75% popust na spletno gostovanje Hostgator


HostGator spletno gostovanje

V petek 29. novmebra, bo tako imenovani Black Friday, ki velja za začetek nakupovalne božične sezone. Trgovci na ta dan občutno znižajo cene svojih izdelkov.

Če potrebujete spletno gostovanje, potem je Black Friday pravi dan za nakup. Eden največjih ponudnikov gostovanj v ZDA je Hostgator. Ker smo njihov affiliate partner, so nam danes poslali podatke, kakšne popuste bodo nudili na Black Friday.

Prvo uro črnega petka bodo za gostovanje in registracijo domen nudili kar 75 % popusta. Popust velja za prvo plačilo. Lahko pa plačate gostovanje za dve leti in imate 75% popusta na celotni znesek. Tako bomo naredili pri nas. Domene boste lahko registrirali že od $ 1,95.

Pazite pa, da ne boste zamudili prve ure razprodaje. Imejte v mislih, da se razprodaja začne ob polnoči po ameriškem času. V mailu so nam napisali, da se razprodaja začne ob ’12 AM central’.

Če se boste odločili za Hostgator gostovanje, vam bom hvaležen, če boste šli na njihovo stran tako, da kliknete tukaj. Kot sem že rekel, smo Hostgatorjev affiliate partner in za vsak nakup, ki ga naredi nekdo, ki gre na stran preko našega affiliate linka mi dobimo provizijo. V zameno za nakup gostovanja preko našega affiliate linka, imate pri meni eno uslugo v dobrem. Uslugo boste lahko izkoristili za kakšen link, nasvet, članek,……

Če boste prvo uro razprodaje zamudili, boste lahko še cel petek, soboto in nedeljo kupovali z 60% popusta.

Tudi druga podjetja bodo ponujala popust na gostovanje. Priporočam vam, da si še ogledate ponudbo pri WestNic-u. To gostovanje uporabljamo že 4 leta in smo zelo zadovoljni!

Uporabljamo tudi še nekaj drugih gostovanj, vendar ne toliko časa, da vam bi jih lahko priporočil. Namreč nezanesljivo gostovanje lahko postane prava nočna mora in je na koncu najdražje gostovanje.

28.11.2013

Danes smo od Hostgatorja dobili še en mail, kjer je akcija za 75% popust malo bolje razložena. Kar 75% popust bo v naslednjih terminih:

  • Petek 7h – 8h
  • Petek 16h – 18h
  • Sobota 4h – 6h
  • Sobota 19h – 20h
  • Nedelja 3h – 4h
  • Ponedeljek 7h – 8h
  • Ponedeljek 17h – 19h
  • Torek 5h – 7h

Torej več kot dovolj priložnosti za poceni gostovanje.

Zadnji prispevki