Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Prijavi se na brezplačen webinar, kjer bom gostil Petro Škarja

Petra Škarja in Tomaž Gorec v spletnem seminarju

V ponedeljek 19.10.2015 ob 20:00, bova imela s Petro Škarja zanimiv webinar (spletni seminar). Tema webinarja bo sodelovanje. Petra Škarja bo v webinarju predstavila nekaj svojih primerov iz prakse, kako se je dogovorila za sodelovanje, kjer so obe strani imele od sodelovanja veliko korist.

Ne boste verjeli, kako vam lahko preprost dogovor za sodelovanje, s katerim nimate popolnoma nobenega stroška, prinese več 100 (ali celo več 1000) evrov zaslužka.

V Sloveniji je sodelovanja absolutno premalo. Žal se Slovenci ne zavedamo dovolj, kakšne koristi nam lahko prinese sodelovanje.

Če je v Sloveniji kdo strokovnjak na tem področju, potem je to zagotovo Petra Škarja. Ko poslušaš njene primere iz prakse, takoj tudi sam dobiš cel kup idej za sodelovanje na svojem področju.

Zagotovo boste na webinarju dobili cel kup idej, ki jih boste lahko takoj prenesli v prakso. To je zagotovo webinar, ki ga res ne smete zamuditi.
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!