Bi želeli dobro zaslužiti s pomočjo interneta, vendar ne veste, kako?


Vas zanima, kako bi lahko tudi vi dobro zaslužili s pomočjo interneta?

Če vas zanima, vas vabim na koristen seminar, na katerem bo predavalo 6 strokovnjakov, ki zelo dobro zaslužijo s pomočjo interneta. Tudi, če še nimate ideje, s kakšnim delom bi lahko zaslužili na internetu, jo boste na seminarju skoraj zagotovo dobili. Po mojem mnenju ne samo eno, ampak celo več.

Seminar je primeren tudi za vse tiste, ki s pomočjo interneta že služite, vendar bi radi svoj zaslužek še povečali.

Na seminar vas vabim izključno zato, ker menim, da se tja res izplača iti. Za promocijo tega seminarja mi niso plačali čisto nič. Nekaj so mi sicer ponudili, vendar sem odklonil, ker sem se odločil, da bom bralce svojega bloga obveščal le o dogodkih, za katere sam menim, da jih je koristno obiskati.

Program seminarja si lahko pogledate na https://www.zannekrep.si/konferenca.

Na seminarju bo predavalo več zanimivih predavateljev. Ponosen sem, da bo med njimi Matija Balantič, ki se je z zaslužkom na internetu začel ukvarjati na osnovi mojih seminarjev in prispevkov na spletni strani Zaslužek. Danes Matija zasluži 10.000 evrov na mesec.

Drugi predavatelj bo Grega Gostinčar, ki ga osebno poznam in vem, da ima veliko koristnega in zanimivega za povedati.

Tretji predavatelj, ki je hkrati tudi organizator dogodka, bo Žan Nekrep. Tudi njega osebno poznam in sem se od njega že veliko naučil.

Zame najbolj zanimiva predavatelja bosta Jure Janc in Vid Sedej, ki ju osebno še ne poznam. Z Žanom in Gregom se namreč večkrat dobim na kakšni kavici in večino stvari, ki jih delata, že poznam. O Juretu in Vidu ne vem pravzaprav ničesar. Glede na to, kaj delata in kaj dosegata (vse je napisano na zgornji povezavi), sem prepričan, da ju bom poslušal z velikim zanimanjem.

Na seminarju bom predaval tudi sam. Povabili so me kot gostujočega predavatelja. Predavam brezplačno. Mimogrede naj povem, da sem pripravljeni iti predavati brezplačno kamor koli po Sloveniji, če je na dogodku vsaj 50 udeležencev. Predavanje mi namreč predstavlja užitek, organizacija dogodka pa velika muka! Zato bom raje več predaval in manj organiziral.

Tema mojega predavanja bo tudi, kako zaslužiti s pomočjo interneta. Predstavitve še nisem pripravil, moj namen pa je, da predstavim takšne možnosti zaslužka na internetu, ki se jih lahko loti skoraj vsak posameznik.

Za konec naj dodam še, da organizator seminarja Žan Nekrep nudi 100-odstotno garancijo na zadovoljstvo. To pomeni, da vam, če s seminarjem ne boste zadovoljni, brez vprašanj vrne denar in vas povabi še na kosilo. Tako da tu res nimate kaj izgubiti!

Menim, da se vam obisk tega seminarja izplača, seveda pa je odločitev vaša!

Če pri prijavi na seminar uporabite kodo gorec15, pa imate tudi 15 % popusta.

Recent Posts