Nudimo delo, ki ga lahko opravljate od doma: vodenje projekta Lepote Slovenije


Nudimo delo, ki ga lahko opravljate od doma: vodenje projekta Lepote Slovenije

Osebo za navedeno delo smo že dobili, zato prijav ne sprejemamo več!

Resni, odgovorni in delovni osebi nudimo zanimivo delo, ki ga boste lahko opravljali kar od doma ali od kjerkoli boste želeli.

Iščemo osebo, ki bo skrbela za spletni projekt Lepote Slovenije, ki si ga lahko ogledate na http://www.lepote-slovenije.siOpens in a new tab..

Dela, ki jih bo potrebno opravljati:

Od kandidata pričakujemo, da se solidno spozna na Facebook in Instagram. V primeru, da na omenjenih socialnih omrežjih nimate odprtega svojega profila, niste v nobenem primeru primerni za to delo.

Od kandidata tudi pričakujemo, da je solidno sposoben napisati kakšen podoben članek, kot so že objavljeni na spletni strani. Pred časom smo na www.zasluzek.org/pisanje-clankov-lepote-slovenijeOpens in a new tab. objavili oglas, da iščemo več oseb, ki bi za našo stran pisali članke. Z nekaj osebami smo se že dogovorili, z nekaj osebami se še bomo. Za nas bi bilo idealno, če bi našli osebo, ki bi lahko opravljala obe deli.

Jasno moramo povedati, da tukaj ne gre za administrativno delo, kjer bo oseba delala robotsko po naših navodilih. Iščemo osebo, ki bo kreativna in bo projekt uspešno peljala naprej. Do sedaj smo postavili zelo trdne temelje, sedaj pa iščemo nekoga z novimi idejami, ki bo projekt pripeljal še na višji nivo. Delo osebe, ki ji bomo zaupali to delo, bomo ocenjevali izključno na osnovi rezultatov. V našem primeru se rezultate meri na osnovi obiska spletne strani in povečanju sledilcev na Facebooku in Instagramu.

Delo, ki ga nudimo, boste lahko opravljali od doma ali od kjerkoli drugje. Potrebovali boste le računalnik in dostop do interneta. Le na začetku boste morali priti za dva ali tri dni do nas v Trebnje, da vam vse pokažemo in vas naučimo nekaj stvari, ki jih verjetno še ne znate.

Delo, ki ga nudimo je honorarno. Predvidevamo, da bi se za vodenje projekta Lepote Slovenije v takem obsegu, kot je sedaj, mesečno potrebovalo okoli 80 ur dela.

Pogoj, da dobite to delo, je, da bi vas to veselilo. Niti v sanjah namreč ne verjamem, da bi lahko nekdo to delo dobro opravljal, če ga to ne veseli.

Če ste zainteresirani za omenjeno delo, in menite, da bi ga uspešno opravljali, prosim izpolnite prijavnico spodaj.

Osebo za navedeno delo smo že dobili, zato prijav ne sprejemamo več!

  Ime in priimek

  E-mail naslov

  V katerem kraju živite:

  Letnica rojstva:

  Vaša telefonska številka:

  Kakšen je vaš zaposlitveni status? Ste zaposleni, nezaposleni, študent, upokojenec ...? Če ste zaposleni, prosim napišite, v katerem podjetju.

  Povejte par stavkov o sebi:

  Zakaj se prijavljate za omenjeno delo?

  Imate kakšne izkušnje s podobnim delom, kot ga nudimo mi?

  Kako dobro pišete? Bi lahko napisali kakšen članek o lepotah Slovenije? O čem bi lahko pisali? O tistem, kar bi pisali, ste morali osebno obiskati!

  Imate kakšno idejo, ki bi jo vključili v projekt Lepote Slovenije?

  Povezava do vašega Facebook profila:

  Povezava do vašega Instagram profila:

  Bi še kaj dodali?:

  Strinjam se, da se vnešeni podatki uporabljajo za potrebe izbire ustreznega kandidata pri razpisanem delovnem mestu. Prav tako lahko na moj elektronski naslov občasno pošljete zanimive vsebine.

  Delo nudi podjetje: Spletni partner d.o.o., Obrtniška ulica 22, Trebnje

  Zadnji prispevki