Spletna stran za tiste, ki radi potujejo


Zazlužek s potovanji
Parque Tayrona Kolumbija – © Zaslužek na internetu (Foto: Tomaž Gorec)

Pred kratkim smo naredili spletno stran www.ilovejourneys.com, ki je namenjena vsem, ki jih zanimajo potovanja. Na njej boste našli koristne informacije o raznih turističnih destinacijah, znamenitostih, …

Še posebej bo spletna stran zanimiva za tiste popotnike, ki bi želeli s pisanjem potopisov ustvarjati zaslužek na internetu. Namreč 60% prihodkov od oglaševanja, ki jih bo ustvarila spletna stran, bomo razdelili med pisce člankov.

Da bo spletna stran začela ustvarjati zaslužek, bo potrebno še nekaj časa. Najprej moramo na stran dodati še vsaj 50 člankov. Poskrbeti moramo tudi za SEO (optimizacija spletnih strani), da se bodo članki visoko pojavljali v Googlu in bomo s tem dobili obiskovalce. Najbolj si želimo obiskovalcev iz ZDA, saj so v ZDA kliki na oglase plačani bistveno bolje kot v drugih državah. Vedeti morate, da na spletnih straneh največji zaslužek ustvarjajo tisti, ki živijo v ZDA. To v našem primeru pomeni, da če bodo članke na spletni strani I Love Journeys brali Američani, bo zaslužek dober.

Za spletno stran smo odprli tudi Facebook stran, ki jo najdete na www.facebook.com/pages/I-Love-Journeys/1450033101938261 in G+ profil na https://plus.google.com/109463976826629753509/posts. Za všečkanje Facebook strani in sledenje na G+ profilu se priporočam.

V prihodnosti bo tole projekt, ki mu bom namenil največ časa. V ta projekt močno verjamem, da lahko enkrat postane res nekaj zelo velikega. Ta projekt me veseli tudi zato, ker vem, da če želim da bo uspešen, moram tudi sam sodelovati v njem. To pa pomeni, da bom moral potovati in pisati . Tako bodo postala potovanja moje delo in ne bo več izgovorov, da nimam časa potovati.

Ko bom potoval po svetu, bom delal tudi na tem, da bom čim več popotnikov navdušil za sodelovanje v tem projektu. Najbolj se bom trudil okoli tistih, ki so iz ZDA, saj bodo oni svoje članke promovirali med svojimi prijatelji . Če si iz ZDA,  imaš večino prijateljev iz ZDA. Kar pomeni, da bo stran imela veliko obiskovalcev iz ZDA. Kot sem že prej napisal, pa to pomeni večji zaslužek.

Pozna kdo koga, ki je popotnik in je doma iz ZDA, Kanade, Avstralije, Japonske, Nove Zelandije ali iz katere od zahodno evropskih držav? Če ga navdušite da napiše par člankov za spletno stran I Love Journeys, vam to dobro plačam. Še posebej, če je ta oseba iz ZDA.

Na spletni strani Zaslužek na internetu, smo dne 17.2.2014 v prispevku www.zasluzek.org/nagrada-v-vrednosti-73-evrov zbirali predloge za domeno te spletne strani. Domeno www.ilovejourneys.com nam je predlagala Katja. Ob tej priložnosti bi se ji še enkrat zahvalil, da nam je našla tako lepo domeno.

 

Recent Posts