Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Kako brezplačno dobiti dva solidna linka?

Vsi, ki se vsaj malo spoznate v optimizacijo spletnih strani – SEO, veste da so za dobro rangiranje v Googlu zelo pomembne zunanje povezave (linki).

Opažam, da obstaja zelo veliko spletnih strani, ki nimajo niti ene same zunanje povezave. To pomeni, da nimajo nikakršne možnosti, da bi se uvrščale visoko na Googlu.

Zunanje povezave

Če želite večje število zunanjih povezav jih morate ponavadi kupiti. Nekaj zunanji povezav pa lahko dobite tudi brezplačno. Brezplačne povezave so dostikrat zelo malo vredne. Včasih celo škodljive, zato ne pridobivajte povezav iz raznih spam strani, ker vam bodo te bolj škodile, kot koristile.

Če želite za svojo spletno stran dobiti dve solidni zunanji povezavi, jih lahko dobite na spletni strani Zaslužek na internetu (to je ta stran) in mojem osebnem blogu Tomaž Gorec (www.tomazgorec.si).

Dobite jih pa tako, da komentirate en moj članek. To pomeni, da  morate v polje spletna stran vpisati url do svoje spletne strani.

Spletna stran Zaslužek na internetu ima PageRank4, Tomaž Gorec pa PageRank3. To pomeni, da boste dobili kar solidno zunanjo povezavo.

Ko inštaliraš blog ali spletno stran na WordPress platformi, imaš po osnovnih nastavitvah nastavljeno, da so povezave iz komentarjev no-follow. To pomeni, da je taka povezava zelo malo ali nič vredna za Google. Tako, da ne komentirajte brezglavo po dolgem in počez.

Zakaj sem jaz nastavil, da so povezave iz komentarjev do-follow? Zato, ker želim, da ljudje berejo in komentirajo moje članke.

Ker pa si ne želim cel kup raznih komentarjev, ki so napisani samo z namenom, da se pridobi povezava, sem si nastavil, da komentarje odobrim ročno. Odobrim vse komentarje iz katerih je razvidno, da je oseba, ki je napisala komentar, prebrala članek in da je komentar dolg vsaj dva normalno dolga stavka.
13 komentarjev na “Kako brezplačno dobiti dva solidna linka?”

 • Hvala Tomaž za tole, linki iz PR 3 in 4 so že ful močni in je že kar težko dobit do-follow linke iz strani z višjimi avtoritetami.

 • Zdravo. Najlepša hvala za ponujeno priložnost, hkrati pa vse pohvale tvoji strani, ki jo že nekaj časa spremljam in mi je zelo všeč. Kar tako naprej! LP

 • Lenart Čepon:

  Tomaž zdravo,

  res lepa ponujena priložnost. Moji konkretni komentarji so bili pod tvojimi prispevki objavljeni že nekajkrat (npr tisti ob objavi o začetku dela na spletni strani povezani z Marc Márquez-om). Sedaj bi še sam dodal majhen kamenček v mozaik primerov povezanih s SEO. Spletno stran za vreme sem uspel samo z prilagajanjem tekstov spraviti na drugo stran Googla. Na njej lahko vsi obiskovalci vidijo jasen model “monetizacije” spletne strani, ki je precej drugačen od klasičnega služenja z oglaševanjem katere od spletnih oglaševalskih mrež.

 • Živjo.

  Najprej hvala lepa za ponujeno povezavo. Sam se že nekaj časa borim s temi “backlinki” in ker vem kako težko jih je dobiti res cenim to. Zanima me affiliate marketing in v ta namen je postavljena moja spletna stran. Zdi se mi sicer, da sem se mogoče malo narobe lotil zadeve saj nisem preveril kakšno je iskanje posameznih ključnih besed, ki se nanašajo na stran. Če boš slučajno imel kaj viška časa si jo lahko ogledaš in pokomentiraš, česa bi bil res hvaležen.

  Hvala in lp.

 • Hja, priloznost, ki bi jo bilo greh zavrniti. Tole z Backlinki mislim. Pa z webinarjem jasno tudi. Hvala za oboje. Se ze prav veselim jutrisnjega dne. Moja prenovljena spletna stran http://www.fotkar.com je nastala pravzaprav kot rezultat znanja, pridobljenega v projektu preberite.si in seminarja v Trebnjem. Zdaj se mi je, priznam, malo ustavilo. Ta webinar je prisel kot narocen. Nov veter v moja jadra. Jasno, da sem po tvojem nasvetu takoj dodal Do follow vticnik, samo vprasanje, ce sem dobro speljal. Upam da. Se “vidimo” jutri.
  Cau.

 • Tomaž stran zasluzek.org ter spletno stran tomazgorec.si spremljam kar nekaj casa in morem reci da dajas zelo koristne informacije in da se dosti naučiti če spremljaš tvoja bloga in uporabljaš nasvete.
  Hvala

 • Kot vedno same dobrote od Tomaža Gorca. Hvala za tole. Kot vidiš sem v nastajanju novega bloga, moja tiha strast erotika s pravo mero okusa in linki iz takšnih strani kot so tvoje so več kot dobrodošle. Hvala 100x

 • Jure:

  Odličen članek in hitra rešitev za si malo nabildat stran.

 • Tamara:

  Pozdravljen Tomaž,
  hvala za ponujeno priložnost in še naprej piši tako zanimive članke. Lp

 • Goran:

  Pozdravljeni! Odličen članek.

 • Tomaž hvala za tole. Super uporaben članek. Spremljam vas kar nekaj časa in moram pohvalit, vedno se kaj novega naučim saj sem sam še čist bosa na področju SEO optimizacije. Link iz vaše je več kot odličen. Res hvala 100x.

 • Zanimivo! Prebiram po netu kako do linkov na spletno stran in ta članek je kot naročen za to. Hvala.

 • Poleg tvoje knjige o SEO bo za moj najnovejši projekt ŠokŠTROM tudi taka povezava naredila svoje. Vsekakor hvala za vse vrste pomoči, ki jo dobivam od tebe.

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!