Udeleženci Facebook seminarja so bili s slišanim izredno zadovoljni


Delo na domu - Facebook seminar
Facebook seminar za vse podjetnike in tiste, ki jih zanima delo na domu.

Pred časom sem organiziral seminar Kako s pomočjo Facebooka do večje prodaje in prepoznavnosti o katerem si lahko več preberete na www.zasluzek.org/facebook-oglasevanje. Seminar je bil primeren za zelo širok krog ljudi. Še posebej pa je bil primeren za podjetnike. Velika večina podjetnikov namreč žal še vedno ne prepozna kako velik oglaševalski in promocijski potencial jim nudi Facebook. V večini primerov je oglaševanje in promocija na Facebooku zelo poceni ali celo brezplačno.

Seminar je bil zanimiv tudi za vse tiste, ki jih zanima delo na domu. Skoraj vsako online delo je namreč povezano s promocijo. Eden izmed najcenejših (po mojem mnenju celo najcenejši) promocijskih kanalov pa je zagotovo Facebook.

Glede na mnenja, ki sem jih dobil od udeležencev seminarja, lahko sklepam, da so bili s seminarjem zelo zadovoljni. Zelo všeč jim je bilo, da sem jim v praksi pokazal, kako s pomočjo Facebooka dobiti na svojo spletno stran v kratkem času zelo veliko obiskovalcev in to popolnoma brezplačno.

V prihodnosti bomo nadaljevali z organizacijo seminarjev. Zagotovo bomo organizirali seminarje na naslednje teme:

  • optimizacija spletnih strani
  • kako zaslužiti s pisanjem bloga
  • delo na domu
  • urejanje spletnih strani

Vse, ki vas zanimajo izobraževanja, vam predlagam, da si pogledate moje video izobraževanja, ki jih najdete na naslovu www.youtube.com/user/tomazgorec/videos.

Še posebej vam priporočam ogleda videa Delo na domu – Delaj doma in zasluži in Optimizacija spletnih strani.

Mnenja udeležencev seminarja 

V Sloveniji je na Facebooku registriranih že okoli 800 tisoč uporabnikov. Če se nekdo ukvarja s podjetništvom, je to najcenejše orodje za oglaševanje in prodajo njegovih izdelkov. Hkrati je FB odličen kanal za mreženje oziroma spoznavanje novih ljudi, do katerih bi sicer težko prišli. Toda kako naj vse to nek podjetnik izkoristi v praksi za povečanje svojega posla? Na to vprašanje in še marsikatera druga nam je na nedavnem seminarju o čim bolj učinkoviti uporabi Facebooka odgovoril strokovnjak za Facebook in optimizacijo spletnih strani Tomaž Gorec. 
 
Tako kot že večkrat dosedaj me je Tomaž navdušil s svojim zanimivim ter preprostim podajanjem vsebine, ki večinoma temelji na praktičnih primerih. Pokazal nam je kako na FB ustvariti osebni profil in pridobiti čim več prijateljev. Razložil kako si ustvariti FB stran za svoje podjetje in pridobiti čim več všečkov. Kako za pridobivanje všečkov izkoristiti nagradne igre in kako čim bolj učinkovito uporabljati FB oglaševanje. Zelo zanimivo mi je bilo tudi to, da lahko na FB ustanovimo interesno skupino, ki je kot nekakšen FB forum iz katerega lahko obiskovalce potem preusmerjamo na našo spletno stran in tako pridobimo čim več naših potencialnih kupcev.
 
Seminar je bil odličen tako za nas, ki FB za poslovne namene šele spoznavamo, kot tudi za tiste, ki ga že uporabljajo za svoj posel. Facebook namreč vsake toliko časa spreminja svoja pravile igre in dobro jih sproti osveževati in čim bolje izkoriščati v svojo korist. Seminar vsake toliko časa resnično priporočam  vsem podjetnikom, pa tudi drugim, saj FB resnično ponuja številne možnosti tako za posel, kot za spoznavanje zanimivih ljudi.  
Tomaž hvala, da si svoje znanje nesebično delil z nami.

Matjaž Nidorfer, odgovorni urednik revije Moje finance
Trebnje, 20.1.2018

Tomaž Gorec je razložil prednosti in tudi pasti Facebooka, in ostalih omrežij.
3 in pol – urno druženje v prijetni atmosferi in korektno podarjeno znanje in izkušnje.
Tudi kavica ni manjkala in niti rogljički 😉

Bila sem že na drugje na seminarjih (sicer ne s to tematiko), pa nisem dobila občutka, da kaj več znam. Tomaž nič ne skriva in transparentno pokaže svoje delo. Pripravljen se je pogovoriti, kar veliko pomeni. Sploh nekomu, ki je z oglaševanjem / komuniciranjem prek tovrstnih medijev bolj na začetku, da se ne “zapleza”.

Podaril nam je tudi knjigo z naslovom Priročnik za pisanje oglasov, ki je odlično čtivo, pa četudi ravno ne pišeš oglasov. Je odlično sredstvo, da izboljšaš “dar govora preko peresa”, ki ti sigurno pride prav tudi drugače v življenju.

Priporočam tistim, ki oklevajo. Pejte, pejte! 😉 Meni je bila po doooolgem času najboljša investicija!

Saša Bohinc
Masažni atelje Ruj, Krožna 3, Koper
Spletna stran: http://atelje-ruj.simplesite.com
Facebook: https://www.facebook.com/ateljeruj

Tomaža sem poznal samo iz njegovih objav na Facebooku in njegovih spletnih straneh. Njegovo pisanje in način dela mi je všeč. Zato sem se odločil, da obiščem tudi njegov Facebook seminar. Bil sem prijetno presenečen, saj sem pričakoval bolj teoretično predavanje. Dobil pa sem ravno nasprotno… ogromno primerov iz prakse, katere bom lahko takoj uporabil. Pravzaprav sem eno stvar že preizkusil takoj, ko sem prišel domov. Ukvarjam se s prodajo igrač in moram priznati, da se mi je samo tekom predavanja porodilo nešteto idej s pomočjo katerih bom sigurno močno povečal število všečkov na facebook strani, bazo emailov in posredno tudi prodajo. Predavanje mi je bilo tako všeč, da se bom z Tomažem poskusil dogovoriti tudi za mentorstvo pri mojih projektih.

Hvala Tomaž… bilo je res dobro.

Rok Zemljič – www.pinokio.si

Delavnico pri Tomažu sem se udeležila, da malo razširim svoje znanje na področju socialnih medijev in marketinga. Predavanje je bilo zanimivo, všeč mi je bilo, da je vključil v predavanje kolegico, katera je na svoj način predstavila svoj pogled na sodoben marketing. Všeč mi je pri Tomažu, da ne skriva znanja, poslal nam je tudi obljubljene slajde od obeh predavateljev, prav tako pa med predavanjem ponudi veliko idej. Vse to je kapital znanja. Kar je še pomembno, da te nežno potera v AKCIJO!

Veliko uspehov obema,

mag. Simona Vidensek – https://www.facebook.com/simona.vidensek

Pozdravljen Tomaž, do sedaj sem se udeležila že treh seminarjev, ki si jih organiziral in moram povedati, da noben ni razočaral!!! Na vseh sem dobila nova znanja, ideje, zagon in motivacijo za naprej. Seminar o Facebook promociji mi je dal nova znanja, ki so zelo doborodošla glede Facebook orodij,promocij, kot so kdaj in kaj objavljati itd. Ta znanja so še posebej pomembna v tem hitrem tempu življenja v katerem smo -> ko nekaj kar je bilo včeraj aktualno, danes ni več. Zato tudi ne dvomim, da nam boš čez pol leta “postregel” že z drugimi aktualno-svežimi novicami. Tudi na zadnjem seminarju, ki sta ga imela s Petro Škarja, o win – win sodelovanju, sem se zamislila in že kula načrte za naprej in za primerno sodelovanje. Toliko zanimivih predvsem pa ZLATA vrednih informacij se dobi na tvojih seminarjih, da ni škoda ne časa, še manj pa denarja, da ne bi človek prišel na tvoje seminarje! Le tako naprej in hvala Tomaž, ker svojo enciklopedijo znanja nesebično deliš tudi z nami. 🙂

Nežka Koritnik, inštruktorica pilatesa – www.nezkakoritnik.si

Seminarja sem se udeležila z namenom, da pridobim dodatno znanje o Facebooku v namene oglaševanja svojih dveh spletnih trgovin. Seminar je več kot opravičil vsa moja pričakovanja glede odlične vsebine, konkretnih in jasnih primerov iz prakse, pri čemer moram izpostaviti tudi prijetno vzdušje na seminarju za katerega je poskrbel Tomaž s svojo pozitivno naravnanostjo in željo deliti svoje znanje in izkušnje vsem udeležencem.
Seminar toplo priporočam vsakomur, ki mu družbeno omrežje Facebook predstavlja enega od tržnih in komunikacijskih orodij s ključnimi strankami. Tudi sama se bom z veseljem udeležila še kakšnega predavanja oz. seminarja od Tomaža.

Lidija – www.lideja.com

Facebook imam že nekaj let. Mislila sem , da vse obvladam 🙂 . Dam gor kakšno slikco, nekaj napišem in…
Vendar, kako dejansko funkcionira , kako in zakaj lahko fb. izkoristimo, sem šele zvedela od Tomaža.
Bilo je vredno denarja in časa, ki sem ga vložila.
In ja… Splačalo se je pripeljati celo iz Idrije 🙂

Hvala Tomaž!

Zumra Ćoralić

 

Facebook je močno marketinško orodje, posebej če je v rokah osebe, ki razume njegove zakonitosti. Mreženje, širjenje obzorij, delitev mnenj in marketing… vse to se dogaja na Facebooku. Lepa ekipa znanja željnih ljudi se nas je zbralo na Tomaževem seminarju. Predstavil je načine za pridobivanje všečkov, kreiranje skupin, povezave s spletno stranjo… Najbolj dragoceni so bili drobci njegovih izkušenj, ki jih je povedal mimogrede. Svoje znanje je pokazal ˝v realnem času˝. S pomočjo Google analiticsa smo spremljali kaj se zgodi ob objavi določene vsebine. Kolikšen je učinek. Spet je prišla do izraza Tomaževa vztrajnost, organiziranost in ciljna orientiranost, ki daje izjemne rezultate.

Bogdana Brilj

 

Če imaš v roki kladivo, ti vsak problem izgleda kot žebelj.
Pravijo.
In drži.
Niti pomislil nisem, da bi lahko bil Facebook tako zanimivo marketinško orodje,
dokler se nisem udeležil Tomaževega seminarja.
Tomaž je v treh urah in pol na enostaven in razumljiv način prikazal praktične primere,
kako brezplačno ali plačljivo oglaševati in promovirati svoje internetne strani,
storitve ali izdelke na Facebooku.
Po mojem mnenju razumljivo tudi za ljudi, ki jim sicer računalniki in Facebook niso blizu.
Vsekakor uporabna dopolnitev marketinške orodjarne, ki bi jo moral (s)poznati vsak podjetnik.

Lahko samo pohvalim in priporočim.

Robert Šefman – www.epodjetnik.com

 

Odlično izveden seminar in predvsem zelo praktično uporaben. Tukaj sem dojela stvari, ki ti jih pravzaprav nihče ne pove in kot vemo

kvaliteta in razlika se vedno pokaže v detajlih. Šele zdaj mi jasno kako pomembno je znanje dobrega upravljanja FB,če se hočeš dobro in relativno poceni promovirat in biti prepoznaven kot blagovna znamka.

Odlično opravljeno Tomaž, kar tako naprej.

Vsena Jarc – www.sexovnik.si

 

Zame osebno je bil seminar o Facebooku zelo koristen, ker sem premalo poznala vse možnosti, ki jih to socialno omrežje nudi. Tomaž opozorili ste nas na stvari in povezave, ki obstajajo v življenju, na katere včasih niti ne pomislimo. Tudi zastonjske. Všeč mi je, ker ste praktičen in realen človek. Tako je tudi vaše predavanje. Tisti, ki je želel je lahko našel mnogo uporabnega zase. Sama sem slišala to, kar sem želela. Všeč mi je tudi, da ne pretiravate s cenami. Pokazali ste nam, da življenje ni tako težko kot se včasih kaže. Skratka, zelo spodbudno in z veseljem pridem še kdaj.

Lep pozdrav in vse dobro,

Zdenka Sušec

 

Glede na ceno prijave je bil seminar odličen. Bilo je veliko konkretnih in novih informacij, ki ste jih na koncu v sami praksi tudi potrdili. V prihodnosti bi se z veseljem udeležil tudi kakšnega seminarja na temo Marketing v širšem pomenu. Udeležil pa se bi tudi na delavnico za fotografiranje, ki jo pripravljate, saj smo ugotovili, da za dober FB Marketing potrebujemo lepe slike 🙂

Jakob Pintar

 

Čeprav Facebooka še ne uporabljam aktivno in obenem prav zato, ker ga v prihodnje želim, sem se udeležil delavnice. Podanih je bilo veliko koristnih informacij, spremljali smo lahko “on-line” učinek, kako se poveča obisk na naši strani, če priložimo lepo in zanimivo fotografijo, napišemo zanimivo vsebino,…,izvedeli, kdaj so termini, ko je za določeno temo največ zanimanja, izvedeli, kako facebook uporabiti pri napredku našega posla… Skratka, izvedeli smo veliko “malih skrivnosti velikih kuharskih (facebook) mojstrov” in samo od nas bo v prihodnje odvisno, kako iznajdljivi in ustvarjalni bomo pri oblikovanju svoje strani in koliko časa bomo temu posvetili.

Tomo Kajzar – www.leseniobeski.si

 

Pozdravljen Tomaž. Vaše predavanje mi je bilo všeč, saj sem dobila par idej, kako promovirati svojo dejavnost. Všeč mi je predvsem vaša iskrenost, čuti pa se tudi skozi vaše predavanje, da ste res strokovnjak na svojem področju. Kot sem že omenila v svojem mailu, ki sem vam ga poslala pred časom, se ukvarjam s promoviranjem asee, ki mi je spremenila življenje. V prilogi je napisana moja izkušnja, v mailu pa je tudi link do spletne strani, ki jo imam kot neodvisna sodelavka podjetja asea. Vzemite si čas in preglejte informacijo, saj resnično spreminja življenja ljudem.

Petra Gaberc

 

Pozdravljeni Tomaž,

me veseli, da ste se lotili te organizacije dogodka, upam, da se jih boste lotili še več, ker vam tole zelo dobro gre. Sem bila že na prvem brezplačenem in sem že takrat vedela, da bom še prišla, če bo le tema, ki me zanima….

Glede seminarja lahko rečem, da sem kljub temu, da nisem čista začetnica, izvedela še kar nekaj koristnih napotkov, ki jih bom ščasoma tudi uporabila. Sedaj namreč malo “pavziram” na Zavodu, se malo bolj ukvarjam z zdravjem in podobne resne zadeve, vendar bo kljub temu več časa tudi za usmerjeno delovanje na tem področju, FB sem namreč vse od avgusta lani povsem zanemarila. Bile so zelo drugačne okoliščine in ni bilo motivacije še manj inspiracije…

Seminar je bil pa dobro zastavljen, zelo mi odgovarja vaš način predavanja in predvsem praktični primeri. Mi je všeč, da poudarite le bistvene oz. uporabne stvari in ne utrujate s teorijo… Ko sem včasih prebirala priročnike na to temo, mi ni blo jasno ama ništa…, cela znanstvena fantastika, sem si mislila, to ni zame…, pa vendar me je nekaj gnalo naprej. No, vi znate podajati snov na način, da jo razumemo tudi navadni smrtniki, navsezadnje nismo vsi odraščali v dobi računalništva, temveč nas je to doletelo nekje v najboljših letih, pa rabmo mal več časa, da nam potegne.

Vaše metode so preproste in kot smo se lahko vsi prepričali na praktičnih primerih, tudi zelo učinkovite. Jih bom kmalu tudi sprobala, vsaj načrtujem tako, domeno imam namreč že zakupljeno, gostovanje urejeno, wordpress naložen, ….no, zdej me je pa malo zmanjkalo, kaj in kako naprej. Vmes se učim fotografirati in počasi bom skupaj spravila tudi spletno stran, rada bi obudila in izpopolnila tudi svoje veščine pisanja, kaj napisala, če me že nihče nč ne posluša…., bom pa zlila na papir, pa kako fotko dodala, istočasno iz naftalina potegnila še FB in stestirala svoje znanje…

Sem veselim nove izkušnje in sedaj že komaj čakam na izvedbo vaše ideje-tečaj fotografije, kajti zagotovo se ga bom udeležila. Do takrat bom zihr osvojila vse osnove in se bom lahko prepustila le še fotografiranju. Zdej se pa še mal utrujam s teorijo in spoznavanjem fotoaparata, ampak tudi to obdobje bo kmalu za mano.

Lep preostanek dneva in dolgo lepo poletje vam želim,

Sonja Oblak

 

Glede na to, da zadnja leta preberem skoraj vse kar je povezano z oglaševanjem s pomočjo Facebooka lahko rečem, da kar dobro poznam to področje. Poznam pa tudi Tomaževa predavanja. In zato sem se z veseljem prijavil na njegov seminar »Zaslužek s pomočjo Facebooka«, saj vem da Tomaž brez zadržkov pove vse kar ve iz svoje bogate prakse. Tudi tokrat je bilo tako. Na seminarju sem izvedel štiri, zame popolnoma nove stvari. Dve od njih sem že uspešno vključil v prakso. Ja, novega znanja ni nikoli preveč. Še se vidimo 😉

Vik Rukše

 

Tomaž nam je pokazal zanimive in preproste strategije, kako Facebook uporabiti sebi oz. svojemu poslu v prid. Podajal je konkretne primere na katerih nam je te strategije ponazoril. V relativno kratkem času smo izvedeli veliko uporabnih informacij. Tako, da seminar priporočam vsem, ki jih zanima kako povečati prihodek preko Facebooka in tdi graditi svojo prepoznavnost preko tega socialnega omrežja.

Peter Cvar – https://www.facebook.com/peter.cvar.3

 

Recent Posts