Do lepega zaslužka s partnerskim programom za spletno gostovanje


Vsi, ki redno spremljate naš blog, že dobro veste, kaj je partnerski program. Gre za sodelovanje med podjetjem in partnerji, katerim je s promocijo ponudbe podjetja omogočeno služenje denarja prek spleta. Naloga partnerja torej je, da na internetu oglašuje izdelke ali storitve in na ta način podjetju pridobiva nove stranke. Za vsako novo stranko dobi provizijo, ki predstavlja odstotek od vrednosti nakupa. Partnerskemu programu s tujko pravimo tudi affiliate program.

Partnerski program NeoServV Sloveniji affiliate trg še zdaleč ni tako razvit kot v tujini. Obstaja sicer nekaj podjetij, ki imajo sistem izpopolnjen, njihove provizije pa so primerljive s provizijami v tujini. Enega izmed najboljših partnerskih programov pri nas nudi NEOSERV, ki se primarno ukvarja z oddajanjem spletnega gostovanja, registracijo domen ter prodajo SSL certifikatov.

 

Kdo se lahko vpiše v partnerski program in kako visoke so provizije?

Za marsikoga, ki bi želel sodelovati v partnerskem programu, je pogosta težava, da je le-ta namenjen zgolj pravnim osebam. Pri partnerskem programu NEOSERV te težave ni, saj v njem lahko sodelujejo tudi fizične osebe.

Partnerski program NeoServ

Višina provizije znaša visokih 25 % od vrednosti prodaje, med storitve, ki jih partnerji lahko oglašujejo, pa sodijo paketi spletnega gostovanja. Najboljše pri tem je, da NEOSERV velja za izredno kakovostnega ponudnika spletnega gostovanja, saj nudi zanesljivo in hitro gostovanje na sodobnih SSD strežnikih, veliko pohval pa prejema tudi njegova ekipa za podporo naročnikom. Zaradi visoke kakovosti storitev je služenje denarja s partnerskim programom mnogo lažje, saj je realiziranih več prodaj, kot bi jih bilo sicer.

Čeprav o možnosti doseganja lepih zaslužkov marsikdo dvomi, pa so ti vsekakor mogoči. Potrebni so le pravi pristopi, vztrajnost in stalno izboljševanje celotnega sistema promocije.

 

Študija primera: od teorije k praksi

Ponudnika spletnega gostovanja NEOSERV smo povprašali, če nam lahko postreže s konkretnejšimi podatki in uspešnim primerom sodelovanja v partnerskem programu. Z veseljem so se odzvali in nam posredovali zaslonsko sliko prikaza profila enega izmed najbolj uspešnih partnerjev, ki je skupaj zaslužil že 1.252,03 €.

Partnerski program NeoServ

Partner se z oglaševanjem paketov spletnega gostovanja NEOSERV ukvarja nekoliko manj kot dve leti. Pridobljena sredstva si izplačuje na približno tri mesece, prav tako pa prejete provizije porablja za plačevanje zakupljenega paketa spletnega gostovanja ter za registracijo in podaljševanje domen.

Pri NEOSERV so nam zaupali še, da affiliate partner večino provizij generira z umestitvijo oglasne pasice na dobro vidno mesto obiskanega spletnega portala. Manjši delež obiskovalcev na spletno stran ponudnika gostovanja napoti tudi prek socialnega omrežja Facebook, zelo uspešnih pa naj bi bilo tudi nekaj mailing kampanj.

Imate idejo, kako bi lahko uspešno promovirali pakete spletnega gostovanja? Potem se kar hitro vpišite v partnerski program in pričnite z deljenjem svoje unikatne partnerske povezave. Affiliate marketing je vsekakor odličen način, da se naučite nekaj novega, hkrati pa tudi zaslužite.

 

Dodaten popust za nova naročila spletnega gostovanja!

Kot ponavadi smo tudi tokrat poskrbeli, da boste naši bralci deležni dodatnega popusta. S ponudnikom NEOSERV smo se dogovorili za kreiranje kode za popust, ki jo vpišete med postopkom zakupa paketa deljenega gostovanja. Z uporabo kode boste spletno gostovanje lahko kupili kar 60 % ceneje.

Koda za popust se glasi: ZASLUZEK60 (velja do 30. 9. 2016)

 

Če bi radi imeli spletno stran, vendar še nimate zakupljenega gostovanja, vam vsekakor priporočamo, da se odločite za ponudnika NEOSERV. Na zanesljivih in odzivnih SSD strežnikih bo vaša stran vedno delovala hitro, v primeru morebitnih vprašanj ali težav pa se boste lahko kadarkoli obrnili na prijazno podporno ekipo.

Recent Posts