Imate dobro poslovno idejo, vendar nimate denarja za izvedbo?


Imate dobro poslovno idejo, vendar nimate dovolj denarja, da bi idejo tudi izpeljali?

V podjetju Spletni partner d. o. o., smo pripravljeni z vami skleniti partnerstvo in financirati vašo poslovno idejo, v kolikor nas boste prepričali, da imate dobro poslovno idejo, ter da ste resna, delavna in odgovorna oseba. 

V partnerstvo in financiranje smo pripravljeni iti ne glede na vrsto projekta. Malce več prednosti imajo mogoče projekti s področja turizma in interneta. 

Ali se bojite, da vam bomo ukradli vašo poslovno idejo?

Skrb, da bi vam ukradli vašo poslovno idejo, je popolnoma odveč, saj imamo tudi sami veliko idej, za katere smo prepričani, da so odlična poslovna priložnost, vendar ne najdemo ljudi, ki bi jo bili pripravljeni tudi izpeljati. Tako da bolj kot poslovno idejo iščemo osebo, ki jo bo izpeljala. Zavedamo se, da vsaka oseba lahko veliko bolj uspešno izpelje svojo poslovno idejo kot poslovno idejo nekoga drugega. 

Pripravljeni smo financirati do 80 odstotkov projekta

Neglede na vrednost projekta som ga pripravljeni financirati do 80 odstotkov. Od partnerja pričakujemo, da bo sam financiral vsaj 20 odstotkov projekta. Ta pogoj postavljamo zato, ker ne želimo, da bi si naš partner enkrat v prihodnosti premislil in odšel, mi pa bi ostali sami z napol dokončanem projektom. To, da je partner pripravljen v projekt vložiti nekaj svojega denarja, je tudi dokaz, da stoodstotno verjame v svoj projekt. 

Ste zainteresirani za poslovno sodelovanje?

Če imate dobro poslovno idejo, ter ste resna, delavna, odgovorna in poštena oseba, potem nam pišite mejl na tomaz afna gorec.si. V mailu nam na kratko predstavite svojo poslovno idejo. Če nam bo vaša ideja vsaj približno všeč, se bomo dogovorili za osebni sestanek, da nam idejo predstavite še osebno, in da se o vsem skupaj malo bolj podrobno pogovorimo. 

Recent Posts