Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Podarjam več kot 10 lepih nagrad

Odločil sem se, da bom bralcem mojega bloga podaril več kot 10 lepih nagrad. Nagrade bodo naslednje:

Za prvo nagrado, ki je majica z napisom Lepote Slovenije, se lahko potegujete tako, da kliknete na https://www.instagram.com/p/BwWOviLFq_a/ in v komentar prispevka napišete, kakšno barvo majice si želite in kakšna je vaša konfekcijska številka. Pogoj za sodelovanje je tudi, da mi sledite na Instagramu. Vse skupaj vam ne bo vzelo več kot 20 sekund.

Nova nagradna igra se bo začela vsak ponedeljek na mojem Instagram profilu. Vse, kar boste morali narediti, je samo, da komentirate prispevek, v katerem bo objavljena nagradna igra.

Če želite, da vas o vsaki novi nagradni igri obvestim prek e-maila, izpolnite spodnji obrazec. Ne obljubim, da vas bom obvestil o čisto vsaki novi nagradni igri, ker se včasih pač zgodi, da nimam časa. Ampak, o teh, pri katerih se boste lahko potegovali za najvrednejše nagrade, kot sta izdelava spletne strani in optimizacija spletne strani, vas zagotovo obvestim. Vsi, ki se boste na prejemanje obvestil o nagradnih igrah prijavili do 27. 4. 2019, boste sodelovali tudi v dodatnem nagradnem žrebanju, pri katerem bom nekomu podaril mojo knjigo za naslovom Kako do prvih mest na Googlu.

 Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Podarjam več kot 10 lepih nagrad
5 (100%) 3 votes