Vas zanima, kako lahko pošteno zaslužiš par tisoč evrov na mesec?


Dolgo časa že nisem nič pisal o kakšnem našem uspešnem projektu na internetu. Razloga sta dva! 

Prvi je ta, da imamo v podjetju toliko dela, da ga še nikoli nismo imeli toliko in komaj dihamo. 

Drugi razlog je ta, da sam se vam, kdaj v preteklosti, s kakšnim projektom malo prekmalu pohvalil. Namreč na koncu se kakšen projekt ni izkazal za niti približno tako dobrega, kot sem sprva pričakoval. Na primer za spletno stran o prenovi kopalnic, za katero sem mislil, da bo odličen projekt, ki bo glede na malo vloženega časa in skoraj nič vloženega denarja, prinašal lepe zaslužke. Pa ni bilo tako. V celem letu je ta stran prinesla le 25 evrov zaslužka. Pred kratkim sem se sicer dogovoril z enim podjetjem, da jim dam spletno stran v najem za 100€ + ddv na mesec. To je 1200€ + ddv na leto za skoraj nič dela, kar se mi zdi super.

Glede na to, da sem se nekajkrat prehitro pohvalil, sem si rekel, da ne bom o nobenem našem projektu pisal prej, preden bomo z njim že nekaj zaslužili. Sedaj je prišel ta čas, ko se z enim projektom res lahko pohvalimo!

Pred približno pol leta smo začeli s spletnim projektom Montažne hiše. Sami smo naredili lično in pregledno spletno stran in tudi poskrbeli, da se stran že sedaj visoko pojavlja na Googlu. 

Najbolj pomemben podatke je ta, da smo v mesecu juliju (do konca meseca je še kar nekaj časa), na osnovi tega projekta, izstavili za 8.970 evrov računov. Davek gre takoj državi tako, da nam je ostalo 7.475 evrov. Stroškov v vezi tega projekta skoraj nimamo. Jaz osebno za optimizacijo spletne strani in Facebook oglaševanje porabim približno 6 do 8 ur časa na mesec. Facebook oglaševanje nas stane okoli 100€ na mesec. Plus delo sodelavcev, maksimalno 50€ na mesec. Če vse skupaj seštejemo, je to zelo nizek znesek, glede na prihodke.

Ker ste bralec mojega bloga, sem vam pripravljen podrobno razložiti kako s takim ali podobnim projektom priti do tako odličnih rezultatov. Podobnih projektov, kot je tale naš, je še na stotine. Tako, da se nekaj podobnega, lahko lotite tudi sami. Upam, da se ne boste lotili ravno montažnih hiš. 🙂 

Verjetno se strinjate z mano, da ni ravno veliko (če sploh je kdo) oseb, ki so pripravljene povedati vse o svojem uspešnem poslovnem modelu? Zato si bom dovolil, da vas prosim za eno majhno uslugo, ki vam bo vzela samo 2 minuti časa. V zameno za 2 minuti vašega časa, dobite e-knjigo, v kateri sem podrobno opisal, kako se lotiti podobnega projekta, kot so Montažne hiše in kako s tem projektom dobro zaslužiti. Tistemu, ki se ima resen namen lotiti podobnega projekta, sem kljub stiski s časom pripravljen pomagati! Več o tem si lahko preberete v moji e-knjigi.

Če želite dobiti mojo e-knjigo popolnoma brezplačno, v Google vpišite montažne hiše. Okoli četrtega mesta, med organskimi zadetki (to pomeni, da se plačljivih ne šteje) se pojavi spletna stran:

Montažne hiše | Izberite montažno hišo in zaživite boljše življenje.

Prosim, če kliknete na našo stran in ste na njej, brez da bi karkoli kliknili vsaj 1 minuto (bolj bom vesel, če boste 2 minuti ali še malo več). Potem pojdite malo dol po strani. Pod napisom Vas zanima več o projektu montažne hiše najdete obrazec. Izpolnite ga in poslal vam bom podrobne informacije, kako se lotiti takega projekta, kaj vse je potrebo narediti, kako z njim zaslužiti,…

Ko kliknete gumb pošlji, počakajte sekundo ali dve, potem pa vas prosim, če na strani naredite še nekaj klikov. Če vas tak ali podoben projekt zanima, se vam vsekakor izplača podrobno pogledati spletno stran. Zgoraj v meniju najdete povezavi Pošljite povpraševanje in E-knjiga. To dvoje si morate obvezno pogledati, če razmišljate, da bi se šli kaj podobnega.

Obisk spletne strani vam zelo priporočam, če ste eden tistih, ki ravno kupuje montažno hišo. Na strani lahko brezplačno dobite e knjigo z naslovom 41 vprašanj in odgovorov, ki jih morate vedeti o montažnih hišah. Na strani imamo tudi veliko zanimivih in uporabnih člankov v katerih boste našli zelo koristne informacije o montažnih hišah. 

Glede na to, da boste šli na našo stran preko Googla, nam boste pomagali, da bomo našo spletno stran malo lažje pripeljali do še boljših uvrstitev na Googlu. Zato sem vam neizmerno hvaležen!

Za konec naj vam povem še nekaj. Na začetku sem omenil, da sem se z nekaj projekti prehitro pohvalil in niso uspeli tako, kot sem sprva mislil. V podjetništvu je tako, da skoraj nikoli ne uspe vse česar se lotiš. Moraš biti vztrajen, delaven,… Če ti ne uspe s prvim projektom, poizkusiš nekaj drugega, tretjega,… desetega, ali celo stotega, če je potrebno! Vztrajni in delovni ljudje vedno uspejo!

Recent Posts