Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Iščem fotografa, s katerim bi skupaj organizirala tečaj fotografije

Tečaj fotografije

Prideš na tečaj fotografije?

Iščem fotografa, ki bi bil zainteresiran, da skupaj organizirava en zelo dober tečaj fotografije.

Moje delo bi bilo, da poskrbim za prostor in promocijo dogodka. Ker se ukvarjam z oglaševanjem na internetu in poznam zelo veliko ljudi, sem prepričan da lahko na dogodek privabim zelo veliko ljudi.

Prvi tečaj fotografije bi organizirala v Trebnjem, kjer imam na voljo zelo lep in primeren prostor. Kasneje pa tudi v kakšnem večjem slovenskem mestu.

Tečaj fotografije ne organiziram zato, ker bi želel dobro zaslužiti, ampak zato ker mi je všeč druženje z ljudmi, ki imajo iste hobije. To da spoznaš nove ljudi, je lahko veliko več vredno kot denar. Da je to res, sem se v življenju že velikokrat prepričal..

Za tečaj fotografije nameravam določiti zelo ugodno ceno, da se ga bo lahko udeležilo zelo veliko število ljudi. Fotograf, ki bi rad sodeloval z mano v tem projektu, naj ne pričakuje bajno visokega honorarja. Lahko pa pričakuje, da mu bom zelo povečal prepoznavnost, saj bom dogodek (s tem pa tudi njega) zelo obsežno oglaševal in prepričan sem, da se mu bodo zaradi tega odprle nove poslovne priložnosti.

Predvidevam, da bi se tečaj fotografije začel izvajati v začetku junija.

Naj se na kratko predstavim še sam. Moje ime je Tomaž Gorec. S fotografijo se ljubiteljsko ukvarjam že zelo dolgo časa, vendar res zgolj ljubiteljsko. Ukvarjam se z veliko stvarmi, ki so povezane s fotografijo. Pišem turistični vodič za otok Krk. Zelo rad imam potovanja. Moja zadnja destinacija so bili Filipini, ki sem jih obiskal v okviru Sanjske službe.
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!