Zaslužek na internetu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Iščeš delo na domu Mentorstvo - 100 % garancija Webinar Petra Škarja
Spremljajte nas tudi preko
   
Anketa

Vam je stran všeč?

Poglej rezultate

Loading ... Loading ...
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Iščete delo za dodaten zaslužek, ki ga lahko opravljate doma?

Če iščete možnosti kako mesečno dodatno zaslužiti od 50 do 1000 € se udeležite delavnice Squidoo zaslužek.

Preko spletne strani Squidoo je možno na dokaj enostaven način zaslužiti 100 $ na mesec. Če ste malo bolj pridni lahko brez težav zaslužite do 300 $ na mesec. Če pa ste v Squidoo pripravljeni vložiti malo več svojega časa pa lahko zaslužite tudi več kot 1000 $ na mesec.

Na naši spletni strani smo že pisali, kako slovenec Mitja Drame z Squidoom zasluži 1.245 $ na mesec. Članek si lahko preberete na naslovu www.zasluzek.org/mitja-squidoo. Če malo prebrskate tuje forume, boste našli ljudi, ki mesečno zaslužijo tudi 10.000 $ in več.

Več informacij o delavnici Squidoo zaslužek najdete na naslovu www.izobraževanje.si/squidoo-zasluzek.

En komentar na “Iščete delo za dodaten zaslužek, ki ga lahko opravljate doma?”

  • Na seminarju 100 Top tržnikov je predaval Tomaž Gorec opimizacija spletnih strani. Ker sem ravno zbiral predračune za spletno stran za naše apartmaje sem se udeležil delavnice Optimizacija spletnih strani za Google pri Tomažu. Na delavnice sem prišel brez vsakega znanja o spletnih straneh. Naučil sem se izdelovati spletne strani ter optimizacije. Izdelal sem spletno stran za apartmaje – http://www.apartmaji-hriberski.com, ter izboljšal spletno stran za naše podjetje Paintball Bohinj. Tomaž hvala za vse znanje. Sedaj tudi izdeljujm še 3 spletne strani za trženje. Seminar se mi je obrestoval in sem do sedaj v zelo kratkem času že kar nekaj zaslužil. To zmore prav vsak, ki ima željo po tem, da bi se naučil nekaj denarja dodatno zaslužiti. Vsekakor se bom z veseljem udeležil vsake vaše delavnice. Tudi na to pridem!

    Hvala Tomaž.

    lep pozdrav,
    David Hriberski

Napišite komentar


7 + = deset

Brezplačna e knjiga
Zaslužek na internetu

KLIKNI NA SLIKO, če želiš brezplačno e-knjigo!
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Najboljša ZDA gostovanja
Vas zanima zaslužek na internetu?
Priporočamo
Te zanima delo na domu?