Z eno stranjo do 1.154 evrov zaslužka v enem mesecu


Zalužek na internetu

V začetku novembra 2013 sem napisal članek, da smo samo z eno stranjo, v enem mesecu, ustvarili zaslužek v višini 663 evrov. Članek si lahko preberete na www.zasluzek.org/663-evrov.

Za to isto stran se nam je v mesecu novembru in decembru zaslužek bistveno povečal. Pri tem pa je potrebno poudariti, da s stranjo nimamo noben mesec več kot 3 ure dela. V mesecu novembru nam je stran ustvarila zaslužek v višini 1.154 evrov, v decembru 837 evrov in v januarju letos 612 evrov.

Zaslužek na internetu je posel, kjer moraš veliko delati. Z veliko dela prideš tudi do rezultatov. Ker mi veliko delamo, smo našli neko zelo dobro nišo, kjer smo brez težav prišli na dobre pozicije v Googlu, posledično pa ima spletna stran odličen obisk. Več obiska pa pomeni večji zaslužek.

Za katero spletno stran gre, vam žal ne morem izdati. Ne da bi želel pred vam kaj skrivati, vendar v kolikor vam povem za katero spletno stran  gre, vas bo vsaj nekaj naredilo enako spletno stran in tako takoj dobimo konkurenco. V tem poslu je pač tako, da se dobrih niš ne pove.

Vsem, ki vas zanima zaslužek na internetu in delo na domu ter ste na tem področju začetniki, vam svetujem, da se najprej pridružite projektu Preberite.si – www.preberite.siOpens in a new tab.. S sodelovanjem pri tem projektu boste brezplačno dobili osnovno znanje in vam bo to prvi korak k bolj dobičkonosnim projektom.

Zadnji prispevki