Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Prijavnica za brezplačni seminar: Kako uspeti v življenju

Vabim vas na zelo zanimiv brezplačen seminar Kako uspeti v življenju.

Na seminarju bomo predavali:

  • Petra Škarja
  • Saša Einsiedler (samo petkova termina)
  • Andrej Sekirnik
  • Aleksander Pokovec
  • Tomaž Gorec

 Zaradi velikega zanimanja bomo seminar izvedli v štirih terminih in sicer:

  • petek 15.5. ob 10:00  – TERMIN JE ZASEDEN
  • petek 15.5. ob 17:00 – TERMIN JE ZASEDEN
  • sobota 16.5. ob 9:00 – TERMIN JE ZASEDEN
  • sobota 16.5. ob 13:00

V predavalnici imamo prostora za maksimalno 90 oseb, tako da imamo na vseh štirih terminih prostora za maksimalno 360 oseb. Glede na dosedanji interes, sem prepričan da bo seminar na vseh štirih terminih polno zaseden, zato se prijavite čim prej. Proste sedeže bodo dobili tisti, ki bodo prvi prijavljeni. Svoj sedež imate potrjen, ko vam mi potrdimo rezervacijo. Prosimo vas, da ne prihajate na seminar brez da bi se prej prijavili, ker res nimamo prostora za več kot 90 ljudi in vas žal ne bomo mogli spustiti v predavalnico.

Lokacija seminarja: Obrtniška ulica 22, Trebnje
Seminar organizira: Tomaž Gorec s.p., Obrtniška ulica 22, 8210 Trebnje

Petra Škarja

Petra Škarja je uspešna podjetnica, ki je samo v pol leta prodala 6.000 izvodov svoje knjige z naslovom Ameriški milijonarji so spregovorili. Če kdo ve, kako v podjetništvu na hitro uspeti, je to zagotovo Petra Škarja.

Ne poznam osebe, ki bi imela toliko kreativnih in domiselnih idej kot Petra Škarja. Njene ideje so ponavadi take, da te nič ne stanejo, od njih pa imaš ogromno koristi.

Petra je povedla, da je za omenjeni seminar pripravila odlično predavanje. Prepričan sem, da jo bomo vsi z zanimanjem poslušali in bomo ob koncu njenega predavanja vsi polni novih idej in bomo komaj čakali, da jih uporabimo v praksi. Zagotovo nam tudi ne bom manjkalo motivacije, saj je Petra zelo pozitivna oseba, ki zna motivirati skoraj vsakega.

Saša Einsiedler

Saša Einsiedler je vsem dobro poznana televizijska voditeljica. Saša je pred kratkim izdala knjigo z naslovom Moja samopodoba je moja odločitev. Na seminarju nam bo zaupala svojo življenjsko zgodbo. Od nje bomo dobili veliko koristnih informacij in nasvetov, ki nam bodo zagotovo prišli prav v nadaljnjem življenju.

Preberete si lahko tudi Sašin zanimiv članek z naslovom Kaj vidim, ko se pogledam v ogledalo.

Saša Einsiedler bo predavala samo na petkovih dveh terminih. Posnetek njenega predavanja, pa bo na voljo tudi udeležencem sobotnih terminov.

Aleksander Pokovec

Aleksander Pokovec je zelo zanimiv predavatelj. Še bolj zanimiva pa je njegova življenjska zgodba, ki nam jo bo zaupal.

Ko je bil Aleksander star malo več kot 50 let, mu je nesrečno razpadel zakon. Ko je bil čisto na tleh ni obupal, ampak se je odločil, da si ponovno najde svojo srečo. Svojo srečo je našel na Filipinih, kjer je našel svojo sedanjo ženo Melariel, s katero sta pred kratkim dobila simpatičnega sinčka Marka.

Več o Aleksandru si lahko preberete v članku z naslovom Še en Slovenec , ki bo živel na romantičnem tropskem otočku na Filipinih.

Andrej Sekirnik

Tema Andrejevega predavanja bo ljubezen in denar.  Glede na to, da je Andrej za moj blog napisal odličen članek na temo ljubezen in denar, sem prepričan, da bo njegovo predavanje zelo zanimivo. Omenjeni članek si lahko preberete na www.tomazgorec.si/ljubezen-in-denar.

Tomaž Gorec

Z podjetništvom se ukvarjam že skoraj 25 let. Kot predavatelja me je na raznih seminarjih in delavnicah poslušalo že več kot 5.000 ljudi. Sem avtor večine člankov na spletni strani Zasluzek.org, pišem pa tudi osebni blog, ki ga najdete na naslovu www.tomazgorec.si.

Moj zadnji najbolj odmeven projekt, o katerem so poročali skoraj vsi največji mediji v Sloveniji, je bil Sanjska služba na Filipinih.

Aleksander Pokovec s svojo ženo Melariel

Aleksander Pokovec s svojo ženo Melariel

Petra Škarja

Petra Škarja

Saša Einsiedler

Saša Einsiedler

 
7 komentarjev na “Prijavnica za brezplačni seminar: Kako uspeti v življenju”

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!