Izdelava vizitk in oblikovanje po smešno nizki ceni


     

Kakšna se ti zdi moja nova vizitka?

Sem oseba, ki je pri stvareh, kot je izdelava vizitk kar natančen. Namreč v poslovnem svetu je zelo pomebno kakšno vizitko imaš. Če dobro pomislim, še nikoli nisem imel vizitke s katero bi bil vsaj približno zadovoljen.

Pred približno enim mesecem mi jih je zmanjkalo. Vsak pameten poslovnež ve, da brez vizitk ne gre in da mora za nove poskrbeti, preden mu zmanjka starih. Jaz se tega pravila nisem držal, ker sem vedel, da si tokrat res moram priskrbeti vizitke, ki bodo lepo grafično oblikovane in bom ponosen na njih, ko jih bom dal iz rok.

Koliko bi bili vi pripravljeni dati za grafično oblikovanje podobne vizitke kot je moja? Meni je tako zelo všeč, da bi bil za grafično oblikovanje pripravljen plačati tudi 200 €.

Kaj misliš, koliko sem pa res plačal za obojestransko oblikovanje vizitke? Samo 40 €. Moraš priznati, da sem prišel zelo poceni skozi, glede na razmerje med kvaliteto in ceno!

Ker sem našel tiskarja, ki kvalitetno natisne vizitke po ugodni ceni, sem se odločil, da izdelavo vizitk in tudi oblikovanje ponudim obiskovalcem mojega bloga po ugodni ceni.

Izdelava 250 obojestranskih barvnih vizitk in grafično oblikovanje je samo 68 €. Še bolj ugodna je cena za 750 vizitk, ki znaša 89 €. Možno se je dogovoriti tudi samo za grafično oblikovanje, ki stane 40 €. Samo tisk, brez oblikovanja, za 250 vizitk stane 28 €, oziroma 49 € za tisk 750 vizitk.

Če te zanima moja ponudba izpolni naročilnico spodaj.

Naročilnica za izdelavo vizitk

  Ime in priimek: (obvezno)

  Podjetje:

  Telefonska številka: (obvezno)

  E-pošta: (obvezno)

  Izberite:
  Samo tisk (250 kom.) po ceni 28 €Oblikovanje + tisk 250 vizitk po ceni 68 €Samo tisk (500 kom.) po ceni 40 €Oblikovanje + tisk 500 vizitk po ceni 80 €Samo tisk (750 kom.) po ceni 49 €Tisk in oblikovanje (750 kom.) po ceni 89 €Samo oblikovanje vizitke po ceni 40 €

  Dodatno sporočilo:

  Z oddajo naročila se strinjam z uporabo podatkov za kontaktiranje v zvezi z naročilom ter občasnim pošiljanjem zanimive vsebine na moj elektronski naslov.

   

  izdelava vizitk

  Recent Posts