Najboljši prenosniki leta 2020


prenosniki

V našem prispevku boste našli podrobnejši pregled zadnjih modelov prenosnikov najbolj priznanih znamk, ki bodo popolnoma ustrezali vsem vašim željam in seveda tudi potrebam, kar pa je tisto, kar vam mora dober prenosnikOpens in a new tab. tudi zagotoviti. 

Vzeli smo si čas ter vam izbrali najboljše prenosnike, ki so vam v letu 2020 na voljo. Izbirali smo med več kot sto različnimi modeli, za vas pa smo izbrali samo najboljše. Naši izbrani prenosniki so primerni za vse možne potrebe, ki bi jih lahko imeli, tako da se ti raztezajo od Ultrabooks, gamerskih prenosnikov, cenovno ugodnih prenosnikov in do 2-v-1 prenosnikov. Torej, ne glede na to, kakšen je vaš cenovni limit in kakšen prenosnik dejansko potrebujete, boste v našem članku o najboljših prenosnikih 2020 zagotovo našli tistega, ki bo pravi za vas in za vaše potrebe.

Če ste oseba, kateri je popolnoma vseeno, kateri operacijski sistem boste uporabljali, potem je v naših očeh za vas najboljši prenosnik “HP Spectre x360 (2020), ta je eden izmed redkih, ki ima vse narejeno tako, kot je prav. HP Spectre x360 so prenosniki z odličnim lepim dizajnom, ti so tanki in lahki, tako ga boste zlahka vzeli s seboj, ne glede na to, kam se boste napotili, poleg tega pa ima seveda tudi izjemne specifikacije. Po našem mnenju je pa tudi eden izmed najboljših 2-v-1 prenosnikov, kar pomeni, da boste lahko tega uporabljali kot tradicionalen prenosnik ali pa prepognete tipkovnici nazaj in ga uporabljate kot tablico.

Če pa ste pri svoji izbiri prenosnikov bolj zahtevni ali pa vam ta preprosto ne nudi tistega, kar si vi želite, potem imamo za vas še kar nekaj prenosnikov, ki so ravno tako odlični. Ko smo pregledovali vse prenosnike, ki so doslej izšli v letu 2020, smo imeli določene kriterije. Tu nam je pomembno, da se vsi ti prenosniki dobro izkažejo v svoji bateriji, zmogljivosti in da imajo tudi dober dizajn, ravno tako pa nam je bilo pomembno, da smo izbrali prenosnike, ki imajo pravične cene, glede na to, kaj nam seveda nudijo. Mi vam vsekakor zagotavljamo, da ne glede na to, katerega od sledečih prenosnikov boste izbrali, da bo ta zares odličen in zato svojega nakupa ne boste obžalovali. 

Preostali najboljši prenosniki za leto 2020 pa so tudi:

Dell XPS 23, HP Elite Dragonfly, Huawei MateBook 13, HP Spectre x360 (2019), MacBook Pro (16-inch, 2019), Alienware Area-51m, Google Pixelbook Go, Microsoft Surface Laptop 3, Dell XPS 15 2-in-1, Dell G5 15 5590, Asus Chromebook Flip, Asus VivoBook S15, Acer Switch 3, Apple Macbook 12-inch (2017,(najcenejši model)).

Za več informacij o zgoraj navedenih prenosnikih vam svetujemo, da se sami še dodatno pozanimate, kaj vam določeni prenosniki sploh nudijo, ter ali bi vam ti ustrezali. 

prenosniki

Na kaj morate biti pozorni, ko kupujete prenosnik? 

Ko boste izbirali vaš novi prenosnik, je pomembno, da ste pozorni na določene stvari, tako da si lahko zares zagotovite, da boste za vaš denar dobili najboljši prenosnik, ki vam bo v tistem času na voljo. Vsekakor se lahko zelo na hitro ugotovi, ali je nek prenosnik dejansko dober, vse, kar morate narediti, je to, da si ogledate podane specifikacije določenega prenosnika. Specifikacije so le tista glavna stvar pri računalnikih, ki vam bodo hitro povedale, ali je podan prenosnik zares dober, seveda pa je tu pomembno, da se na specifikacije vsaj malo spoznate, drugače pa vprašajte koga drugega, ki se.

Tu je vsekakor najbolj pomemben sam procesor, ki ga imajo prenosniki. Za procesorje ali drugače rečeno CPU lahko rečemo, da so možgani naših računalnikov. Procesorji so narejeni od Intela, AMD-ja, pri macih pa seveda Appla. Pri prenosnikih z Windows operacijskim sistemom so danes vsekakor najbolj pogosti Intel procesorji, ampak zadnje čase lahko na trgu najdemo tudi kar nekaj prenosnikov z AMD procesorjem. Tu seveda drži, da so Intel procesorji glede same zmogljivosti boljši, vendar so ti tudi dražji, zato so za cenovno ugodnejše računalnike idealni AMD procesorji. Če pa potrebujete dobro zmogljiv računalnik, potem se boste morali odločiti za tistega, ki ima procesorje Intel Core i7 ali i9 ali pa AMD Ryzen 7 procesor. Vsi prenosniki s temi procesorji so zares najboljši, ampak se to tudi pozna v sami ceni prenosnika, te so ponavadi kar precej visoke. Skratka, novejši je procesor, bolj zmogljiv bo računalnik, ravno tako pa bo imel tudi daljšo dobo baterije. 

Ko boste kupovali prenosnik, so tu zelo pomembne tudi same baterije. Torej, prenosniki z večjo baterijo so vsekakor boljši, saj vam bodo ti zagotovili več ur uporabe, ne glede na to, ali boste prenosnik uporabljali za splošno brskanje po internetu,  svoje delo, ali pa če boste z njim igrali igre. Mi smo mnenja, da dobri prenosniki morajo imeti vsaj 5 ur brezhibnega delovanja, seveda pa je odlično, če vam nudijo tudi več. Seveda pa morate biti tu zelo pozorni, saj se lahko čas življenjske dobe vaše baterije precej razlikuje od časa, kot vam ga znamke pri določenih prenosnikih obljubljajo, saj tam so vsi prenosniki testirani v idealnih pogojih, temu pa v vašem vsakdanu vsekakor ne bo tako.

Zadnji prispevki