Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Nekateri dobesedno sedijo na denarju, pa tega ne vedo

Nekateri dobesedno sedijo na denarju

Pred kratkim sem na spletni strani objavil prispevek z naslovom Verjetno vam lahko pomagam, da pridete do dobrega zaslužka, ki si ga lahko preberete na https://www.zasluzek.org/verjetno-vam-lahko-pomagam-da-pridete-do-dobrega-zasluzka.

Odziv na članek je bil res neverjeten. Z željo po sodelovanju, mi je do sedaj pisalo točno 206 oseb. Tako kot vedno, se je tudi tokrat izkazalo, da je na začetku veliko zainteresiranih, potem pa malo pade začetna vnema.

Priložnost, oziroma sodelovanje, ki smo ga ponudili, bi nekaterim lahko prinesel velik zaslužek in popolno spremembo njihovega življenja na bolje.

Naša ponudba je zelo zanimiva in je takšna, da bolj kot vam gre slabo v življenju, večji zaslužek lahko ustvarite. Podrobno si našo ponudbo preberite (če še niste) na https://www.zasluzek.org/verjetno-vam-lahko-pomagam-da-pridete-do-dobrega-zasluzka.

Naša ponudba je bila (v bistvu je še vedno aktualna), da smo osebam, katere imajo za seboj težko življenjsko preizkušnjo, pripravljeni izdati knjigo. Seveda morajo knjigo napisati sami, a za vse ostalo poskrbimo mi. To tudi pomeni, da plačamo popolnoma vse stroške, ki so povezani z izdajo knjige. Ko bo knjiga izdana bomo poskrbeli tudi za prodajo le te.

Kot sem že omenil se nam je javilo več kot 200 oseb, ki so bile zainteresirane, da bi napisale knjigo ter da bi jim jo mi izdali. Nekateri imajo tako ‘hude’ zgodbe (običajno so to zelo težke, žalostne in travmatične zgodbe), da sem prepričan da bi se njihova knjiga prodajala za med. Nekateri se res ne zavedate, kako dobro lahko unovčite svojo nesrečo. Mogoče se to komu sliši malo čudno, ampak zakaj ne bi nekdo, ki ima nesrečo v življenju, iz te nesreče potegnil vsaj nekaj pozitivnega?

Več kot sto oseb nas je že v prvem elektronskem sporočilu prepričalo s svojo zgodbo, da smo bili pogojno zainteresirani za sodelovanje. To je pomenilo, da smo predlagali, naj napišejo en kratek del svoje bodoče knjige, ki bi ga mi objavili na naši spletni strani Preberite.si, da bi testirali odziv bralcev. Žal smo prejeli samo nekaj člankov. Nekateri svoje zgodbe res niso bili sposobni napisati, ker je bilo njihovo pisanje na nivoju petega razreda osnovne šole. Nič ne obsojam, nekateri pač niso imeli možnosti, da bi se učili zaradi različnih razlogov. Škoda, ker nekateri so imeli zgodbe, ki bi bila zelo zanimive. Nekateri niso zbrali poguma, da bi javno spregovorili o svoji hudi življenjski preizkušnji, čeprav v članku ne bi razkrili njihovega imena in priimka. Nekaj je najbrž bilo tudi takših, ki se jim članka preprosto ni dalo napisati.

Od vseh člankov, ki smo jih dobili, je imel daleč največji obisk članek z naslovom Ljubezen do Afričana je postala pekel, ki si ga lahko preberete na http://www.preberite.si/ljubezen-do-africana-je-postala-pekel. Z avtorico tega članka smo se že dogovorili, da ji bomo izdali knjigo, ki jo že pridno piše.

Ta avtorica je napisala še en članek, kateri ima naslov Solze so ji polzele po licih. Ločena je., in si ga lahko preberete na http://www.preberite.si/solze-so-ji-polzele-po-licih-locena-je.

Druga oseba, ki ji bomo verjetno ponudili izdajo knjigo, je Klavdija Herga, ki je napisala članek z naslovom Najprej me je posilil, potem sem bila njegova ljubica, ki si ga lahko preberete na http://www.preberite.si/najprej-me-je-posilil-potem-sem-bila-njegova-ljubica. Klavdija je za stran Preberite.si napisala tri članke in vsi trije so zelo dobro brani. Še ostala dva članka najdete na povezavi http://www.preberite.si/author/klavdijaherga.

Meni osebno najboljša, najbolj zanimiva in predvsem najbolj pogumna oseba, ki piše članke za Preberite.si je Polona Ajdič. Njej smo takoj pripravljeni izdati knjigo! Čeprav jo osebno poznam je tega še nisem vprašal.

Polona je za stran Preberite.si, napisala kar 20 člankov. Naj omenim nekaj najbolj zanimivih in najbolj branih člankov:

 • Samo 20-30 % žensk doživi orgazem
 • Ženska, imej se končno rada!
 • Duša kriči, pusti živeti mi!
 • Težko je sprejeti, da te zavržeta lastna mama in oče

Vse Polonine članke najdete na http://www.preberite.si/author/polonaajdic.

Če bi želeli, da vam izdamo knjigo, mi lahko pišite na tomaz afna gorec.si. Vendar pohitite, ker več kot pet knjig nimamo namena izdati. Namreč izdaja vsake knjige poleg finančnega zalogaja zahteva tudi veliko časa.

Drugače imam tudi sam namen napisati knjigo o svojem življenju. Menim, da imam veliko zanimivega za povedati. Sicer ne vem ali bo to kar nameravam napisati zanimivo tudi ostalim. Danes, v času interneta je to čisto enostavno testirati. Napišeš nekaj zgodb, ki jih lahko objaviš na spletni strani Preberite.si, ter vidiš kakšen je odziv. Jaz sem prvi korak že naredil danes. Napisal sem 20 naslovov za članke, ki jih bom napisal in objavil na spletni strani Preberite.si. Prvega boste lahko kmalu prebrali.
6 komentarjev na “Nekateri dobesedno sedijo na denarju, pa tega ne vedo”

 • Đurđa Braje:

  Tomaž, vsaka ti čast! Ti presenečaš 100 na uro. Res si faca in poslovnež in odprl si svoje srce. Zdaj pa še pomagaš drugim. Žal, nisem se prej “zagrebla”.

  Jaz tudi kandidiram za brezplačno izdajo knjige. Imela sem jih kar nekaj že napisanih potem sem pa v trenutkih “žute minute” vse zabrisala stran. Ko so mi v srednji šoli že hoteli objaviti pesmi, sem se strinjala, dokler mi niso rekli, da bodo objavili tudi mojo fotografijo. Ne, to pa že ne! Se takrat nisem strinjala zaradi madeža na obrazu zaradi katerega se nisem sprejemala…

  Toda, zdaj zaupam v vesolje in mojstre manifestacije – kot si ti, kot sem jaz.

  V vsakem primeru, čestitam tebi za tvojo plemenito dušo, ki želi pomagati ljudem, da tudi oni odprejo svoje srce in zaupajo v dobro v ljudeh. Zaradi takšnih ljudi je ta svet še lepši, svetlejši, srečnejši.

  Vse lepo ti želim.

  Đurđa

  • Tomaž Gorec:

   Hvala Đurđa!

   Glede odprtega srca naj povem, da sem vedno pripravljen pomagati človeku, ki ima voljo in je delaven,… Za lenuhe, jamrače, negativce,… in podobne pa jaz nimam posluha.

   Kakšna pa bi bila tema tvoje knjige?

 • Anita Štefe:

  5 let že nastaja knjiga o življenju Indijca Shrikanta Dewanga iz malega mesta Neshik v Indiji. Srečala sva se na fb, kjer mi je s svojo indijsko angleščino pripovedoval o bedi svojega živlhenja, o brezpogojni ljubezni do sveta in do dekleta s katero si je delil dušo in mu je njegova neodločnost, da bi se zbližal z njo parala srce. Shrikant je našel mojo knjigo o najstnikih, ki sem jo napisala na podlagi izkušenj svojega učiteljevanja in povedal, da mu je všeč moj stil pisanja ter me prosil, če napišem še njegovo zgodbo …. Zgodbo o zablodah življenja. Imenoval jo je : The Gamble of Life – Jaz sem jo začinila še z nekaj mojimi in drugimi modrostmi. Mojo 1. Knjigo School is a pain pa sem izdala v samozaložbi in v promet spravila 4000 izvodov . Kaj menite o sodelovanju?💙

  • Tomaž Gorec:

   Pozdravljeni,

   najprej čestitke za prodajo 4.000 izvodov vaše knjige.

   Žal pa vam moram povedati, da smo pripravljeni sodelovati le pri knjigah, ki so napisane v slovenskem jeziku. Namreč niti približno nimamo znanja, da bi prodajali knjige na globalnem trgu.

 • JOŽICA:

  zelo lepo napisano tudi jaz imam hudo zgodbo,resnično napisano s srcem.

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Nekateri dobesedno sedijo na denarju, pa tega ne vedo
5 (100%) 2 votes