Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Vabilo na druženje s top slovenskimi podjetniki

Bi se želeli družiti s top slovenski podjetniki, kot so Sandi Češko, Dušan Olaj, Franci Pliberšek, Jure Knez, Mirko Strašek in ostali? Se sprašujete, ali je to res mogoče? Je! To vam lahko potrdim iz lastnih izkušenj.

Tudi letos bo 31. 5. in 1. 6. potekal kongres podjetnikov v Portorožu. Sam se ga bom udeležil že četrtič in lahko iz lastnih izkušenj povem, da je to top podjetniški dogodek, ki bi se ga moral udeležiti prav vsak podjetnik. Tudi letos so med predavatelji najboljši in najuglednejši slovenski podjetniki, kot so Sandi Češko, Franci Pliberšek, Dušan Olaj in ostali. Celoten program kongresa si lahko pogledate na http://www.kongres-podjetnikov.si/program.

Poleg odličnih predavateljev, ki imajo vedno poučno in zanimivo vsebino, je kongres podjetnikov znan tudi po tem, da tam odlično poskrbijo za druženje in spoznavanje. Za oboje na kongresu podjetnikov poskrbijo že med odmori. Najboljši čas za spoznavanje in druženje je zvečer, ko imamo udeleženci kongresa večerjo in zabavo na plaži. Tudi, če niste ravno najbolj komunikativen človek, boste tam lahko spoznali veliko zanimivih ljudi. Roko dam v ogenj, da vas ne bo noben podjetnik zavrnil, če boste pristopili do njega in ga nagovorili v stilu: “Dober dan, gospod Češko, rad bi vam čestital kot uspešnemu podjetniku …” Sam takšen način spoznavanja vedno prakticiram in je vedno uspešen. Seveda moram jasno povedati, da do teh ljudi vedno pristopim iskreno, izključno zato, ker me njihovo delo res zanima in sem nad njim navdušen.

Glede na to, kako ugledni predavatelji predavajo na dogodku, je kotizacija za kongres izredno nizka. Kotizacija za dvodnevno udeležbo na dogodku je samo 390 evrov + DDV. Cena vključuje tudi večerjo v petek zvečer in vso pijačo na zabavi, ki se bo dogajala na plaži, ter tudi malico v soboto, prigrizke in pijačo med odmori. Na dogodek se lahko prijavite na http://www.kongres-podjetnikov.si/program.

Organizator nudi še posebej ugodno ceno za študente, ki znaša samo 90 evrov + DDV.

Upam, da se vidimo.
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Vabilo na druženje s top slovenskimi podjetniki
5 (100%) 1 vote