni zanemarljivo, da je konkurenca tukaj res huda.

  • Tomaž:

   Najbrž je bila res knjiga napisana malo na hitro. Napisati tako knjigo sem se pripravljal že dve leti, pa mi ni časovno zneslo. Tako da sem si sedaj rekel, da bom nekaj napisal, pa če tudi bo imela samo 5 strani, pa jo bom počasi dopoljneval,…
   Sicer sem za njo potreboval kar nekaj dni. Ko sem imel že vse napisano sem neke zadeve spreminjal, dodajal,…
   Kakor sem že napisal, je to prva verzija, kateri bodo sledile nadgradnje.

 • Gregor:

  Najlepša hvala za poslano knjigo, ravnokar sem jo prebral. Knjigo lahko le pohvalim, res lepo opisuje vse kar je treba vedeti o spletnih straneh in o zaslužku z njimi.

 • Marko:

  Tudi sam moram reči, da je knjiga res super. Res hvala, da ste mi jo poslali in komaj čakam novih prispevkov na teh strani, ker vsakega z veseljem preberem, ker vem da se bom naučil kaj novega.

  Hvala

 • Pozdravljen Tomaž.

  Kot začetniku mi bo tale knjiga/vodič prišla zelo prav.
  Enostavnost v tem priročniku je zelo velika vrlina, saj lahko razume stvar čisto vsak. Me pa nekaj zanima pri spletnih straneh, recimo da naredim moj osebni blog, je smiselno članke v logu pisat tako v Slovenščini in Angleščini če hočem ciljati na anglški in slovenski jezik?

  Lp Goran

  • Tomaž:

   Če hočete ciljati na angleško govoreči trg, potem mora biti stran tudi v angleškem jeziku!

   Jaz bom v kratkem za svoj blog tomazgorec.si odprl še angleško verzijo.

   • Imam še eno vprašanje zate Tomaž.
    Je smiselno, pisati članke 2000,3000,4000 besedami? (kakšni strokovni članki mislim)
    Ima to slab ali dober vpliv na rangiranje?

    Lp Goran

    • Tomaž:

     V teoriji so dolgi članki dobri. Iz osebnih izkušenj, pa se mi dolgi članki niso dobro rangirali. Razlog je bil, absolutno premajhna gostota ključne besede.

 • Milos:

  Pozdravljeni g. Tomaž Gorec Koper, 13-11-2013

  Prejel sem Vašo E-Knjigo in sem jo prebral v celoti v enem ˝šusu˝.
  Vi ste res poznavalec in strokovnjak, jaz pa sploh nisem niti vedel,
  da take stvari obstajao v takih podrobnostih, in da tako logično delujejo.
  Pogledal sem tudi na obe povezavi, kjer predstavite praktične primere
  kako urediti uspešno spletno stran in vidim tudi veliko pozitivnih
  komentarjev.
  Jaz sem pa drugačen od Vas, sem inovator in me take vsebine zanimajo
  glede kako predstaviti novi izdelek na spletu in doseči čimveč ogledov.

  Še enkrat hvala za poslano knjigo (še jo bom bral) in prejmite lep pozdrav. Miloš

 • Saša:

  Pozdravljen Tomaž,
  Hvala za e-knjigo. Knjigo sem prebrala naenkrat. Zelo mi je všeč, ker je enostavno, razumljivo napisana in zelo uporabna. Kratko in jasno napisan priročnik, ki daje možnost za kreativno, individualno vizijo. Nasplošno so tvoji nasveti zelo koristni. Še enkrat hvala.

 • Matic:

  Dobra e-knjiga, kjer dobiš osnove za spletni marketing.

 • Rok:

  Tomaž, tudi jaz se ti zahvaljujem za knjigo. Lepo, da se takšna literatura ustvarja tudi v Sloveniji na področju SEO-ta. Bom objavil recenzijo na svojem blogu.

 • nina:

  Pozdravljeni!
  Knjigo mi je dal mož z besedami: “Daj, draga, preberi in rešiva najino stran!” in tako sem knjigo res prebrala in jo, za razliko od mnogih, ki sem jih s področja računalništva že skušala prebrati, celo razumela. Prepričana sem, da tako razumljivo knjigo lahko napiše le nekdo, ki se na stvar res dobro spozna. Odločila sem se, da bom sledila napotkom v knjigi. Danes izpolnjujem že prvi korak – komentar za link:)
  Še enkrat hvala, ker ste bili svoje znanje o spletnem marketingu pripravljeni deliti z nami.

 • Aida:

  Pozdravljen Tomaz,

  najprej se ti zahvaljujem za poslano knjigo, ki jo moram vsekakor pohavliti predvsem na racun sistematicnosti in razumljivosti. Sem popolna zacetnica, kar se tice SEO, vendar me zadeva vsekakor zanima in sem prebrala ze kar nekaj literature na to temo. Tvoja knjiga lepo pokaze osnove SEO, vsec mi je pa tudi, da si vkljucil uporabne linke kot je npr. copyscape. Tezave sem imela eidno pri razumevanju o anchor tekstu (str. 18), zadnja dva odstavka se mi namrec zdita malo protislovna – morda je tekst malo nerodno zastavljen, ceprav mislim, da sem na koncu dojela poanto. Zelim ti veliko uspeha tudi v prihodnosti.

 • Igor:

  Zelo zanimivo.
  Prva knjiga, ki res nekaj pove.
  Običajno je samo nakladanje brez kakršnegakoli konkretnega namiga.

  Zame je to zaenkrat še preveč – bom nabral še malo znanja,
  potem pričnem najprej z blogom, ki ga imam že dolgo v načrtu.

 • Larisa:

  Knjiga je zares super, enostavna in jasna. Zelo pride prav začetnikom. Sem notri našla tudi par super linkov, za katere prej nisem vedela. Poleg tega je par dobrih trikov in osnovne stvari, kako začeti. Hvala!

 • karel:

  Poskušam da bi napisal komentar saj sem začetnik pa ne bom dolg .
  knjigo moram najprej dobro preučiti . in na to dajati komentar ali je dobra
  ali je uporabna za čiste začetnike.

Napišite komentar

Pridruži se nam
Brezplačna e knjiga
Zaslužek na internetu

KLIKNI NA SLIKO, če želiš brezplačno e-knjigo!
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Brezplačna eknjiga: Kako narediti spletno stran in z njo zaslužiti
Oceni tole objavo!