Brezplačni oglasi so trženje prihodnosti


ishopic

Imate odličen izdelek ali storitev in omejena sredstva za oglaševanje? Ali pa samo iščete zanesljiv portal, kjer lahko varno in enostavno naročate izdelke po ugodnih cenah? Stran https://www.ishopic.com/ vam ponuja prav to. Brezplačne oglase in zanesljivo nakupovanje. Še vedno niste prepričani, da je to možno? Se vam zdi tak portal utopija? Berite dalje!

Kako portal deluje?

Na oglaševalski strani lahko v manj kot minuti povsem enostavno ustvarite uporabniški račun, ki ga uporabljate tako za nakupovanje kot prodajanje. Za razliko od drugih podobnih portalov je račun z brezplačnimi oglasi povsem brezplačen, kar pomeni, da ni niti enkratnega plačila niti mesečnih zneskov za ohranjanje računa, s čimer si kot prodajalec dodatno znižate svoje stroške poslovanja, kot kupec pa pridobite brezplačno uporabo portala, na katerem najdete vse izdelke na enem mestu.

Ko ste registrirani, lahko začnete dodajati svoje izdelke in storitve oziroma iskati med ponudbo. Dodajanje ponudbe je povsem brezplačno, vnesete pa lahko poljubno število izdelkov oz. storitev. Pri oddaji oglasa izberete kategorijo, kjer želite, da se vaš izdelek oz. storitev pojavlja, sistem pa vam že samodejno predlaga kategorije, ki bi bile primerne glede na ime izdelka. Dodatna prednost tega portala je tudi možnost, da poleg novih prodajate tudi rabljene izdelke, odločite pa se lahko tudi za prodajo v obliki dražbe. Sistem vam samodejno izračuna poštnino za posamezno državo in vam tako dodatno prihrani čas in delo, v primeru, da se z izračunano poštnino ne strinjate, pa jo lahko brez težav nastavite tudi sami. Vam je koncept všeč? Berite dalje, saj to niso edine prednosti. Morda ste opazili, da so vsi koraki doslej povsem brezplačni, kar pomeni, da imate svoje izdelke že vnesene na portal in predstavljene javnosti, plačali pa niste še niti centa! Za mala podjetja in podjetja, ki svojo poslovno pot šele začenjajo, so brezplačni oglasi na tem portalu odličen način, da svoje izdelke povsem brezplačno postavijo na tržišče in pridobijo zanesljive kupce, hkrati pa omogoča prodajo svojih izdelkov tudi fizičnim osebam, ki si ne želijo plačevati mesečne provizije za uporabniški račun. Ne spreglejte tudi možnosti prodaje rabljenih izdelkov.

Vaš izdelek oz. storitev je vnesena. Portal je zasnovan tako, da lahko kot kupec zelo enostavno iščete po kategorijah oziroma izdelek vnesete neposredno v iskalno polje. Ko najdete želen izdelek, preprosto kliknete na gumb za nakup in stran vas vodi skozi spletno plačilo. Portal prodajalcu zaračuna provizijo za posredovanje šele ob uspešno zaključenem nakupu, kar pomeni, da je do nakupa uporaba portala povsem brezplačna tako za kupca kot za prodajalca, nizke pa so tudi provizije. Pri manjših zneskih je provizija nizkih 9 %, pri višjih zneskih pa ta pade celo samo na 2,5%!

Brezplačni oglasi

Ker portal deluje po načelu zanesljivosti, ima vsak kupec 14 dni reklamacijskega roka po dostavi izdelka v posamezno državo, v tem času pa sredstva, ki jih je plačal kupec, zadrži sistem. V primeru pritožbe se sproži postopek, katerega cilj je čim prej oz. najkasneje v 8 dneh razrešiti težav v prid vseh strani. Če pritožbe ni ali se razreši v prid prodajalca, sistem sredstva nakaže prodajalcu, v nasprotnem primeru se denar vrne kupcu. Tako je volk sit in koza cela, saj sta zadovoljna tako prodajalec kot kupec. Postopek prodaje oz. nakupa je na ta način povsem varen za obe strani, plačilo pa zagotovljeno.

Po vsakem nakupu ima kupec možnost tudi oceniti prodajalca in izdelek, kar dodatno pripomore k varnosti portala, hkrati pa ima tudi prodajalec možnost oceniti kupca, kar jim omogoča, da se zavarujejo pred neplačniki.

Kaj pa trženje?

Ne skrbite, portal skrbi tudi za to. S pomočjo provizije, ki jo portal zaračuna v primeru nakupa, se financira tudi učinkovito trženje portala in izdelkov oz. storitev na družabnih ter drugih omrežjih, ki je dandanes najbolj učinkovit način trženja. Tako dodatno prihranite na stroških in si zagotovite odlično brezplačno trženje, kar je ključno, ko šele začenjate z vodenjem podjetja.

Še niste prepričani?

Naj vas prepričajo dosedanji zadovoljni uporabniki. Če obiščete stran, boste hitro ugtoovili, da ponudba že obsega različne kategorije z raznovrstnimi izdelki. Stran se redno posodablja, imajo tudi odlično podporo uporabnikom, na katero se lahko obrnete v primeru težav. Plačevanje več sto evrov mesečno za oglaševanje na radiu, televiziji in drugih medijih je preteklost, saj sodobna tehnologija omogoča uspešno preskakovanje oglasov, radia pa zaradi različnih možnosti poslušanja lastne glasbe nihče več ne posluša. Sledite sodobnim trendom ter kupujte in oglašujte na portalu iShopic.com. Brezplačno!

 

Recent Posts