Mega škandal z življenjskimi zavarovalnimi policami


Večina avstrijskih in nemških zavarovalnic je med 1. januarjem 1994 in 30. junijem 2012 naredila napako pri navedbi pogoja odpovedi od pogodbe, zato je avstrijsko, nemško in končno tudi evropsko sodišče odločilo, da se strankam vrne denar!

Evropsko sodišče je odločilo: Pravica do razveljavitve pogodbe je tako rekoč neskončna!

Z vami delimo informacijo in možnost, da uveljavite svojo pravico, v kolikor ste do nje upravičeni in si povrnete svoj denar.

V poštev pridejo police življenjskega zavarovanja in njene kombinacije.

 

Nekaj primerov polic:

  • polica je bila lahko predčasno prekinjena iz razloga neplačevanja
  • polica je bila lahko predčasno prekinjena – zahtevek za predčasno izplačilo
  • polica je lahko še veljavna – aktivna
  • ne spreglejte – tudi pri kreditih je velikokrat poleg življenjsko zavarovanje
  • aktualne vse police, za katere ste dobili izplačilo nižje od vplačanega zneska
  • imate sklenjeno polico od avstrijskih zavarovalnic ali njihovih podružnic v Sloveniji po avstrijskih pogojih
  • prve slovenske stranke so že vložile tožbe

 

Primer: Stranka je vplačala 5.000 €, predčasno prekinila in dobila izplačano 2.000 €. V tem primeru je upravičena do razlike vplačanega plus 4% zamudnih obresti do dneva poplačila. To je samo en primer, točno za vaš primer, vam bodo povedali odvetniki.

Imate pravico, da odstopite od pogodbe sedaj, ne glede na stanje vaše police, odkup, prekinitev ali podobno in prejmete, tisto kar vam pripada, v kolikor ste do tega upravičeni!

Za vas smo pripravili obrazec, kjer zelo enostavno samo klikate poleg napisanega vprašanja, ki so kot na primer : katera zavarovalnico, je bila polica prekinjena … .

Sodbe sodišč v prid stranke:

sodišče

Še nekaj na temo Slovenije:

Police, ki so bile sklenjene v Sloveniji, pod slovensko zakonodajo, so pod drobnogledom slovenske odvetniške družbe in “prve napake” se že kažejo.

Izkoristite možnost brezplačnega pregleda vaših dokumentov pri odvetniški družbi, za slovenske police. To pomeni, da v kolikor boste upravičeni do tožbe, vam ne bo potrebno vplačati 90€ za pregled. Izkoristite ugodnost, dokler traja, zato kliknite http://giftforyou.si/sl/slovenska-polica in izpolnite obrazec.

Izkoristite možnost, da odvetniki pogledajo kaj vam je zavarovalnica obljubila, kaj ste podpisali in kaj dobili, kakšne stroške plačujete in še kaj …

Recent Posts