Nudimo delo: Pisanje člankov na temo potovanja in turizem


Osebo za to delo smo že dobili, tak oda oglas ni več aktualen.

Če ste oseba, ki ima rada potovanja in imate smisel za pisanje, potem bo verjetno sledeče honorarno delo, ki ga nudimo, za vas sanjska služba. Poleg tega, da boste s pisanjem člankov zaslužili, boste še brezplačno potovali po različnih zanimivih krajih.

V našem podjetju (Gorec d.o.o.) imamo v lasti kar nekaj spletnih strani, katerih primarna tema je turizem in potovanja. Za te spletne strani potrebujemo zelo veliko kvalitetne in zanimive vsebine in zato iščemo nekoga, ki zna napisati dober in zanimiv članek na turistično naravnane teme.

Delo bo potekalo tako, da gremo na potovanje ekipa v kateri sva trenutno jaz in Aleks (strokovnjak za snemanje video posnetkov), za 5 do 15 dni na neko zanimivo turistično destinacijo, ki jo podrobno raziščemo, poslikamo ter posnamemo. Naloga osebe, ki bo dobila to honorarno delo bo, da o vsem tem napiše čim več dobrih prispevkov in jih objavi na naših spletnih straneh.  Kako je videti raziskovanje zanimivih turističnih destinacij, si lahko pogledate na treh video posnetkih, ki jih najdete na spodnjih povezavah:

V ekipo, ki bo raziskovala zanimive turistične destinacije, bi v prihodnosti želeli dobiti tudi kakšnega fotografa. V kolikor je kdo zainteresiran naj mi piše.

Izkušnje oseb, ki so z mano opravljale podobno delo kot je to, so imele z mano zelo pozitivne izkušnje. Izkušnje nekaterih si lahko preberete na:

Prva destinacija za katero bi potrebovali prispevke, bo otok Krk. Namreč za otok Krk že dalj časa pišem neke vrste spletni turistični vodič, ki si ga lahko ogledate na povezavi www.otok-krk.si. Kljub temu, da je na strani že kar nekaj vsebine, je še veliko stvari, ki jih moramo dodati. Namen imamo posneti in opisati večino lepih plaž na otoku Krk. Opisati moramo še nekaj pohodniških in kolesarskih poti, ter nekaj znamenitosti in krajev. Na otoku Krk nas čaka še veliko dela.

Podobno spletno stran, kot jo imamo za otok Krk imamo namen narediti še za otok Pag. Stran sicer že imamo, vendar izredno malo vsebine. Namen imamo veliko pisati tudi o ostalih destinacijah ob Jadranski obali.

V načrtu imamo tudi nov projekt, kjer bomo raziskovali, opisovali ter snemali (predvsem stavimo na posnetke iz zraka) zanimive turistične kraje v Sloveniji.

Največ bomo sicer delali na področju Slovenije in Hrvaške, vendar se bomo včasih podali tudi v druge države po Evropi. V sicer malo bolj dolgoročnem načrtu imamo namen iti raziskovati jug Italije, Španijo, Portugalsko, Norveško, Bolgarijo, Romunijo, Rusijo, Gruzijo, Armenijo, Maroko,….

Vse stroške prevoza, nastanitve ter hrane na potovanjih krije podjetje. Tako, da tista oseba, ki bo za nas opravljala honorarno delo, ne bo imela na terenu nobenih stroškov.

To honorarno delo, ki ga nudimo je primerno izključno za tiste, ki imajo radi potovanja. Če to našo ponudbo vidite izključno, kot priložnost za zaslužek in vas potovanja ne veselijo, sem prepričan, da boste na koncu razočarani tako vi kot tudi mi.

Delo osebe, ki ji bomo ponudili honorarno delo bo tudi objavljanje prispevkov na socialnih omrežjih, zato je pogoj da dobite to delo tudi to, da ste aktiven uporabnik Facebooka vsaj tri leta.

Zadnji prispevki