Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Spremljajte nas tudi preko
   
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Predlagaj nam ime za novo podjetje in brezplačno prejmi spletno stran

Če si kreativna oseba, ki ima vedno veliko dobrih idej, je tole priložnost, da si prislužiš lepo nagrado.

Ustanavljamo namreč novo podjetje, katerega dejavnosti bodo izdelava spletnih strani, optimizacija spletnih strani, Google AdWords oglaševanje, oglaševanje na socialnih omrežjih,… V bistvu se bomo v novo ustanovljenem podjetju ukvarjali z vsemi dejavnostmi, s katerimi se ukvarjamo v podjetju Gorec d.o.o.. Še eno podjetje ustanavljamo zato, ker se podjetje Gorec d.o.o. ne ukvarja samo z internetom, temveč še s številnimi drugimi dejavnostmi. Želimo, da se bo novo podjetje ukvarjalo samo z internetom, Gorec d.o.o. pa z ostalimi dejavnostmi.

Kako naj bi se imenovalo novo ustanovljeno podjetje še ne vemo. Imamo kar nekaj idej, vendar nobene, ki bi bila res dobra. Imena podjetja običajno ne menjaš nikoli, zato je zelo pomembno, da že na začetku izbereš zelo dobro ime.

Če imaš kakšno dobro idejo za ime našega novega podjetja, jo prosim vpiši v komentar tega prispevka. Če se bomo odločili, da uporabimo katero izmed predlaganih imen, bomo tistega, ki je to ime predlagal, nagradili. Brezplačno mu bomo naredili spletno stran na WordPress-u.

Predloge sprejemamo izključno v komentarju tega prispevka. Če bosta dva dala isti predlog in ga mi izberemo, potem nagrado dobi tisti, ki ga je dal prvi. Najprej si poglejte komentarje drugih, da ne boste dali istega predloga, kot ga je dal že nekdo drug.

Vsem, ki nam boste pomagali pri izbiri imena, se iskreno zahvaljujemo.

Danes dne 16.6. vidim, da je veliko predlogov bilo takih, da so povezani z mojim imenom in priimkom. Tokrat nimam namen dati podjetju ime, ki je karkoli povezano z mojim imenom in priimkom. To smo delali v v devetdesetih letih prejšnjega stoletja. Mislim, da tudi Igor Akrapović danes nebi novemu podjetju več dal ime po svojem priimku.
282 komentarjev na “Predlagaj nam ime za novo podjetje in brezplačno prejmi spletno stran”

Napišite komentar

Pridruži se nam
Brezplačna e knjiga
Zaslužek na internetu

KLIKNI NA SLIKO, če želiš brezplačno e-knjigo!
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading
CLOSE
CLOSE

Predlagaj nam ime za novo podjetje in brezplačno prejmi spletno stran
5 (100%) 7 votes