Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Tudi letos grem na Kongres podjetnikov, poslušati najbolj znane slovenske podjetnike

Slika 7 od 12

img_3352

Slika 7 od 12

Tudi letos grem na Kongres podjetnikov, kjer bom poslušal najbolj uspešne slovenske podjetnike, kot so Igor Akrapovič, Marjan Batagelj, Joc Pečečnik, Franci Pliberšek, Tanja Skaza, Dušan Olaj in še mnogo drugih.

Kdor želi spoznati koga od zgoraj naštetih uspešnih podjetnikov, zagotovo ne bo nikjer boljše priložnosti, kot na kongresu podjetnikov. Še posebej zato, ker dogodek traja dva dni in je organizirana tudi skupna večerja in druženje. Prepričan sem, da se že samo zaradi tega izplača priti na dogodek!

Kongres podjetnikov

Lansko leto je bila vsebina seminarja odlična. Verjamem, da bo tako tudi letos. Program seminarja si lahko ogledate na www.kongres-podjetnikov.si/program.

Kotizacija za seminar, ki vključuje tudi večerjo, prigrizke, napitke, gradiva, promocijski material,…. je glede na program izredno ugodna. Organizatorji nudijo tudi razne popuste, ki jih lahko izkoristite. Za več informaciji o cenah, kliknite www.kongres-podjetnikov.si/kotizacija, kjer se lahko tudi prijavite na Kongres podjetnikov 2016.

Kongres podjetnikov bo potekal v hotelu Bernardin v Portorožu v petek 3. junija in v soboto 4. junija.

Upam, da se vidimo v čim večjem številu.

Kongres podjetnikov
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!