Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

SEO knjiga: Kako do prvih mest na Googlu – v prednaročilu 17 evrov ceneje

Moja knjiga z naslovom Kako do prvih mest na Googlu bo izšla okoli 19. novembra. Prepričan sem, da je to ena od najboljših SEO-knjig, kar jih obstaja. Ker sem v to tako zelo prepričan, nudim na svojo knjigo garancijo na zadovoljstvo. V primeru, da boste knjigo prebrali in vam ne bo všeč, vam bom brez dodatnih vprašanj vrnil denar.

V knjigi, ki obsega kar 281 strani, sem napisal vse, kar vem s področja SEO. Potrudil sem se, da je knjiga napisana tako, da jo bo razumel tudi vsak začetnik na tem področju. Vsekakor pa je knjiga primerna tudi za tiste, ki ste na tem področju profesionalci.

Redna cena knjige je 41 evrov. Morda bo kdo rekel, da je cena visoka. Sam ne menim tako. Iz izkušenj namreč vem, da je ena dobra informacija s področja SEO za nekoga, ki se ukvarja s tem, lahko vredna tudi več kot 1000 evrov. Zato sam vsako leto kupim vsaj 5 knjig na temo SEO. Če v vsaki dobim samo eno informacijo, ki jo lahko uporabim v praksi in se to pozna na boljših uvrstitvah na Googlu, se mi to zelo izplača.

Več informacij o moji knjigi najdete na www.spletnaknjigarna.si/trgovina/kako-do-prvih-mest-na-googlu, kjer jo lahko tudi naročite.

Do 15. novembra lahko knjigo naročite po znižani ceni za samo 24 evrov in tudi poštnino vam častimo. Po tem datumu bo knjigo mogoče naročiti po ceni 41 evrov. Po 15. novembru žal ne bom mogel dati nobenega popusta, ker tako veleva zakon. Ko knjiga izide, je 6 mesecev namreč ne smemo prodajati s popustom. Izkoristite torej to priložnost in naročite knjigo po bistveno nižji ceni.

Če knjigo naročite do 15. novembra, vam v naši spletni knjigarni nudimo še eno dodatno ugodnost. Na štiri izjemne knjige vam priznamo 40 odstotkov popusta. Te knjige so:

Zmoreš. Čudovita moč je v tebi.www.spletnaknjigarna.si/trgovina/zmores-cudovita-moc-je-v-tebi
V iskanju ljubezniwww.spletnaknjigarna.si/trgovina/v-iskanju-ljubezni
Priročnik za pisanje oglasovwww.spletnaknjigarna.si/trgovina/prirocnik-za-pisanje-oglasov
Z idejo do bogastvawww.spletnaknjigarna.si/trgovina/z-idejo-do-bogastva

Za popust uporabite kodo: november

Knjige lahko naročite tudi na telefonski številki 070 666 777.
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

SEO knjiga: Kako do prvih mest na Googlu – v prednaročilu 17 evrov ceneje
5 (100%) 1 vote