Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Nudim svetovanje s področja interneta (SEO, oglaševanje, prodaja na internetu,..)

Nudim vam svetovanje s področij:

 • optimizacija spletnih strani
 • oglaševanje in promocija na internetu
 • kako zaslužiti na internetu
 • kako uspeti s pisanjem bloga

Optimizacija spletnih strani

Želite, da bi se vaša spletna stran bolje uvrščala na iskalniku Google? Z mojimi več kot 10 letnimi izkušnjami na tem področju vam zagotovo lahko pomagam. Svetovanje nudim tudi podjetjem, ki se ukvarjajo z optimizacijo spletnih strani. Čeprav ste naša konkurenca, vam bom brez dlake na jeziku povedal vse kar vem.

Oglaševanje in promocija na internetu

Po mojem mnenju je internet najboljše in najcenejše orodje za kakršno koli promocijo. Pri promocijah in oglaševanjih vedno poskušam biti kreativen in drugačen, kar na koncu pomeni, da je oglaševalska akcija za manjši strošek, veliko bolj učinkovita.

Kako zaslužiti na internetu

Iz prakse poznam veliko primerov, kako se da dobro zaslužiti na internetu. Veliko primerov opisujem tudi na tej spletni strani.

Kako uspeti s pisanjem bloga

Moj osebni blog najdete na www.tomazgorec.si, na njem sem sicer bolj resno aktiven šele nekaj mesecev. Čeprav z blogom že nekaj zaslužim, še ne morem reči, da sem z blogom uspel. Zelo uspešen pa sem z blogom Zasluzek.org, ki je velika promocija za moje podjetje in mi prinese veliko strank, od katerih imam kar lepe prihodke.

Cena svetovalne ure (60 minut): 70€ + ddv

Cena v primeru, da zakupite več kot 10 svetovalnih ur: 50€ + ddv

Pokličite me na 040 555 666 ali pišite na tomaz@gorec.si

O meni

Tomaž Gorec

Moje ime je Tomaž Gorec, podjetnik sem že skoraj 25 let. Pravzaprav bi lahko rekel, da se z poslom ukvarjam že več kot 30 let, saj sem že pri svojih 15 letih začel prodajati računalniške igrice (takrat to še ni bilo kaznivo).

Svojo podjetniško pot sem začel v družinskem podjetju Cementni izdelki Gorec, ki ga je leta 1967 ustanovil moj oče Jože Gorec. S pomočjo staršev sem pri svojih 26-tih letih odprl diskoteko Africa, ki je bila znana po skoraj celi Sloveniji.

Zadnjih deset let sem se posvetil izključno internetu. Predvsem sem strokovnjak na področju optimizacije spletnih strani. Zelo dobro se tudi spoznam na vse vrste promocij na internetu in socialnih omrežjih.

Zadnjih 6 let predavam na različnih seminarjih in delavnicah s področja interneta. Svojo predavateljsko kariero sem začel pri podjetju Lisac & Lisac. Sedaj pa me za predavanje najemajo različna podjetja v Sloveniji in tudi v tujini. Večkrat predavam tudi na šolah in fakultetah. Kot predavatelja me je na predavanjih videlo že več kot 5.000 ljudi.

Pri svojem delu sem zelo kreativen in imam veliko dobrih idej. Moj zadnji projekt, ki je bil zelo odmeven je bil Sanjska služba na Filipinih, o katerih so pisali in poročali skoraj vsi največji mediji (24ur.com, Slovenske novice, Primorske novice, Radio 1, Radio Aktual,…) v Sloveniji. Celo v oddaji 24ur na POP TV-ju so z mano imeli kratek intervju.

Ker sem prepričan, da boste z mojo storitvijo zadovoljni, vam dam nanjo 100% garancijo. To pomeni, da v primeru da z mojem svetovanjem niste zadovoljni, vam brez vprašanj vrnem denar.

 

svetovanje

 

 
En komentar na “Nudim svetovanje s področja interneta (SEO, oglaševanje, prodaja na internetu,..)”

 • andrej:

  jah zanimivo
  neloliko spremljam tvoje članke
  tudi potovanja
  s sponzorskim vozilom sem spremljal
  in doživetja
  po svetu
  skratka nekoliko spremljam
  ja.., dokaj zanimivo
  knjigo pa ce bom dobil
  bom vesel
  nisem pa vedel za diskoteko Afrika v Trebnjem da je bila tvoja
  obilo zanimivosti
  skratka
  no v omenjeni diskoteki sem tudi sam prebil prenekateri zur
  res je
  ja zanimivo

  Andrej

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Nudim svetovanje s področja interneta (SEO, oglaševanje, prodaja na internetu,..)
5 (100%) 2 votes