NLP – Prisluhnimo prihodnosti


nlp

Nevrolingvistično programiranje (NLP) je veda, ki se stalno razvija, prepleta in uporablja nova spoznanja lingvistike in nevroznanosti  po svetu za učinkovito osebnostno spreminjanje. Besedi Nevrolingvistično programiranje pomenita ciljno uporabo jezika in možganov.

V centru NLP je človek, v vsej svoji življenjski enkratnosti, z mnogimi možnostmi osebnega in profesionalnega razvoja s stalnim ciljnim učenjem in treniranjem ter jasno medosebno komunikacijo.

NLP tehnike prakticiramo učenci in uporabniki po standardih svetovnih NLP zvez.  Mnogo organizacij nenehno izvaja krajša informativna srečanja in usposabljanja, preko ciljnih delavnic, do daljših usposabljanj z izpiti za različna NLP nazive: Coach, Praktik, Mojster praktik ali Trener NLP. Z vstopom med daljša usposabljanja, se vsak udeleženec zave, kako pomembno je stalno delo na sebi, za več samo-motivacije, osebnega miru in izboljšanje zdravja, za prijaznejše medosebne odnose, za uspešne rezultate učenja in vzgoje, za učinkovitejše delo in vodenje, za več splošnega zadovoljstva v življenju posameznika in skupin.

Temeljna pravila osebnostnega treninga dajejo učinkovit okvir v človeka vrednem besednem komuniciranju za doseganje učinkovitih osebnih in skupnih ciljev.

NLP-jevci vemo, da

  • spremenimo lahko samo sebe,
  • ima vsak potrebno moč za njemu najboljšo rešitev,
  • vsakdo deluje s pozitivnim namenom,
  • se vsak človek ravna po svojem mentalnem zemljevidu,
  • so povratna sporočila pomoč v razvoju lastnih mentalnih omejitev,
  • stalno komuniciramo z vsemi organi in čutili kar dobi pomen v odzivih oziroma rezultatih,
  • kadar sem v čem neučinkovit je to informacija za nov način delovanja…

Ker imamo v državi že bogate izkušnje učenja in prakticiranja, Slovensko društvo za nevrolingvistično programiranje (SNLP) organizira 18. in 19. novembra v Ljubljani  2. kongres NLP »Prisluhnimo prihodnosti«.  Na kongresu boste dobili veliko informacij in zgledov za prijetnejše življenje doma, na delu in v skupnosti.

Vse informacije o kongresu so na povezavi http://kongres.snlp.si/,  kjer lahko izvedete tudi elektronske prijave oseb.

Recent Posts