Brezplačen seminar: Kako zaslužiti s pomočjo interneta


Vas zanima, kako lahko tudi vi zaslužite s pomočjo interneta na pošten in legalen način?

Pridite na brezplačen seminar, kjer vam bom predstavil več priložnosti, s katerimi je mogoče solidno zaslužiti s pomočjo interneta. Sam se s tem ukvarjam že več kot 15 let in sem na tem področju zelo uspešen. Na brezplačnem seminarju bom predstavil konkretne primere iz prakse, ki jih imamo v našem podjetju in smo z njimi ustvarili dober zaslužek. Nekaj naših spletnih projektov smo tudi zelo dobro prodali. Tudi o tem bom več povedal na seminarju.

Na seminarju bom povedal tudi, kako začeti z določenem projektom. Pogosto namreč na seminarjih slišim, kako predavatelji govorijo o priložnostih, nihče pa laiku ne pove, kako naj se vsega skupaj loti.

Danes je na tem svetu ogromno priložnosti! Zagotovo vsak najde nekaj primernega zase. Na seminarju bom povedal tudi, kako lahko podjetje dobi 200.000 evrov nepovratnih sredstev Evropske unije za projekte, ki so povezani s turizmom. Prav tako vam bom povedal, kako lahko podjetje ali samostojni podjetnik dobi 2500 evrov nepovratnih sredstev za izdelavo spletne trgovine, 1500 evrov za izdelavo spletne strani in 600 evrov na osebo za izobraževanje.

Na seminarju se mi bo pridružil tudi Tim Bučar, ki bo imel krajše, vendar zanimivo predavanje o tem, kako sam najde poslovne priložnosti in motivacijo za delo. Njegova zgodba ne bi bila prav nič nenavadna, če bi bil Tim ‘normalna’ oseba. Rodil se je s hudo boleznijo, ki si ji reče Apertov sindrom. Del Timove zgodbe si lahko preberete na https://www.tomazgorec.si/tim-bucar-ne-pustim-se-izkoriscatiOpens in a new tab.. Njegovo zgodbo si morate prebrati. Sam Timu zelo veliko pomagam, ker občudujem osebe, kot je on. Prepričan sem, da boste tudi vi rekli ‘kapo dol’, ko boste prebrali njegovo zgodbo.

Brezplačen seminar bo v četrtek, 30. januarja, v M Hotelu v Ljubljani. Začne se ob 17. uri.

Prijavnica na seminar

    Ime in priimek

    E-mail naslov

    Zadnji prispevki