Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Izdelava vizitk in oblikovanje po smešno nizki ceni

     

Kakšna se ti zdi moja nova vizitka?

Sem oseba, ki je pri stvareh, kot je izdelava vizitk kar natančen. Namreč v poslovnem svetu je zelo pomebno kakšno vizitko imaš. Če dobro pomislim, še nikoli nisem imel vizitke s katero bi bil vsaj približno zadovoljen.

Pred približno enim mesecem mi jih je zmanjkalo. Vsak pameten poslovnež ve, da brez vizitk ne gre in da mora za nove poskrbeti, preden mu zmanjka starih. Jaz se tega pravila nisem držal, ker sem vedel, da si tokrat res moram priskrbeti vizitke, ki bodo lepo grafično oblikovane in bom ponosen na njih, ko jih bom dal iz rok.

Koliko bi bili vi pripravljeni dati za grafično oblikovanje podobne vizitke kot je moja? Meni je tako zelo všeč, da bi bil za grafično oblikovanje pripravljen plačati tudi 200 €.

Kaj misliš, koliko sem pa res plačal za obojestransko oblikovanje vizitke? Samo 40 €. Moraš priznati, da sem prišel zelo poceni skozi, glede na razmerje med kvaliteto in ceno!

Ker sem našel tiskarja, ki kvalitetno natisne vizitke po ugodni ceni, sem se odločil, da izdelavo vizitk in tudi oblikovanje ponudim obiskovalcem mojega bloga po ugodni ceni.

Izdelava 250 obojestranskih barvnih vizitk in grafično oblikovanje je samo 68 €. Še bolj ugodna je cena za 750 vizitk, ki znaša 89 €. Možno se je dogovoriti tudi samo za grafično oblikovanje, ki stane 40 €. Samo tisk, brez oblikovanja, za 250 vizitk stane 28 €, oziroma 49 € za tisk 750 vizitk.

Če te zanima moja ponudba izpolni naročilnico spodaj.

Naročilnica za izdelavo vizitk

Ime in priimek: (obvezno)

Podjetje:

Telefonska številka: (obvezno)

E-pošta: (obvezno)

Izberite:
Samo tisk (250 kom.) po ceni 28 €Oblikovanje + tisk 250 vizitk po ceni 68 €Samo tisk (500 kom.) po ceni 40 €Oblikovanje + tisk 500 vizitk po ceni 80 €Samo tisk (750 kom.) po ceni 49 €Tisk in oblikovanje (750 kom.) po ceni 89 €Samo oblikovanje vizitke po ceni 40 €

Dodatno sporočilo:

Z oddajo naročila se strinjam z uporabo podatkov za kontaktiranje v zvezi z naročilom ter občasnim pošiljanjem zanimive vsebine na moj elektronski naslov.

 

izdelava vizitk
7 komentarjev na “Izdelava vizitk in oblikovanje po smešno nizki ceni”

 • Vse so fenomenalne! Sicer imam občutek, da si se že odločil za tretjo varianto, katere večjo sliko imaš na koncu članka. Ampak tudi prva, ki ima pokončno postavitev, je tudi izredno dobra.

  Sicer pa škoda, da nisi to objavil kakšne 3 tedne prej. Takrat sem namreč naročil nove, ampak takšnih se tudi ne bi branil. Tako da me zanima za kasneje, kdo jih je oblikoval in izdelal?

  Lp, M

  p.s.: Nekaj težav opažam na strani pri izmenjavi slik v galeriji in pri objavi komentarja.

 • Matjaž:

  Vizitka 1 in 6 so meni všeč.

 • Dizajn je res vrhunski, sama vizitka pa dejansko deluje kot elevator pitch, predstavitev sebe in svojega dela, namesto zgolj nekih pustih podatkov. Odlično!

 • Matic:

  Vsaka čast oblikovalcu, med prvimi štirimi bi se tudi sam težko odločil.

 • Suzi:

  Vizitke so z VRHUNSKE!!!

 • Oblikovalka se je zares potrudila. Všeč mi je …

 • Robert:

  Naročil vizitke preko te strani. Oblikovanje super, tisk super. Vse pohvale in priporočam vsem. Cena ODLIČNA.

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Izdelava vizitk in oblikovanje po smešno nizki ceni
5 (100%) 5 votes