Brezplačen seminar – Internet, največja priložnost za vsakogar


Motivatorja, kot je gospod Tomaž Gorec je vredno poznati in je vredno premakniti sebe in svojo »rit«. Že nekaj časa prijateljujeva Facebooku in kar nekajkrat sem dobila povabilo, da bi prišla na njegov seminar v Trebnje, ampak sem imela v sebi Virusa Slovenija: » Ah, to se pa ne splača in To je pa predaleč«. Pa dejansko ni. Ko sem ga spoznala v živo sem videla, da je oseba na mestu in da se od njega veliko lahko naučim. Doma imam vse njegove priročnika in jih na vsake toliko časa pregledam. Ko sem videla, da organizira brezplačen seminar – internet največja priložnost za vsakogar sem si rekla: »Erika zgani se, daj na FB povabilu, da greš in pojdi«. To se je tudi zgodilo.

Internet, največja priložnost za vsakogar
Brezplačen seminar – Internet, največja priložnost za vsakogar

Zaradi Tomaža sem dobila v življenje dve zelo dobri osebi Patricijo in Petro. Pogovarjali smo se o velikih zadevah, po poti nazaj proti domu, pa je bilo veliko govora o spletu. Kajpak, to je potreba v letu 2015 in dalje, ker se vse seli na splet. Veliko ljudi reče, da se ne splača biti na spletu. JA SE SPLAČA. Splet, ki ga poznamo danes ponuja toliko veliko priložnosti, da si človek ne more niti predstavljati. Bom na konkretnih primerih povedala, ki nam jih je dal in sta mene najbolj pritegnili: Apartmaji Krk in Jahorina. Ko spremljam veliko Tomaževih strani, na zaslužek.org pridem večkrat, ker zelo lepo povabi preko elektronske pošte do člankov, seminarjev, da moraš pogledati. Seveda vse ni za vsakogar. Toda, da se vrnem k primeru – Otok Krk. Mene je fasciniralo, ko sem odšla na spletno stran www.otok-krk.si in FB stran, kjer sem vedno rekla samo UUUaaaaUUUU, to bi tudi jaz. Izredno koncentrirana vsebina, prijazen poziv, nič tistega »push« marketinga, ki mi požene adrenalin po žilah.

Podal nam je nekaj iztočnic, kako lahko zaslužimo preko spleta, navedla jih bom nekaj, ne pa vseh! J

  1. Blog – kot začetnik lahko začnem pisati, ko si podkovan na nekem področju. S pomočjo blogov, lahko na koncu izdaš knjigo. In da se tudi zaslužiti. Vsebina + SEO.
  2. Oglaševanje na spletnih straneh/portalih: dobra priložnost, ker lahko s tem tudi zaslužite, pomagate svojim poslovnim partnerjem do strank.
  3. Partnerski programi – zelo uporabna zadeva, ki ti omogoča soliden zaslužek. Vse kar moraš narediti je, da si v spletno stran vstaviš njihovo kodo za partnerski program in jo oddaš, ter tako beležijo transakcije in dobivaš %.
  4. Urejanje spletnih strani in upravljanje z družbenimi omrežji: vsako podjetje to potrebuje. Če znaš dobro in kreativno pisati potem je to priložnost, ki je ne smeš izpustiti. Potrebno je pa nekaj znanja in domislic, branja različne literature.

Na takih dogodkih, kot je bil od Tomaža in, da je bil oba termina poln – pove veliko. Pove to, da ne govori teoretike, toda prikazuje prakso, kara je v sedanjem svetu – NAJBOLJ POMEMBNO. Ne izgovarjaj se in stopi v akcijo. Vprašaj, potrkaj na vrata, usedi se v avto in se odpelji in raziskuj. Ko to delaš, dobivaš veliko idej, ki jih moraš spraviti v akcijo. Jaz sem nekaj jih dobila. Na koncu bom delala:

Imaš: pamet, roke, noge, usta, svinčnik in papir. Na trgu te čaka veliko priložnosti, prav tako ti jih na plan podajajo možgani in srce. Pokukaj izven deke, pojdi se mrežit in zaživi svoje sanje! Službe ti ne bo prinesel noben – ZGRADI SI SVOJO KARIERO SAM! Erika Jesenko

 

Tomaž iskrena hvala, ker sem bila lahko del vaše atmosfere v Afriki v Trebnjem v sredo 16.12.2015.

 

S prijaznimi pozdravi,

Erika Jesenko

Recent Posts