Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Želiš brezplačno promocijo za tvoj popotniški blog?

Potovanja
Imate svoj popotniški blog? Tisti, ki pišemo blog in v to vlagamo kar nekaj svojega časa, smo zelo veseli, če nas ljudje berejo.

Dostikrat se zgodi, da se zelo trudimo s pisanjem bloga, a žal na naš blog potem ni toliko obiskovalcev, kot bi si jih želeli. Vse to pa kljub temu, da imamo na blogu dobro in zanimivo vsebino.

Če bi želeli imeti več obiskovalcev na svoji spletni strani, se nam pridružite na spletni strani Popotniki.net. Poleg vašega opisa bomo na tej strani objavili tudi povezavo do vaše spletne strani. To vam bo na vaš blog pripeljalo tudi nekaj obiskovalcev. Poleg tega pa bo povezava na vaš blog imela SEO (optimizacija spletnih strani) učinek. To pomeni, da jo bo Google začel bolje rangirati med svojimi zadetki.

Z vpisom na spletno stran Popotniki.net, pa boste dobili tudi pravico objavljanja svojih blog prispevkov na naši Facebook skupini Popotniki. Edini pogoj, da dobite to pravico, je da nekaj svojih prijateljev povabite k všečkanju Facebook strani Popotniki. Naš cilj namreč je, da s skupnimi močmi pridemo do Facebook strani, katero bo všečkalo veliko število ljudi, ki jih zanimajo potovanja.

Tako bomo s skupnimi močmi prišli do tega, da nas bo bralo več ljudi, ki jih zanimajo potovanja.

Vsi, ki se nam želite pridružiti, si najprej preberite vse na www.popotniki.net/vpisi-se. Po navodilih, ki ste jih prebrali na povezavi, nam pošljite svoj kratek opis, ki ga bomo objavili na Popotniki.net. Potem vam bomo poslali še kratka navodila, da vam bomo omogočili objavljanje vaših prispevkov na Facebook strani Popotniki.

Za dodatne informacije mi lahko pišete na moj email naslov tomaz@gorec.si ali pa me kontaktirate preko Facebooka. Moj profil najdete na www.facebook.com/tomaz.gorec.

 
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!