Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Program za pošiljanje E-novic

Email marketing

Email marketing

Vsako podjetje in tudi posameznik, ki imajo svojo spletno stran, bi moral imeti možnost, da se obiskovalci njihove spletne strani naročijo na brezplačne e-novice.

Koliko je vredna vaša spletna stran, je odvisno od več različnih faktorjev. Eden bolj pomembnih faktorjev je zagotovo to, koliko naročnikov na E-novice ima vaša spletna stran. Znani bloger John Chow, ki s svojim blogom zasluži preko 500.000 dolarjev na leto, večino prihodkov ustvari ravno zato, ker ima 120.000 naročnikov na E-novice.

Če želite tudi vi imeti možnost, da se obiskovalci vaše spletne strani prijavijo na vaše brezplačne E-novice, potrebujete program za e-mail marketing. Tako boste lahko na svojo spletno stran postavili okno, kjer se bodo vaši obiskovalci lahko prijavili na brezplačne novice.

Program za e-mail marketing vam omogoča, da ko pošljete mailing tistim, ki so naročeni na brezplačne E novice, točno vidite koliko oseb je odprlo vaš e-mail in koliko je bilo klikov na povezave, ki ste jih vstavili v vaše e-mail sporočilo. Prav tako program za email marketing omogoča, da se lahko naročniki na E-novice odjavijo od prejemanja e novic, saj je to zakonsko predpisano.

Mi že več kot eno leto uporabljamo program, ki ga najdete na naslovu www.zasluzek.org/email-marketing.

Dokler imate manj kot 1.000 naročnikov na E-novice, lahko program uporabljate popolnoma brezplačno. Ko presežete 1.000 naročnikov, pa morate za uporabo plačevati 10 ameriških dolarjev na mesec, kar je okoli 9 evrov. Ta cena velja dokler ne presežete 5.000 naročnikov. Če plačate uporabo programa za celo leto vnaprej, dobite še poseben popust.

Ta program za e-mail marketing, ki ga uporabljamo mi, je najcenejši od vseh ki smo jih našli na trgu (od tistih, ki seveda tudi delujejo kot je treba). Vsi ostali programi, kot so GetResponse, MailChimp in ostali so občutno dražji kot ta, ki ga uporabljamo mi. Tudi možnost brezplačne uporabe je pri našem programu v primerjavi z ostalimi najboljša.

Program, ki ga uporabljamo ima možnost A/B testa. To pomeni, da lahko naredite dve različni verziji za zadevo, vsebino e-mail sporočila in pošiljatelja. Potem pošljete vsako verzijo 10% naročnikov na E novice. Po nekaj urah, ko vidite katera verzija je bolj učinkovita, pa jo pošljete še ostalim 80% naročnikov.

Če še nimate možnosti, da bi se obiskovalci vaše spletne strani prijavili na vaše brezplačne E-novice, vam predlagam, da to uredite čim prej. To lahko uredite popolnoma brezplačno tukaj.
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Program za pošiljanje E-novic
5 (100%) 6 votes