Kako zaslužiti z Amazonovim partnerskim programom


Spletna trgovina Amazon.com je največja spletna trgovina na svetu. Začeli so s prodajo knjig, potem pa so se razširili na vsa področja. Celo vsak posameznik lahko odpre svojo trgovino na Amazonu in začne prodajati svoje izdelke. Seveda mora zato plačevati določen mesečni znesek, pa tudi provizijo od vsakega prodanega izdelka.

Amazon ima svoj partnerski program, s pomočjo katerega lahko zasluži vsak, ki na Amazon pošilja potencialne kupce. Potencialne kupce lahko Amazonu pošiljate preko svoje spletne strani, Facebooka, Twitterja, elektronske pošte,… Če kdo, ki ste ga vi poslali na Amazon.com kaj kupi, boste vi za to dobili od Amazona provizijo, ki znaša od 4 do 8,5%.  Naslednji mesec pa vam bo Amazon poslal ček, kot ga vidite zgoraj na sliki.

Če imate svojo spletno stran, lahko čisto enostavno preusmerjate obiskovalce na Amazon. Za primer si poglejte www.famceleb.com/justin-bieber-bedding. Če kliknete na sliko, boste prišli v spletno trgovino Amazon, na stran kjer se prodaja točno ta izdelek. Če ga bo kdo kupil, dobite vi provizijo. Tudi, če bo ta oseba kupila kaj drugega, na primer hladilnik, boste tudi za ta nakup dobili provizijo.

Če preusmerjate obiskovalce s svoje spletne strani na Amazon, je pomembno, da na vašo stran pride čim več obiskovalcev. Več kot jih bo, več jih bo šlo na Amazon, več bo nakupov in posledično večji bo zaslužek. Da pa dobite čim več obiskovalcev na svojo spletno stran, se mora vaša stran dobro uvrščati na iskalnikih. Če v Google.com vpišete One Direction bedding, se bo članek www.famceleb.com/one-direction-bedding pojavil na 30 mestu med zadetki. Seveda se bo pravi posel začel šele, ko se bomo pojavljali med prvimi 10. zadetki.

Zadnji prispevki