Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Ko ti poštar polepša dan

Amazon zaslužek na internetu

Delo na domu preko interneta, ti lahko prinese lep zaslužek.

V petek nam je poštar prinesel pošto od Amazona. V njem je bil ček za 508,61 USD.

Kako ustvarjati zaslužek z Amazonovim partnerskim programom? Če imate spletno stran, ki ima veliko obiska je to dokaj preprosto. Na svoji spletni strani promovirate izdelke, ki se prodajajo na Amazonu. Tisti, ki na vaši strani kliknejo povezavo na Amazon in potem kupijo karkoli (ni nujno, da je promoviran izdelek), vi dobite provizijo. Mi kdaj promoviramo lak za nohte, prodamo pa šivalni stroj. Višina provizije je odvisna od števila izdelkov, ki so kupljeni preko vaše povezave. Provizija znaša od 4 do 8,5%.

Če nimate dobro obiskane strani, potem bo vse skupaj malo težje. Najprej boste namreč morali narediti svojo spletno stran. Da bo spletna stran imela obisk, boste morali poskrbeti za optimizacijo spletne strani. Če nimate s tega področja vsaj osnovnega znanja, ne bo šlo.

Nekaj osnovnega znanja boste dobili, če boste prebrali mojo e-knjigo z naslovom Kako narediti spletno stran in z njo zaslužiti, ki jo brezplačno dobite na www.zasluzek.org/brezplacna-eknjiga.
3 komentarji na “Ko ti poštar polepša dan”

 • Sebastjan:

  Živijo!

  Eno vprašanje … pride v poštev, če govorimo o spletni strani z erotično vsebino? Erotične zgodbe, članki, … 20k obiska na mesec.

  lp

  • Tomaž Gorec:

   Kako je z erotično vsebino ne vem točno. Glede na to, da na Amazonu prodajajo tudi razne erotične pripomočke,… mislim, da nebi smelo biti težav s promoviranjem teh izdelkov na vaši strani. Ne me pa 100% držati za besedo!

   Je ta obisk iz Slovenije ali kakšne druge države?

 • Sebastjan:

  Hvala za odgovor! Obisk je iz Slovenije, stran stara dobrega pol leta, dober SEO, obisk še naprej konstantno raste (trenutno že cca 1000 unikatnih/dan).
  Oglase od Amazona sem dal danes že gor, ni pa še 100% potrjeno z njihove strani. Javim. Verjetno še kdaj komu prav pride info 😉
  Če je pa še kakšna ideja pa rade volje prisluhnem 🙂

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!