Dobre poslovne priložnosti v letu 2023 za vsakogar


Bi želeli izvedeti, katere so zanimive poslovne priložnosti v letu 2023? Imate mogoče kakšno idejo za nek posel, vendar nimate denarja ali dovolj znanja, da bi ga izpeljali? Želite narediti svoje življenje boljše in lepše? Bi šli z menoj na nepozabno popotniško avanturo?

Če na ste na katerokoli zgornje vprašanje odgovorili z DA, potem si morate pogledati moj videoposnetek, do katerega dobite dostop, če izpolnite spodnji obrazec. 

Pogoj, da dobite brezplačen dostop do mojega videoposnetka je, da se naročite na moj Youtube kanal, kar je popolnoma brezplačno. Samo kliknete gumb Naročite se in nato še zvonček. Za obisk mojega Youtube kanala kliknite www.youtube.com/@tomazgorec/videos ali v Youtube vpišite Tomaž Gorec. 
 
Zakaj menim, da vam dam lahko dobre nasvete še posebej iz poslovnega področja? Zato, ker sem uspešen podjetnik že skoraj 30 let. Deloval sem na veliko različnih poslovnih področji in imam res veliko izkušenj. Podjetja katerih sem lastnih ali večinski lastnik, bodo v letu 2022 ustvarile več kot 2 milijona evrov prometa in kar je še bolj pomembno več kot 200.000 evrov dobička. Nisem sicer oseba, ki se rada hvali s svojim podjetniški dosežki, ampak v takem primeru, ko vas vabim, da si ogledate moj video, kjer podajam poslovne priložnosti, vam moram povedati svoje dosežke. Namreč, drugače nimate nobenega razloga, da bi mi karkoli verjeli. 
 
V videoposnetku je tudi nekaj mojih ponudb za sodelovanje oziroma za partnerstvo. Iščem pa tudi eno osebo, ki bi z menoj hodila na moja potovanja in mi malo pomagala pri mojem delu. Če ste zainteresirani, boste vse podrobnosti izvedeli v videoposnetku, do katerega dostop dobite, če boste izpolnili zgornji obrazec. 
 
En zelo dober video, ki sem ga posnel pred časom je video, ki si ga lahko ogledate spodaj. V tem videoposnetku povem, zakaj nekateri ne uspejo v življenju. Menim, da je zanimiv, zato si ga poglejte.
 

Recent Posts