Potuj, piši, deli in zasluži – slovenski projekt, ki obeta


futourist.io

Prav gotovo so vam portali, ki omogočajo objavljanje opisov različnih krajev po svetu, komentiranje gostinskih storitev in podobnega še kako dobro poznani, še posebej, če veliko potujete in radi pred odhodom natančno načrtujete svojo pot. Ti portali namreč zbirajo informacije od različnih popotnikov, ki so pripravljeni svojo izkušnjo deliti s svetom. Pa so ti popotniki pošteno plačani za svoj prispevek skupnosti? Na žalost večina najbolj znanih portalov, ki nudijo tovrstne storitve ne plačujejo svojih ustvarjalcev vsebine, ki je za njihov obstoj ključnega pomena.

Futoruist.io je slovenski projekt, ki napoveduje spremembe na tem področju, to pa jim lahko danes s pomočjo Blockchain tehnologije tudi uspe. Njihova poslovna ideja temelji na sodobni tehnologiji, ki je pred nekaj meseci obnorela svet. Blockchain z Bitcoinom na čelu predstavlja inovacijo, ki nosi v sebi velik potencial in to so začutila mnoga start-up podjetja, ki so poizkušala le to izkoristiti v svojo korist.

Futourist.io bo, v primeru zadostne količine potrebnega zagonskega kapitala, postavil portal, na katerem bo prav vsak lahko objavil svoj prispevek, komentar, sliko in podobno od neke turistične destinacije. Portal bo svojim obiskovalcem nudil podobne storitve, kot že obstoječi portali s tega področja, s to razliko, da bodo vsi, ki bodo soustvarjali vsebino tega portala za to tudi primerno nagrajeni. Mar ni to nekaj, kar bo dvignilo kvaliteto vsebine na višji nivo?

futourist.io

Kot smo že omenili, bo Futourist.io deloval na osnovi Blockchain tehnologije, ki jo potrebujejo za nagrajevanje ustvarjalcev vsebine portala, saj bodo le ti plačilo prejeli v kripto kovancih ali drugače imenovanih kripto toknih, ki bodo na trgu predstavljali neko vrednost. Višina plačila bo odvisna od kvalitete prispevka, ki ga bo uporabnik ustvaril, prav tako pa naj bi višino plačila določalo število ogledov nekega prispevka in komentarji.

Podatek, ki priča o tem, koliko potenciala je v industriji spletne vsebine, je po pričakovanih 313 milijard dolarjev prihodkov do leta 2019. Potencial na tem področju je ogromen in čedalje več ljudi si informacije pridobiva na spletu. Prav zato verjamemo tudi sami, da ima Futourist.io dober in uporabniku prijazen sistem z zelo svetlo prihodnostjo.

futourist.io

V kolikor se odločite da podprete njihov projekt, to lahko storite TUKAJ. Njihovi kripto kovanci, bodo imeli na trgu določeno vrednost, ki pa jo določata predvsem povpraševanje in ponudba. Tisti, ki svet kripto valut malo bolje poznate verjetno veste, da so nekateri kripto kovanci dosegli velike donose. Vprašanje je, kako se bo cena kripto kovancev projekta Futoruist.io gibala na trgu, vsekakor pa vam svetujemo, da pred investiranjem svojega denarja naredite lastno analizo, ki naj vam služi kot osnova za sprejemanje kakršnih koli odločitev. Mi ne dajemo nikakršnih investicijskih nasvetov, saj nismo strokovnjak s tega področja.

Futourist.io ima ekipo sposobnih Blockchain razvijalcev, kot tudi strokovnjake s področja turizma. Verjamemo, da jim lahko v prihodnosti uspe, da s svojo inovacijo spremenijo obstoječe stanje na tem področju in svojim potencialnim obiskovalcem ponudijo še veliko bolj kvalitetno vsebino, kot je sedaj na trgu.

Recent Posts