S projektom Marc Marquez bomo zagotovo uspeli


Tisti, ki spremljate Moto GP veste, da na dirkaških stezah letos kraljuje Marc Marquez, ki je dopolnil komaj 20 let. Zaradi svoje mladosti in brezkompromisnosti na dirkaški stezi si je v trenutku pridobil na milijone oboževalcev po vsem svetu.

Ko je Marc nekajkrat za šalo zmagal na dirkah Moto GP, sem začel razmišljati, da bi naredili njegovo fan stran. Ker je bil slaven šele nekaj mesecev, je bila domena www.marc-marquez.com še prosta , to domeno smo zakupili in na njej naredili spletno stran.

Ker je Marc Marquez slaven šele par mesecev, bomo v Googlu veliko hitreje prišli na top pozicije, kot bi na primer s stranjo Valentina Rossija, ki je na sceni že več kakor 10 let in je na spletu na sto-tisoče člankov o njem.

Spletna stran ima že sedaj okoli 100 obiskovalcev na dan. Ko pa je na sporedu dirkaški vikend in če zmaga Marc, pa ima stran tudi več kot 300 obiskovalcev na dan.

Včeraj smo odprli fan page na Facebooku. V enem dnevu je stran sama od sebe dobila 23 lajkov. Kaj jih bo šele, ko bo dirkaški vikend in če zmaga Marc Marquez. Tudi tvojega lajka bom vesel!

Spletno stran moramo še malo dizajnersko poboljšati. Še bolj pomembno pa je, da bomo redno dajali na stran vsebino, ki bo zanimiva za obiskovalce.

Ko bo stran oblikovno urejena, bomo na spletno stran dali oglase od katerih bomo plačani na klik. Poleg tega bomo na strani tudi promovirali posterje, navijaške rekvizite,… ki jih bodo ljudje kupovali, mi pa bomo od tega dobili plačano provizijo.

Še ena zanimivost. V mesecu septembru je 246.000 ljudi v iskalnik Google vpisalo Marc Marquez. Zelo visoka številka!

 

Zadnji prispevki