Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Spletna knjigarna, kjer dobite knjige najceneje

spletna knjigarna

Spletna knjigarna je nov projekt v našem podjetju. Verjetno se strinjate z menoj, da ni ravno enostavno na novo zagnati spletno knjigarno. Spletnih in tudi fizičnih knjigarn je v Sloveniji kar veliko.

Ker sem podjetnik, že zelo dolgo časa vem, da je treba v tak nov projekt vložiti kar veliko denarja za promocijo, marketing in oglaševanje, da bodo ljudje izvedeli za našo spletno knjigarno. Če rečem malo na pamet, bi morali za prepoznavnost spletne knjigarne vložiti vsaj 10.000 evrov. Bolj zagotovo več kot manj!

Promocijo spletne knjigarne bomo delali tudi na ta način, da bomo imeli nizke cene knjig. Občasno bomo nekatere knjige prodajali zelo poceni.

Spletno trgovino Amazon zagotovo poznate? Njen lastnik Jeff Bezos je trenutno najbogatejši človek na svetu. Veste, kakšna je bila Amazonova začetna strategija? Najbolj prodajane knjige so prodajali za 5 dolarjev v minus. Izračunali so namreč, da je ena stranka vredna veliko več kot 5 dolarjev. Podobno razmišljam tudi jaz. Namesto da bi denar vlagali v oglaševanje, bomo raje znižali cene knjig in na ta način pridobili kupce.

Če prodajaš knjige preko spleta, je za kupce najbolj pomeben faktor cena. Tukaj ni druge filozofije. Kupcu je čisto vseeno, ali kupi knjigo v naši spletni knjigarni ali pa v kateri drugi. Predvsem mu je pomembna cena. Isto je, če prodajate gume za avto. Gume so od vseh prodajalcev iste, kupce pa zanima izključno cena.

Naše delo bo malo olajšano, ker bomo tudi sami izdajali knjige. Prvo knjigo, ki jo bomo izdali, smo dali ravnokar v tisk. Več o tej knjigi si lahko preberete na www.spletnaknjigarna.si/trgovina/v-iskanju-ljubezni.

V našem podjetju bomo izdajali knjige osebam, ki imajo zanimivo osebno zgodbo, vendar nimajo denarja, da bi sami izdali knjigo. Več o tem si lahko preberete na www.zasluzek.org/verjetno-vam-lahko-pomagam-da-pridete-do-dobrega-zasluzka.

Če želite ekskluzivne (večje) popuste v naši spletni knjigarni, izpolnite spodnji obrazec in občasno boste na svoj mail dobili res ugodne ponudbe. Občasno vam bomo odlične knjige, katerih redna cena je preko 20 evrov, ponudili za manj kot 10 evrov.

 
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Spletna knjigarna, kjer dobite knjige najceneje
5 (100%) 1 vote