Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Dogodek, ki bi se ga moral udeležiti vsak podjetnik

Kongres podjetnikov

V današnjem času imamo v Sloveniji na voljo veliko kvalitetnih izobraževanj za podjetnike in vse tiste, ki razmišljajo, da bi se podali na lastno podjetniško pot. Sam osebno dam veliko na izobraževanje in letno obiščem vsaj 15 seminarjev, delavnic ali kakšnih drugih izobraževanj. Meni in mojim podjetjem gre vsako leto bolje. Vsako leto beležimo veliko rast prometa in tudi dobička. V letu 2017 so podjetja, v katerih sem lastnik ali solastnik, ustvarila več kot 2 milijona evrov prihodkov in več kot 150.000 evrov čistega dobička. Prepričan sem, da imajo ravno izobraževanja, ki se jih udeležujem, velik delež zaslug za to, da mi gre vsako leto bolje.

Tisti, ki redno berete moj blog, veste, da priporočam veliko seminarjev. Priporočam zgolj dobre seminarje, saj ga ni denarja, da bi bralcem mojega bloga priporočil nekaj, za kar nisem trdno prepričan, da je dobro in koristno. Tokrat vam bom priporočil en res izjemen dogodek, za katerega sem iskreno prepričan, da bi se ga moral udeležiti prav vsak podjetnik, in sicer 7. kongres podjetnikov, ki se bo odvijal v petek, 1. junija, in v soboto, 2. junija, v Portorožu.

Sam sem kongres podjetnikov obiskal zadnja 3 leta in sem bil nad videnim in slišanim izredno navdušen. Še posebej pa sem nad kongresom podjetnikov navdušen, ker je dogodek organiziran tako, da imaš možnost spoznati prav vsakega udeleženca kongresa. Tudi top slovenske podjetnike, kot so Tanja Skaza, Dušan Olaj, Ivo Buscarol, Franci Pliberšek … Na dosedanjih kongresih sem spoznal veliko teh najuspešnejših slovenskih podjetnikov. In čisto enostavno je! Samo pristopiš do njega, se predstaviš … Mene ni še noben zavrnil!

Na tem dogodku pa dobiš še nekaj, česar nikjer drugje. Ko poslušaš vse te uspešne ljudi in vidiš kako delajo, razmišljajo … Dobiš ogromno novih idej za svoj obstoječi posel ali pa celo za kaj popolnoma novega. Po kongresu podjetnikov imam vedno dvojne občutke. Prvo je zadovoljstvo, ker vem, kako zelo veliko sem se naučil, do koliko novih idej sem prišel, za katere komaj čakam, da jih preizkusim v praksi. Drugi občutek pa je ta, da padem na realna tla in vidim, koliko svetlobnih let so nekateri pred menoj. Ampak to je dobro, ker mi da brco v rit in me motivira za prihodnost!

Na letošnjem kongresu podjetnikov bo 30 govorcev. Med njimi tudi tako zelo znani, kot so Ivo Boscarol, Tanja Skaza, Dušan Olaj, Mirko Strašek (zlata gazela leta), Franci Pliberšek …

Vse informacije o 7. kongresu podjetnikov najdete na www.kongres-podjetnikov.si, kjer se lahko tudi prijavite na kongres. Cena za udeležbo je smešno nizka, glede na to, kaj vse vključuje. Med drugim cena vključuje tudi gala večerjo in udeležbo na zabavi za udeležence kongresa, ki bo na plaži. Lansko leto je bilo doživetje vrhunsko. Verjamem, da bo tudi letos.

Informacijo o kotizaciji in vsem, kar spada zraven, najdete na www.kongres-podjetnikov.si/kotizacija.

Jaz se letošnjega kongresa podjetnikov žal ne bom udeležil, ker bom ravno ta čas obiskal otok Pag. Termin za apartma sem imel rezerviran že več kot pol leta in ga žal ne morem prestaviti, čeprav bi na kongres podjetnikov šel zelo rad. Zagotovo pa grem naslednje leto!
En komentar na “Dogodek, ki bi se ga moral udeležiti vsak podjetnik”

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Dogodek, ki bi se ga moral udeležiti vsak podjetnik
5 (100%) 2 votes