Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Pisanje bloga vam bo prineslo številne koristi

Zakaj pisati blog?

Ko pišem tale prispevek, imam takle pogled – Omišalj – otok Krk

Pisanje lastnega bloga ima veliko pozitivnih stvari. Naj jih naštejem samo nekaj:

1. Lažje boste dobili boljšo zaposlitev

Sam osebno bi v svojem podjetju veliko raje dal delo tisti osebi, ki piše blog. Pisanje bloga zahteva svoje delo in zato sem prepričan, da obstaja veliko večja možnost, da je oseba, ki piše blog delavna. Podobnega menja je tudi veliko mojih prijateljev, ki imajo podjetja in zaposlujejo ljudi.

Pisanje bloga je še zlasti primerno za tiste osebe, ki so brezposelne. Ker pač trenutno nimajo zaposliteve, imajo zato za pisanje bloga več časa. Kot sem že napisal, pa sem prepričan, da bodo osebe ki so brezposelne, lažje našle delo, če bodo pisale blog. Morda bo njihov blog bral ravno bodoči delodajalec.

2. Pridobiš si zaupanje ljudi

Če pišeš blog, ki ima kvalitetne vsebine, si zagotovo pridobiš zaupanje ljudi. Verjetno mi ni potrebno naštevati, koliko koristi ima človek, če mu ljudje zaupajo.

3. Pisanje bloga ti poveča samozavest

Pred časom sem bil na seminarju, kjer je predaval psihoterapevt dr. Andrej Perko, ki zdravi odvisnike od alkohola in drog. Ker pisanje prinaša veliko pozitivnih učinkov na človeka, morajo vsi njegovi pacienti pisati. Nekaj o tem sem napisal na svojem blogu – www.tomazgorec.si/andrej-perko.

4. Postaneš boljši mislec

Pisanje bloga te spodbudi k razmišljanju. Če pišeš blog, zagotovo več  in tudi bolj kreativno razmišljaš.

5. Pridobiš si nova poznanstva (mreženje)

Če hočeš uspeti v življenju, je zelo pomembno, da poznaš veliko ljudi. Pisanje bloga je idealno sredstvo za spoznavanje novih ljudi.

6. Pomagaš drugim in se zato počutiš bolje

Dokazano je, da se človek počuti bolje in je bolj srečen, če pomaga drugim. Če boste na svojem blogu delili koristne informacije in pomagali drugim, se boste tudi sami bolje počutili.

7. Postal boš večji strokovnjak na svojem področju

Vsak človek je strokovnjak na nekem področju! Vsak se na nekaj spozna zelo dobro. Lahko je to vinogradništvo, šport, hujšanje, zaslužek na internetu, gobarstvo,… Če boste o tem pisali, boste postali še večji strokovnjak na tem področju, saj boste prisiljeni o tem najti še več informacij.

8. Na enem mestu imaš svoj življenjepis

Kako zanimivo bo čez 10 ali 20 let brati svoje zapiske!

9. Iz svojih zapiskov na blogu lahko izdaš knjigo

Kdo si ne želi izdati svoje lastne knjige? Človek se zelo težko odloči da bo napisal knjigo, ker to vzame veliko časa, ne veš ali bo tema sploh zanimala ljudi,… Če pa pišeš blog, sproti vidiš odzive, nimaš časovnih omejitev,.. Ko se ti v nekaj letih nabere dovolj zanimive vsebine, preprosto narediš copy-paste in izdaš knjigo.

10. Odpirajo se nove poslovne priložnosti

Odkar pišem blog Zaslužek na internetu in svoj osebni blog na TomazGorec.si, se mi je odprlo ogromno poslovnih priložnosti. Na ta račun sem dobil ogromno novih strank, predlogov za sodelovanje, povabil na seminarje,…

11. Pisanje bloga je zabavno

Čeprav je pisanje bloga delo, je to tudi zelo zabavno.

12. S pisanjem bloga lahko dobro zaslužiš

Marsikdo bo rekel, da s pisanjem bloga nič ne zasluži. Res je veliko takih blogerjev, ki s pisanjem bloga ne zaslužijo nič ali skoraj nič.

Glavni razlog zakaj nekateri na zaslužijo s svojim blogom je ta, da nimajo dovolj znanja. Tudi dobra strategija in kakšna kreativna ideja vam lahko zelo povečajo zaslužek.

O tem kako ustvarjati zaslužek na svojem blogu, bom v bodoče veliko pisal na tej spletni strani. Prav tako bom o tej temi posnel nekaj videov, ki jih bom objavil na svojem Youtube kanalu. Moj Youtube kanal najdete na https://www.youtube.com/user/tomazgorec. Da ne boste kaj izpustili, vam predlagam, da se naročite na moj kanal (klikneš rdeči gumb na desni strani).

Veliko je takih blogerjev, ki pišejo za lastni užitek in jih zaslužek ne zanima. Tudi to spoštujem in razumem.
3 komentarji na “Pisanje bloga vam bo prineslo številne koristi”

 • Zdej imam pa dovolj, v prvi točki se ne vidim, ker imam zaposlitev, vse ostalo pa …. danes pričnem akcijo in začnem pisati svoj blog, dovolj imam tega. Rekel sem že nekaj let nazaj, zdej gre pa zares, ampak potem ob obilici dela, hoobijev in dela z otroci blog zanemarjaš in na koncu je ostalo = 0 ! Sedaj grem zares v delo.

  Kaj bom pisal, nekaj majhnih idej imam, mogoče niti niso toliko zanimive, ampak nekje je pač potrebno začeti, kajne?

  • Tomaž Gorec:

   Matjaž me veseli!

   Drugače pa ima tvoja žena dejavnost, ki je za bloge, pisana na kožo!

   • Vem Tomaž, moram jo samo malo bolj poriniti, da bo napisala kakšen članek več. Se pa strinjam, da teme in idej kar ne zmanjka.

    Sam se bom pa vseeno poizkusil z bloganjem.

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!