Nimate ideje, nočete prodajati a imate močno željo po uspehu!


Če imate veliko željo narediti nekaj več v življenju, 
nimate pa ideja kako začeti in vam prodaja ne ravno leži, potem je vredno preveriti, v svetu hitro razvijajoče se partnerstvo, kot affiliate internetni podjetnik s Six Figure Mentors.

Six Figure Mentors

Kdo so Six Figure Mentors

Six Figure Mentors, več-milijonsko podjetje sta ustvarila Jay Kubassek in Stuart Ross, oba “self-made” milijonarja, ki sta sama začela iz nič, z namenom, da lahko običajni ljudje, brez predhodnega znanja o internetu in brez ideje o produktu ali storitvi ustvarijo svoj lasten internetni posel. V nekaj letih sta zgradila vodilno mednarodno podjetje, z mentorski sistemom, ki povezuje najboljše mentorje v internetnem podjetništvu, ter ustvarila visokokakovostne e-produkte s provizijami tudi do $8.000 po produktu – in predvsem sta ustvarila veliko uspešnih internetnih podjetnikov.

Six Figure Mentors sedaj združuje stotine običajnih ljudi iz vseh šestih kontinentov sveta, ki so začeli brez znanja o internetu, brez izdelka ali storitve in postali uspešni affiliate internetni podjetniki in podjetnice, med njimi so tudi primeri iz Slovenije.

Uspešen primer v Sloveniji – Kako sem začel?

Pred 9 meseci sem sam iskal možnost, da bi začel svoj posel ob svojem delu. Problem je bil, ker nisem imel točne ideje kaj in kako bi začel, a imel sem zelo močno željo ustvariti nekaj v življenju.

Sam sebe sem vedno videl kot osebo, ki ni nagnjena k tehničnim zadevam, tako da o internetnem poslu sprva sploh nisem razmišljal.

A ko sem nekega dne dobil e-mail s 7-dnevnim brezplačnim video učnim programom sem si vseeno zadevo pobližje ogledal.

Kaj me je tako pritegnilo?

Najprej izredno leaderstvo obeh glavnih mentorjev Stuarta in Jaya in njunega iskrenega odnosa. To je bilo res prvo, zgolj nekakšen občutek, bi lahko rekel.

Ko pa sem z dnevi sledil celotnemu 7-dnevnemu brezplačnemu video treningu, so me pritegnile še ostale zadeve, med drugim:

… da lahko začnem popolnoma iz začetka, četudi nisem ravno tehničen tip človeka,

… da lahko imam najboljše mentorje iz sveta internetnega podjetništva,

… da lahko uporabim že uveljavljen poslovni sistem,

… da zadevo lahko začnem poleg svojega dela

… da lahko že služim provizije $1.000 in več medtem, ko se učim in

… da mi ni potrebno prodajati v smislu hard-selling (tu mi je pa res odleglo!!!)

Tudi od $1.000 do $8.000

Seveda me je pritegnilo tudi dejstvo, da se s pravilnim pristopom online marketinga lahko zasluži tudi od $1.000 do $8.000 že medtem, ko se učim.
No, vem da se sedaj, če vas je vaše zanimanje pripeljalo do branja teh vrstic, sprašujete od kje so lahko taki zaslužki.

Za tako velike marže obstajata 2 razloga:

1. razlog: Ljudje se vedno bolj zavedamo, da lahko samo z znanjem izboljšamo svoje življenje. Zato je ena najhitreje rastočih panog ravno info-commerce.
Six Figure Mentors uči in ponuja ene najkvalitetnejših info-učnih produktov ta trenutek, s katerimi usposablja ljudi, da postanejo sami sposobni ustvarjati online marketing za katerikoli produkt ali uslugo.

Partnerji podjetja Six Figure Mentors sodelujejo namreč s podjetji kot so Amazon, Anthony Robbins (svetovalec Bill Clintona, Serene Williams, Andrea Aggasija…), Google, …

Ali obstaja sploh podjetje, ki si ne bi želelo več povpraševanja za njihove izdelke ali storitve? Zato obstaja tako veliko povpraševanje po takšnih info-produktih.

2. razlog: To so info-produkti, kar pomeni, da ni nobenih stroškov z distribucijo in vsemi ostalimi stvarmi. Ko je enkrat info-produkt narejen, se ga lahko pomnoži neštetokrat. Ravno iz tega razloga ima večina kvalitetnih info-produktov lahko izredno visoke marže. Seveda je predpogoj, da je njihova kvaliteta izredno visoka.

 
 
Vpiši ime in email in prejel boš BREZPLAČEN 7-dnevni trening (v angleškem jeziku) o grajenju svojega internetnega posla s Six Figure Mentors

Moji rezultati

Jaz sem začel z dvema do tremi urami dnevno, ki sem jih posvetil osvajanju novega znanja in dokaj povprečnim znanjem angleščine.

Po 3 mesecih učenja in dela sem že imel prve konkretne rezultate rezultate (več o tem na “live” webinarju in seminarju), sedaj, po 9-ih mesecih sodelovanja s Six Figure Mentors, dela in stalnega izpopolnjevanja pa je moj zadnji čisti zaslužek, v mesecu oktobru $4.385,00 (do 12. oktobra).

Že po nekaj mesecih dela s Six Figure Mentors sem lahko začel svetovati, kako do več povpraševanj tudi nekaterim slovenskim firmam, med njimi podjetjema iz Nove Gorice, eno z mikrokontrolerji opremlja pametne hiše in velike križarke po celem svetu, drugo pa izdeluje internetne platforme.
Rezultati, ki sem jih ravno s s Six Figure Mentors internetnim pristopom so bili navdušujoči in to me je še dodatno spodbudilo, da nadaljujem:

… prvo podjetje s strankami po vsem svetu je v 10 dneh pridobilo 62 lead – interesentov,

… drugo novogoriško podjetje pa je prešlo iz začetnih 4 povpraševanj na mesec na 103 povpraševanja na mesec.

 

Ideja, da lahko delam tu iz Slovenije a hkrati, da lahko poslujem s celim svetom, lahko pa tudi s podjetji v Sloveniji, me je popolnoma prevzela.

Kako sem začel?

Resnično nisem imel kakršnega koli znanja o internetu. Tudi nisem vedel s čim natančno bi se lahko ukvarjal, kakšen storitve ali izdelke bi ustvarjal ali promoviral. In seveda, izogibal sem se običajni, brezobzirni prodaji – hard selling. 
Zavedel pa sem se, da če imam možnost delati z najboljšimi mentorji s tega področja, prej ali slej lahko tudi sam nekaj ustvarim.
 Poleg tega mi je bilo jasno, da se lotiti nečesa popolnoma novega, brez mentorjev, nima smisla.

Jaz sem začel z dvema do tremi urami dnevno, ki sem jih posvetil osvajanju novega znanja in z dokaj povprečnim znanjem angleščine.


Sprva sem seveda dvomil, ker nisem imel nobenega znanja o internetu, a sčasoma sem spoznal, da je to bila moja najboljša odločitev.

 

Internetno podjetništvo v svetu – affiliate marketing

V svetu je affiliate podjetništvo že zelo uveljavljen poslovni model, v Sloveniji pa je to še dokaj nov pristop. Seveda je na internetu veliko praznih, velikih obljub, a ko najdeš prave mentorje in dodelan poslovni sistem, ki že ima svoje e-produkte, kot so Six Figure Mentors, je vprašanje uspeha samo to, koliko se ti posvetiš vsej stvari.

Boris Nardin, Six Figure Mentors Affiliate

Recent Posts