Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Kako do spletne strani, s katero boste takoj začeli ustvarjati zaslužek?

Spletna stran, ki ustvarja zaslužek

Če želite priti do spletne strani, ki vam bo prinašala zaslužek, morate najprej najti primerno in dobičkonosno nišo, registrirati domeno, urediti spletno gostovanje, inštalirati WordPress ter dobiti članke in slike za spletno stran. Na dobre pozicije morate čakati vsaj dva meseca in šele potem lahko pričakujete zaslužek od spletne strani.

Obstaja pa tudi možnost, da kupite spletno stran, ki že prinaša zaslužek. Ker imamo v našem podjetju kar veliko spletnih strani, ki že prinašajo zaslužek, smo se odločili, da jih nekaj prodamo. Prodajamo jih izključno zaradi tega, ker nimamo časa, da bi lahko redno na njih dodajali novo vsebino.

Tisti, ki bo od nas kupil spletno stran in bo na njo redno (2 – 3 krat na mesec) dodajal vsebino, bo spletni strani lahko bistveno povečal mesečni zaslužek.

Seznam spletnih strani, ki smo jih pripravljeni prodati najdete na www.zasluzek.org/spletne-strani.

Nakup spletnih strani priporočam predvsem začetnikom, saj se boste z delom na spletni strani, ki že prinaša zaslužek, bistveno hitreje naučili vsega kar morate vedeti, če se želite ukvarjati z zaslužkom na internetu.

Cene spletnih strani, ki jih prodajamo so zelo ugodne. Kvalitetne in dobro zastavljene spletne strani so vam na voljo že od 60 evrov dalje. V kolikor greste delati novo spletno stran boste imeli večji strošek kot le 60 evrov. Poleg tega boste morali na prvi zaslužek čakati vsaj dva meseca. S stranjo, ki jo kupite, pa začnete še isti dan ustvarjati zaslužek.

Naprodaj imamo samo 7 spletnih strani, zato pohitite. Za več informacij o spletnih straneh, ki jih prodajamo, kliknite www.zasluzek.org/spletne-strani.
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!