Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Nudimo zaposlitev: Priložnost za tiste, ki imajo radi potovanja in dobro pišejo

Zaposlitev nudimo osebi, ki ima rada potovanja in zna napisati dober članek.

Zaposlitev nudimo osebi, ki ima rada potovanja in zna napisati dober članek.

Iščete zaposlitev, ki jo boste z veseljem opravljali?

Če imate radi potovanja in dobro pišete, potem vam lahko ponudimo zaposlitev, ki jo boste zagotovo opravljali z velikim veseljem.

Zaposlitev, ki jo nudimo se bo še posebej razveselila tiste, ki imajo željo, da se v življenju naučijo nekaj novega. Prepričan sem, da vam bo omenjena zaposlitev prinesla veliko koristnih izkušenj in znanja, ki vam bodo prišli zelo prav v življenju.

Več informacij o samem delu

Iščemo osebo, ki bo pisala članke o znamenitostih na Krku, Pagu, Istri in drugih destinacijah. Prav tako bo potrebno pisati opise apartmajev in hotelov na teh destinacijah.

Poleg zgoraj navedenih člankov, boste morali pisati tudi tako imenovane SEO (search engine optimization) članke. To so članki dolžine 350 besed, pri katerih je kvaliteta vsebine drugotnega pomena, saj take članke običajno ne berejo ljudje, ampak zgolj Google.

Članke boste tudi objavljali na spletni strani. Če jih še ne znate, naj vam povem, da je to zelo enostavno. To vas bomo naučili v nekaj urah.

Nekaj dela boste opravljali na sedežu našega podjetja v Trebnjem, nekaj pa na terenu (Krk, Pag, Istra,…). Če se boste izkazali kot delovna in zaupanja vredna oseba, boste lahko del dela opravili kot delo na domu.

Kar se tiče terenskega dela, se boste na delo odpravili skupaj z mano (Tomaž Gorec). Vse stroške prenočišča, hrane in prevoza imate plačane s strani podjetja.

Naj povem, da smo v našem podjetju že zaposlovali osebe za podobna projekta. Prvi projekt je bilo pisanje vodiča za otok Krk (www.zasluzek.org/delo-potovanja), drugi pa je bil sanjska služba na Filipinih (www.zasluzek.org/sanjska-sluzba). Odnos med mano in osebo, ki bo opravljala omenjeno delo bo 101% profesionalen. Mojo profesionalnost vam lahko potrdita tudi osebi, ki sta bili izbrani za zgoraj navedena projekta.

Delo nudimo kot zaposlitev za določeni čas. Če imate status študenta, pa vas lahko zaposlimo preko študentske napotnice.

O podjetju

V podjetju Gorec d.o.o. se ukvarjamo z izdelavo in optimizacijo spletnih strani. Na področju optimizacije spletnih strani smo eno od vodilnih podjetij v Sloveniji. Ukvarjamo se tudi s Facebook in Google oglaševanjem. Pri nas lahko stranka dobi skoraj vse, kar je povezano z internetom.

Smo podjetje, ki redno plačuje vse račune, prispevke in izplačuje plače.

V zadnjem času veliko delamo na projektih, ki so povezani s turizmom. Predvsem smo aktivni s spletno stranjo www.otok-krk.si. To je v bistvu turistični vodič, ki bo v roku pol leta izšel tudi v tiskani obliki.

Drugi naš zanimiv turistični projekt je www.ilovejourneys.com, katerega pa smo dali začasno malo na stran, saj nam je trenutno (pričetek sezone) projekt otok Krk bolj prioriteten.

Prijava za omenjeno zaposlitev

PRIJAV VEČ NE SPREJEMAMO
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!