Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Spremljajte nas tudi preko
   
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Z eno stranjo do 1.154 evrov zaslužka v enem mesecu

Zalužek na internetu

V začetku novembra 2013 sem napisal članek, da smo samo z eno stranjo, v enem mesecu, ustvarili zaslužek v višini 663 evrov. Članek si lahko preberete na www.zasluzek.org/663-evrov.

Za to isto stran se nam je v mesecu novembru in decembru zaslužek bistveno povečal. Pri tem pa je potrebno poudariti, da s stranjo nimamo noben mesec več kot 3 ure dela. V mesecu novembru nam je stran ustvarila zaslužek v višini 1.154 evrov, v decembru 837 evrov in v januarju letos 612 evrov.

Zaslužek na internetu je posel, kjer moraš veliko delati. Z veliko dela prideš tudi do rezultatov. Ker mi veliko delamo, smo našli neko zelo dobro nišo, kjer smo brez težav prišli na dobre pozicije v Googlu, posledično pa ima spletna stran odličen obisk. Več obiska pa pomeni večji zaslužek.

Za katero spletno stran gre, vam žal ne morem izdati. Ne da bi želel pred vam kaj skrivati, vendar v kolikor vam povem za katero spletno stran  gre, vas bo vsaj nekaj naredilo enako spletno stran in tako takoj dobimo konkurenco. V tem poslu je pač tako, da se dobrih niš ne pove.

Vsem, ki vas zanima zaslužek na internetu in delo na domu ter ste na tem področju začetniki, vam svetujem, da se najprej pridružite projektu Preberite.si – www.preberite.si. S sodelovanjem pri tem projektu boste brezplačno dobili osnovno znanje in vam bo to prvi korak k bolj dobičkonosnim projektom.
9 komentarjev na “Z eno stranjo do 1.154 evrov zaslužka v enem mesecu”

 • Živjo Tomaž, ker sem precej radoveden tip, me zanimajo tovrstne študije primerov. Sploh če so slovenske, v tujini tovrstnih primerov namreč mrgoli, pri nas pa smo precej bolj zadržani. Vprašanja pa so naslednja:
  1. Iz kje najemaš pisce?
  2. Gre pri zaslužku strani za dejanski profit, ali za prodajo?
  3. Tovrstne podatke je potrebno podati v kontekst in tvoj primer bi precej podkrepila statistika obiska strani (to ne bo razkrilo tvoje niše)
  4. Več obiska po defaultu ne prinaša več zaslužka. Potreben je targetirani obisk. Zanima me, ali in katere načine uporabljaš za oglaševanje strani? Družbena omrežja, plačan promet ali kaj tretjega?
  5. Je to zaslužek samo z Googlovimi oglasi ali gre za katero aff mrežo ali kaj tretjega?

  Najlepša hvala za tvoje odgovore, Tilen

  • Tomaž:

   Gre se za stran, ki je v angleškem jeziku. Naj ti še odgovorim na tvoja vpršanja.

   1. Pisci besedil so tujci.
   2. Gre za zaslužek ustvarjen z oglasi. Gre za dejanski profit.
   3. Na tej strani se nisem še nebenega podatka zlagal. Če bi imel tak namen, potem lahko tudi statistiko ponaredim. Dnevni obisk strani pa je med 800 in 1.200 obiskovalci.
   4. Ne uporabljam nobenega oglaševanja. Ves obisk je iz Googla.
   5. Zaslužek je od Google oglasov.

   • Tomaž, hvala za odgovore. Nisem niti malo namigoval, da so podatki zlagani. To je čisto realna številka za nekoga tvojega kova in s tvojim znanjem.

    Pravim samo, da tovrstna poročila lahko prinašajo blazno dodano vrednost za bralce, če prikazujejo celotno sliko. Npr. število obiskovalcev je že tak podatek. Vsaj še dva podatka bi bila zanimiva, vsaj zame. Npr. CTR oglasov in pa denar vložen v stran.

    Tako dobi zgodba kompleten pristop. Se pa popolnoma strinjam, da je potrebno za tovrstne rezultate imeti precej znanja, izkušenj, pa tudi malce sreče. In če dodam Tomažu – na vsako takšno stran jih vsaj 20 propade.

    Drugače pa super Tomaž! Še veliko tovrstnih strani :).

 • Marko:

  vau, vsaka čast. Če imaš recimo dve tako dobri spletni strani že lahko živiš od tega:) res super, uff ko bi jst imel tako znanje nardit tako dobro spletno stran.

  Res, še enkrat vsaka čast.

  • Tomaž:

   Hvala!

   Moram pa povedati, da do take strani ne prideš kar čez noč. Žal!

   • Marko:

    Ja je kar logično da je treba veliko truda in potrpljenja, da se pride do takih cifer. Mi pa lahko okvirno poveste po kolikih mesecih trdega dela se lahko pričakuje neko spodobno cifro- recimo od 300-500€?

    Hvala in veliko uspehov še naprej.

 • Voyo:

  Živjo, mene pa zanima kaj vse moramo narediti, če želimo oglaševati na svoji spletni strani? Ali moramo potem zaslužek oddati v davčni napovedi?

  • Tomaž:

   Zagotovo je treba prihodek prijaviti v davčno napoved. Kakšna so pravila pri fizičnih osebah ne vem, ker mi imamo to urejeno na podjetje in nam to gre v prihodke. In na koncu leta plačamo davek na dobiček podjetja.

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Z eno stranjo do 1.154 evrov zaslužka v enem mesecu
5 (100%) 1 vote