Splošni pogoji – Brezplačen e-priročnik: Kako najti dobro zaposlitev in si ustvariti kariero

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

Organizator storitve se zavezuje, da osebnih podatkov oseb, ki želijo dobiti brezplačni e-priročnik, ne bo posredoval tretjim osebam in jih bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S klikom na gumb “Pošljite mi brezplačen e-priročnik” oseba podaja privolitev, da upravljalec spletne strani, kot upravljavec zbirke osebnih podatkov, vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov udeležencev nagradne igre skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 86/2004 in nadaljnji).  Zbirka osebnih podatkov udeležencev nagradne igre obsega naslednje osebne podatke: 

  • priimek in ime, 
  • elektronski naslov. 

Oseba, ki želi prejeti brezplačni e-priročnik izrecno dovoljuje, da se njihovi osebni podatki zbirajo v bazi podatkov in se soglaša, da lahko tako upravljavec osebnih podatkov (Tomaž Gorec s.p., Obrtniška ulica 22, 8210 Trebnje) kot tudi avtor brezplačnega priročnika (Aleš Pogačnik) uporablja podatke, ki jih je od njih pridobil, samostojno in po lastni presoji obdeluje izključno za naslednje namene:

  • pošiljanje e-novic po e-pošti, predvidoma 1-krat tedensko.

Od prejemanja elektronske pošte se sodelujoči lahko kadar koli odjavi na povezavi, ki je objavljena v vsakem elektronskem sporočilu.