Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Iščemo partnerje pri zanimivih projektih

V našem podjetju iščemo partnerje za sodelovanje v treh zanimivih projektih s področja turizma.

Želimo narediti tri zanimive turistične portale, za katere menimo, da imajo dober potencial in bi lahko ustvarjali soliden zaslužek. Eden bi pokrival otok Krk, drugi otok Pag in tretji mesto Umag z okolico. Za vsa tri področja že imamo registrirane domene in postavljene spletne strani. Za otok Krk imamo registrirano domeno www.otok-krk.si, za otok Pag www.otok-pag.si in za mesto Umag www.umag.si.

Na spletnih portalih bi objavljali informacije, ki so zanimive za obiskovalce. Te informacije bi bile turistične znamenitosti, vreme, apartmaji, hoteli, restavracije, opis mest, zgodovina, kolesarske poti, vozni red trajektov, koledar prireditev,… Spletni portali bi zaslužek ustvarjali z oglaševanjem. S spletnimi stranmi na temo turizem, se da ustvariti kar soliden zaslužek.

 V partnerstvo vzamemo osebo, ki res dobro pozna navedene kraje in jih redno obiskuje. Od partnerja pričakujemo, da je resen in delaven.

Če ste poznavalec kakšnega drugega interesantnega turističnega kraja, ki je popularen med Slovenci in se veliko išče na internetu, bi bili prav tako zainteresirani za partnerstvo.

Delo partnerja bo dodajanje in urejanje vsebin na strani. Naše delo pa bo, da stran pripeljemo na top pozicije v iskalnikih in da skrbimo za vso tehnično podporo strani.

Zaslužek, ki ga bo ustvarjala spletna stran, bomo delili s partnerjem. Partnerjev delež bo najmanj 50%. Po določenem času sodelovanja v projektu, dobi partner tudi pravico do lastniškega deleža spletne strani.

Zainteresirani naj nam pišejo na tomaz(afna)gorec.si.
6 komentarjev na “Iščemo partnerje pri zanimivih projektih”

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!