Brezplačen seminar na temo Zaslužek na internetu


Najbrž se sprašujete, v čemu je trik, da nekdo organizira brezplačen seminar na temo Zaslužek na internetu? Brezplačen seminar organiziram predvsem zato, ker želim med udeleženci najti koga, ki bo zainteresiran za kakšen skupen projekt. Pripravljeni pa smo financirati tudi kakšno dobro idejo.

Naj se najprej predstavim. Moje ime je Tomaž Gorec. Sem lastnik podjetja Gorec d.o.o., v katerem se že več kot 6 let ukvarjamo z internetom. Za sabo imamo veliko uspešnih in dobičkonosnih projektov. Nekatere projekte vodimo v mojem podjetju, nekatere pa preko drugih podjetji, katerih solastnik sem tudi jaz.

Pridobljeno znanje delim na raznih seminarjih. Največ predavam za podjetje Lisac&Lisac – www.lisac-lisac.si/sl/Seminarji/Internet+2. Sem tudi pisec bloga Oglasevanje.org, kjer pišem na temo oglaševanje in marekting na internetu.

Na seminarju vam bom predstavil več možnosti, kako se da ustvariti dober zaslužek na internetu. Izrecno moram poudariti, da tukaj ne gre za neke sumljive zaslužke! Za primer naj vam predstavim spletno stran Pvc okna in vrata, ki jo najdete na naslovu www.pvc-okna.net. Spletna stran Pvc okna in vrata nudijo tistim, ki kupujejo pvc okna ali vrata možnost, da brezplačno dobijo ponudbe različnih proizvajalcev. Povpraševanja pošiljamo različnim proizvajalcem in prodajalcem, ki prodajajo okna in vrata. Ker jim vzpostavimo stik z potencialnimi strankami, nam ta podjetja za to plačajo. Spletna stran Pvc okna in vrata ima veliko obiskovalcev, ker se v iskalnikih (Google, Najdi.si,..) pojavlja visoko med zadetki pod ključnimi besedami kot so okna, pvc vrata, pvc okna, plastična okna,… Spletna stran mesečno ustvari zaslužek v višini okoli 300 evrov. To je le ena od mnogih možnosti za zaslužek na internetu.

Vsekakor pa moram jasno povedati, da se do zaslužka ne pride čez noč in brez dela. Se pa z malo truda da dobro zaslužiti. Za delo potrebujete le računalnik in dostop do interneta. Možno je tudi delo na domu.

Zainteresirani za brezplačni seminar izpolnite prijavnico za seminar (spodaj). Predlagam vam tudi, da se prijavite na brezplačne e novice (desno zgoraj), kjer boste občasno prejemali brezplačne novice na temo zaslužek na internetu. Za dodatne informacije sem na voljo na email naslovu tomaz afna gorec.si ali telefonski številki 040 555 666.

Na seminarju bomo razdelili kar nekaj nagrad, ki jih bodo prispevali pokrovitelji seminarja. Podjetje Lisac & Lisac, bo podarilo kar nekaj poslovnih knjig iz njihove knjigarne. Knjige si lahko ogledate na naslovu http://knjigarna.lisac-lisac.si Nagrade bo pirispevala tudi spletna trgovina www.DobraTrgovina.com.

 

 

Recent Posts