Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Brezplačni video tečaj: Kako narediti prvi Facebook oglas

Bi se želeli naučiti, kako narediti svoj prvi oglas na Facebooku? V mislih imam plačljivo Facebook oglaševanje.

Za vas sem posnel video tečaj, v katerem na enostaven in razumljiv način, korak za korakom, pokažem, kako lahko tudi vi naredite svoj prvi oglas na Facebooku. Prepričan sem, da boste lahko s pomočjo video posnetka brez težav vzpostavili Facebook oglaševanje. Če slučajno kaj ne bo šlo, pa mi lahko zastavite vprašanje v komentarju video posnetka in vam bom odgovoril.

Prepričan sem, da vam bi vsak strokovnjak za Facebook oglaševanje za dostop do takega posnetka računal vsaj 30 evrov, jaz pa vam dam dostop do njega popolnoma brezplačno. Edino, kar boste morali narediti, je to, da se boste naročili na moj Youtube kanal, če se še niste. Rad bi namreč čim prej prišel do 10.000 naročnikov na Youtubu, ker bom potem imel možnost objave tako imenovanih storyjev. Zato mislim, da je pošteno, da mi v zameno za koristno znanje sledite na Youtubu.

Za dostop do video tečaja izpolnite spodnji obrazec.

 

Priporočam vam, da si ogledate še 3 moje video posnetke na temo Facebook oglaševanje. Najdete jih na:

Če si ogledate vse te štiri moje video posnetke in povedano malo ‘potrenirate’ v praksi, boste na tem področju postali že nekakšen mali strokovnjak za spletni marketing.
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Brezplačni video tečaj: Kako narediti prvi Facebook oglas
5 (100%) 3 votes