Iščemo partnerje za 3 zanimive projekte


V našem podjetju iščemo partnerje za tri zanimive projekte. Še posebej prvi in tudi drugi sta zelo perspektivna.

 

Lepote Slovenije – https://www.lepote-slovenije.siOpens in a new tab.

Projekt je odlično začet. Spletna stran ima preko 350 člankov. Pod 92 besedami se stran pojavlja na prvi strani Googla, od tega kar pod 22 besedami med prvimi tremi zadetki. Glede na to, da v našem podjetju obvladamo SEO, bodo uvrstitve samo še vsak dan boljše. Če se vsaj malo spoznate na internet, veste, da visoke uvrstitve na Googlu prinesejo veliko obiska. 

Za projekt Lepote Slovenije imamo tudi Facebook stran, ki ima več lot 20.000 všečkov, Facebook skupino z več kot 87.000 člani in Instagram profil z več kot 12.000 sledilci. 

Glede na vse zgoraj našteto ima spletna stran Lepote Slovenije dober obisk, kar je najbolj pomembno, če želimo dobiti oglaševalce. 

Zraven tega projekta spada še prodaja majic z napisom Lepote Slovenije. Majice si lahko ogledate na https://www.spletnaknjigarna.si/trgovina/lepote-slovenije-moska-majica-crnaOpens in a new tab.

Zakaj iščemo partnerja? Zato, ker se v našem podjetju nima noben časa ukvarjati s trženjem in se 100% posvetiti strani. Namreč možnosti za izboljšavo je še veliko. 

Najbolj pomembno delo, ki ga bo imel partner je trženje oglasnega prostora. Vendar to ne pomeni, da bo delal samo to! Naj povem še, da oglasni prostor na taki spletni strani, kot je Lepote Slovenije, ni tako težko prodajati, kot kakšna zavarovanja, produkte, ki jih noben ne potrebuje,… S pravim pristopom je trženje oglasnega prostora lahko dokaj enostavno in celo zabavno. Namreč nekemu hotelu, apartmaju, gostilni,…. lahko prodate take vrste oglaševanje, da greste vi k njemu na ‘dopust’ iz na osnovi tega dopusta napišete mnenje,…

Pogoj za to partnerstvo je, da vas bi to delo veselilo. Da bi to delali s strastjo, kot to delam jaz,.. Namreč tako je za uspeh veliko večja možnost.

 

Info24.si – https://www.info24.siOpens in a new tab.

Naš čisto nov projekt, ki je že v prvem mesecu prinesel zanimive rezultate. Ne sicer denarne, ker tudi pri tem projektu se ni noben ukvarjal s trženjem. Spletna stran je imela v mesecu februarju kar 28.849 obiskov. Do teh rezultatov je prišla sodelavka, ki se s tem projektom ni ukvarjala več kot 2 ure na dan. Kakšni bi bili šele rezultati, če bi se nekdo temu posvetil 8 ur na dan.

Eno od del partnerja bi bilo zagotovo tudi trženje. In seveda pisanje člankov, objave na Facebooku,…

Glede na to, da imamo v našem podjetju veliko virov na socialnih omrežjih za pridobivanje obiska in se zelo dobro spoznamo na optimizacijo spletnih strani, bi lahko z omenjeno stranjo zelo hitro prišli do več 100 tisoč mesečnega obiska.

 

Prenova kopalnic – https://www.prenovakopalnice.comOpens in a new tab.

Spletna stran, ki se visoko pojavlja v Googlu pod besedami prenova kopalnice in obnova kopalnice. Zaradi visoke uvrstitve v Googlu, spletna stran dobi kar dosti povpraševanj za prenovo kopalnice. 

Tukaj ne iščemo nekega partnerja, ker se gre za manjši projekt. Smo pa pripravljeni dati dobro provizijo, če bi na strani prodali oglasni prostor ali našli kupca za spletno stran. Spletno stran smo pripravljeni prodati zelo poceni. 

 

Kaj pomeni partnerstvo?

Za konec naj še povem kaj se razumeva kot partnerstvo. Menim sicer, da večina pozna ta izraz, vendar raje še enkrat ponovim vse, da si ne bo kdo kaj narobe predstavljal. 

Partnerstvo pomeni, da gremo z nekom v partnerstvo in skupaj delamo na projektu. Za delo ni na osnovi opravljenih ur nobene stran nič plačana. Izplačila se bodo delala na osnovi prihodkov. Do kakšnega deleža dobička je upravičen vsak od partnerjev je stvar dogovora. Če bo ena stran delala več kot druga, je jasno, da ima tista stran, ki več dela, večji odstotek dobička. 

Za projekt Lepote Slovenije bomo verjetno želeli, da oseba, ki bi šla z nami v partnerstvo, od nas kupi svoj delež. To želimo zato, ker vemo, da če nekdo v nek projekt vloži svoj denar, se bo veliko bolj potrudil. Nikakor to ne delamo, da bi prišli do denarja! Hvala ‘bogu’ nam gre trenutno zelo dobro in nimamo težav z denarjem. Naše podjetje bo imelo v letošnjem letu rekorden dobiček. 

Vse tri projekte smo tudi pripravljeni prodati. 

Če ste zainteresirani za partnerstvo ali nakup katerega od navedenih projektov, mi pišite na tomaz@gorec.siOpens in a new tab..

Zadnji prispevki