Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Spletna stran za tiste, ki radi potujejo

Zazlužek s potovanji

Parque Tayrona Kolumbija – © Zaslužek na internetu (Foto: Tomaž Gorec)

Pred kratkim smo naredili spletno stran www.ilovejourneys.com, ki je namenjena vsem, ki jih zanimajo potovanja. Na njej boste našli koristne informacije o raznih turističnih destinacijah, znamenitostih, …

Še posebej bo spletna stran zanimiva za tiste popotnike, ki bi želeli s pisanjem potopisov ustvarjati zaslužek na internetu. Namreč 60% prihodkov od oglaševanja, ki jih bo ustvarila spletna stran, bomo razdelili med pisce člankov.

Da bo spletna stran začela ustvarjati zaslužek, bo potrebno še nekaj časa. Najprej moramo na stran dodati še vsaj 50 člankov. Poskrbeti moramo tudi za SEO (optimizacija spletnih strani), da se bodo članki visoko pojavljali v Googlu in bomo s tem dobili obiskovalce. Najbolj si želimo obiskovalcev iz ZDA, saj so v ZDA kliki na oglase plačani bistveno bolje kot v drugih državah. Vedeti morate, da na spletnih straneh največji zaslužek ustvarjajo tisti, ki živijo v ZDA. To v našem primeru pomeni, da če bodo članke na spletni strani I Love Journeys brali Američani, bo zaslužek dober.

Za spletno stran smo odprli tudi Facebook stran, ki jo najdete na www.facebook.com/pages/I-Love-Journeys/1450033101938261 in G+ profil na https://plus.google.com/109463976826629753509/posts. Za všečkanje Facebook strani in sledenje na G+ profilu se priporočam.

V prihodnosti bo tole projekt, ki mu bom namenil največ časa. V ta projekt močno verjamem, da lahko enkrat postane res nekaj zelo velikega. Ta projekt me veseli tudi zato, ker vem, da če želim da bo uspešen, moram tudi sam sodelovati v njem. To pa pomeni, da bom moral potovati in pisati . Tako bodo postala potovanja moje delo in ne bo več izgovorov, da nimam časa potovati.

Ko bom potoval po svetu, bom delal tudi na tem, da bom čim več popotnikov navdušil za sodelovanje v tem projektu. Najbolj se bom trudil okoli tistih, ki so iz ZDA, saj bodo oni svoje članke promovirali med svojimi prijatelji . Če si iz ZDA,  imaš večino prijateljev iz ZDA. Kar pomeni, da bo stran imela veliko obiskovalcev iz ZDA. Kot sem že prej napisal, pa to pomeni večji zaslužek.

Pozna kdo koga, ki je popotnik in je doma iz ZDA, Kanade, Avstralije, Japonske, Nove Zelandije ali iz katere od zahodno evropskih držav? Če ga navdušite da napiše par člankov za spletno stran I Love Journeys, vam to dobro plačam. Še posebej, če je ta oseba iz ZDA.

Na spletni strani Zaslužek na internetu, smo dne 17.2.2014 v prispevku www.zasluzek.org/nagrada-v-vrednosti-73-evrov zbirali predloge za domeno te spletne strani. Domeno www.ilovejourneys.com nam je predlagala Katja. Ob tej priložnosti bi se ji še enkrat zahvalil, da nam je našla tako lepo domeno.

 
2 komentarja na “Spletna stran za tiste, ki radi potujejo”

 • vito:

  Dober dan g.Tomaž Gorec!
  Za spletno stran in Vaš podvig sem izvedel od svoje hčerke. Zanimajo Vas Filipini. Mene so tudi, zato sem se preselil sem in zdaj živim na otoku Bohol. Če se Vam zdi zanimivo, mi pošljite odgovor na priložen e-mail. Več se lahko pogovoriva preko e-mailov ali preko skype-a. LP s Filipinov. Vito

  • Maša:

   Vito pozdravljeni.
   4.12.2014 s fantom odpotujeva na Filipine. Nameravava se ustaviti tudi na Boholu. Nama lahko priporočate čisto in varno low budget prenočišče? Mogoče še kakšen predlog, kaj na Filipinih definitivno ne smeva spustiti?
   Hvala za vaš odgovor.
   Lp, Maša

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!