Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Odlična priložnost za brezposelne in podjetnike

Coworking

Bi si želeli uspeti v življenju?

Eden od pomembnih pogojev da uspete v življenju, je zagotovo druženje z ljudmi, ki imajo podobne cilje kot vi. Deljenje znanja, izkušenj in idej vedno prinese pozitivne rezultate.

V moji poslovni stavbi v Trebnjem imam prostor velikosti 80 kvadratnih metrov, ki je nezaseden. Prostor nameravam preurediti v tako imenovano coworking pisarno. V tej pisarni, bi vsakomur, ki je podjeten, dal v brezplačni najem mizo, za katero bi lahko delal kar koli bi želel.

Namen skupne pisarne je, da si ljudje v njej izmenjujejo ideje, izkušnje, pomagajo drug drugemu,… V takem okolju vsak posameznik postane bolj kreativen in motiviran za delo.

Torej, če si pozitivna oseba, ki se rada družiš z ljudmi, ki jih zanima podjetništvo, lahko brezplačno dobiš svojo mizo v naši pisarni. Zainteresirani naj mi pišejo na e-mail naslov tomaz@gorec.si.

Brezplačno mizo nudimo tudi brezposelnim osebam. Miza je na voljo tistim brezposelnim osebam, ki razmišljajo, da bi šli na samostojno podjetniško pot in tudi tistim, ki iščejo zaposlitev.

V okviru tega projekta bomo organizirali razne seminarje in delavnice, ki bodo brezplačne. Teme delavnic bodo primerne za tiste, ki so že podjetniki, za tiste, ki želijo iti na svojo podjetniško pot in tudi za tiste, ki iščejo zaposlitev.

Prve tri mesece lahko dobite mizo popolnoma brezplačno. Vse stroške (elektrika, voda, internet, ogrevanje, pospravljanje, odvoz smeti,..) ‘časti’ podjetje Gorec d.o.o. Po treh mesecih pa nameravamo najemnikom zaračunavati  dejanske stroške, ki bodo nastali z obratovanjem coworking pisarne. V mislih imam simboličen znesek (5 do 10 evrov).

Če ti je projekt všeč, mi čim prej piši na tomaz@gorec.si. Zelo bi bil vesel tudi kakšnega prostovoljca, ki bi mi pomagal vse skupaj zagnati in voditi. Vem namreč, da bo z vsem skupaj kar nekaj dela.

Prepričan sem, da lahko s skupnimi močmi ustvarimo en prijeten in koristen prostor iz katerega bo prihajalo veliko uspešnih zgodb.

 
16 komentarjev na “Odlična priložnost za brezposelne in podjetnike”

 • Sandra:

  Wow. Ta objava me je čisto presunila. In sicer pozitivno! To kar delate je izjemno, velikodušno in se vidi, da imate žilico za pomaganje soljudem. V slovenski prostor vnašate toliko pozitive in kreativnosti, da me kar pomirja, saj vem, da je upanje za sedanjost in prihodnost zaradi ideologije, ki jo imate vi in jo prenašate na nas. Upam, da bom kdaj sodelovala z vami. Vse dobro in lep pozdrav.

 • Pošteno, če bi bil malo bližje bi z veseljem se pridružil, kajti ravno 15 aprila nazaj stopim v podjetniške vode. Lepa gesta podpiram!

 • Ljubljančanka:

  Kapo dol Tomaž!!! Z veseljem bi se tudi sama priključila, ker imam občutek, da doma nismo tako produktivni kot bi lahko bili, če bi imeli tisti filing, da smo res v službi nekje. Samo na žalost je predaleč in splet okoliščin mi dovoljuje le uporabo LPP-ja, za kaj več pa ni denarja trenutno 🙁

  Če pa bo kaj v Ljubljani pa le objavi spet 😉 🙂

  Pa še enkrat, čestitke za to potezo! Velik človek si!

 • Matic:

  Zanimivo bi bilo imeti kak tak projekt tudi za mlade (dijaki, študentje), kot je naprimer projekt StartUp Weekend, kateri se odvija po večjih slovenskih krajih. Tudi v Trebnjem bi se našlo nekaj le teh, ki bi se morda udeležili.

 • dejan:

  sVAKA čast tomaž

 • Marinka:

  Vesela sem, da lahko sledim temu pozitivnemu dogajanju in v čast si štejem, da vas poznam – čeprav samo pasivno iz seminarjev in preko Petre. Poteza vredna vsega spoštovanja. Coworking – dobra ideja, če imaš možnost to izkoristit. Želim veliko uspeha še naprej.
  Po tiho si pa želim, da bi v kratkem ponovili vašo delavnico, ki je bila 31.1. – žal takrat nisem imela možnosti, da bi se je udeležila.
  Vse dobro želim še naprej!

 • Viktorija:

  S U P E R C A !

  Škoda ,da ste tako daleč ( jaz Lj. ) drugače bi se pridružila.
  Fajn ideje.

  lp.

 • Simona:

  Pozdravljen g. Tomaž!

  Kar sem prebrala- ZELO lepa gesta. Če ne bi bilo Trebnje tako zelo oddaljeno od doma, bi se takoj usedla v avto in šla na osebni informativni razgovor. 🙂 Le tako naprej! Simona

 • Saša:

  Fantastična širokosrčna poteza, takoj sem za. Hvala Tomaž.

 • Polona:

  Lp

  Z veseljem bi se udeležila, če ne bi bilo predaleč, sem namreč malce oziroma veliko več oddaljena od Trebnjega.

  Če bo kaj v Kranju, pa želim da se z veseljem objavi Tomaž, ker bi tudi jaz potem z veseljem prišla:)

 • Gašper:

  Pohvalna ideja 🙂 Sicer mi je trenutno predaleč, vendar podpiram idejo!

 • Danijela:

  Upam, da uspe takšen projekt hvale vreden.

 • Mojca:

  Tudi jaz sem žal predaleč. Čeprav je Slovenija majhna, je vendarle daleč iz Bohinja do Trebnjega 😉
  Sicer pa “kapo do”, krasna ideja

 • Kmalu bom med brezposelnimi, zato so take ideje zelo dobrodošle in jih zelo podpiram. Sem pa iz LJ in mi je Trebnje zaradi oddaljenosti in s tem povezanim stroškom prevoza ni naklonjeno.
  Naj ideja steče dobro in veliko dobrih coworkerjev želim!

 • Goga:

  Super ideja, škoda le, da ste predaleč (Logatec).

 • Tom Mežan:

  Lepo bi se zahvalil Tomažu za ponujeno priložnost. Jaz sem si v njegovih prostorih uredil svoj prvi foto studio, kar je bila moja dolgoletna močna želja a zaradi povezanih stroškov praktično neizvedljiva. Z veseljem lahko povem, da je prvi projekt uspešno za nami. Vsi, ki vas zanima si lahko fotografije si lahko ogledate na mojem facebook profilu:
  Tommežan Tommezanphotography
  Hvala Tomaž!

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!